قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

قیمت‌گذاری نیشکر هفت‌تپه طبق مصوبه شورای عالی سران قوا

سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد: اجرای مصوبات شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در خصوص شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه وفق مصوبه هیأت واگذاری نهایی شد.
 قیمت‌گذاری نیشکر هفت‌تپه طبق مصوبه شورای عالی سران قوا

جوان آنلاین: سازمان خصوصی‌سازی در پی انتشار مطالبی درباره تصمیمات هیأت واگذاری در خصوص شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه به منظور تنویر افکار عمومی بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایرنا، این سازمان ضمن تأکید بر لزوم استناد به مبنای قانونی در انتشار اخبار اعلام کرد: هیأت واگذاری در اجرای تکالیف مقرر در مصوبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، نحوه قیمت‌گذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه را تعیین تکلیف کرد.

در چهارصد و پنجاه و دومین جلسه هیأت واگذاری در ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ موضوع قیمت سهام دولت در این شرکت با هدف افزایش سرمایه بانک ملی ایران و رد دیون دولت به بانک صادرات ایران مطرح و صرفاً در چارچوب اجرای تکلیف مقرر در مصوبه یادشده، نحوه قیمت گذاری تعیین تکلیف و به تصویب هیأت واگذاری رسید.

بر این اساس سازمان خصوصی سازی مکلف به تکمیل فرآیند قیمت‌گذاری و انجام تشریفات انتقال سهام دولت در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه در راستای مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به بانک‌های ذی‌ربط شده است.

روابط عمومی سازمان خصوصی‌سازی از رسانه‌ها و فعالان حوزه اطلاع‌رسانی درخواست کرد در موضوعات مرتبط با هیأت واگذاری، پیش از انتشار اخبار و تحلیل‌ها، اطلاعات لازم را از دبیرخانه هیأت واگذاری (سازمان خصوصی سازی) استعلام و از انتشار مطالب غیرمستند و طرح موضوعاتی که موجب تشویش اذهان عمومی، به‌ویژه در شرایط حساس کنونی کشور می‌شود، اکیداً خودداری کنند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.
 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.