قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

حمله هواداران استقلال به فدراسیون: اولین بی‌عدالتی فصل رقم خورد

طرفداران تیم استقلال که بابت مسائل مختلفی از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ گله‌مند هستند حالا در رابطه با میزبانی تیمشان از سپاهان هم دست به اعتراض زدند.
 حمله هواداران استقلال به فدراسیون: اولین بی‌عدالتی فصل رقم خورد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

دیدار تیم‌های استقلال و سپاهان در چارچوب هفته سوم مسابقات لیگ برتر بیست و ششم در حالی برگزار می‌شود که این دو تیم در استادیوم ۱۵ هزار نفری شهر قدس که معمولاً چیزی در حدود ۴ تا ۵هزار صندلی آن به خاطر مسائل امنیتی خالی می‌ماند باید پذیرای تیم سپاهان اصفهان باشد.

استقلالی‌ها که مدت‌هاست به خاطر بازسازی استادیوم آزادی قادر به برگزاری مسابقاتشان در ورزشگاه بزرگ تهران نیستند حداکثر می‌توانند بین ۸ تا ۹ هزار نفر را در این استادیوم جای بدهند تا در طول ۹۰ دقیقه بازی خانگی از ستاره‌های آبی پوش تیمشان حمایت کنند.

این میزبانی در ورزشگاه محله قلعه حسن خان در حالی است که تیم سپاهان در دور برگشت می‌تواند در ورزشگاه نقش جهان با گنجایش بیش از ۵۰ هزار نفر به راحتی با جمعیتی در حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار نفر تیم استقلال را تحت فشار قرار داده و از میزبانی خود نهایت استفاده را ببرد.

در همین باره بخوانید: چوب یک استقلالی لای چرخ تیم بختیاری‌زاده …




یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026