
دیدار فصل گذشته تیمهای استقلال و فولاد خوزستان در دور رفت لیگ برتر نیمه تمام بیست و پنجم نهم آذر ماه برگزار شد.
در آن دیدار استقلالیها خیلی زود و در دقیقه ۳۰ توسط سعید سحرخیزان به گل رسیدند و در ادامه شاگردان یحیی گل محمدی همه تلاش خود را کردند تا تک گل خورده را جبران کنند اما این اتفاق با سد محکمی به نام آنتونیو آدان غیر ممکن شد.
دروازهبان لالیگایی استقلالیها در فصل گذشته چند موقعیت خطرناک را از بازیکنان تیم فولاد گرفت اما در نهایت و در دقیقه ۸۴ پس از بازبینی صحنه توسط VAR بیژن حیدری داور مسابقه خطای عارف غلامی بر روی محمد قریشی را یک خطای پنالتی به سود فولاد اعلام کرد.
ساسان انصاری یکی از بازیکنان آماده فولاد در آن مسابقه پشت توپ ایستاد و آن را به گوشه دروازه زد اما آنتونیو آدان با واکنش دیدنی پنالتی انصاری را مهار کرد تا استقلال همچنان تیم برتر میدان باشد.
این مطلب را هم بخوانید: تفاوت سهراب و تارتار فقط حضور در جامجهانی نیست/ سرمربی استقلال «تجربه» را معنا کرد
تحت فشار بودن بازیکنان فولاد به لحاظ روانی به قدری زیاد شد که ۳ دقیقه بعد سینا مریدی با یک خطای بی دلیل و بالا آوردن …












