قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۲ ساعت قبل

تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر کالاهای کانادایی/کارنی: تلافی می‌کنیم

پس از شکست گفت‌وگوهای تجاری میان واشنگتن- اوتاوا و اعلام اعمال تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای کانادایی از سوی واشنگتن، مارک کارنی نخست وزیر کانادا از اقدام تلافی...
 تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر کالاهای کانادایی/کارنی: تلافی می‌کنیم

جوان آنلاین: آمریکا اوایل امروز (شنبه) به وقت محلی ۵۰ درصد تعرفه بر ۲۰ میلیارد دلار از محصولات وارداتی از کانادا اعمال کرد و دولت اوتاوا نیز بلافاصله از اقدام تلافی جویانه خبر داد.

تعرفه‌های دولت دونالد ترامپ حدود پنج درصد صاردات سالانه کانادا به ایالات متحده را شامل می‌شود و طیف گسترده‌ای از محصولات از چوب هاکی تا چوب معاینه را در بر می‌گیرد.

در مقابل، مارک کارنی نخست وزیر کانادا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «کانادا برای محافظت از کارگران و مشاغل خود، تعرفه‌ها را دلار به دلار تلافی می کند.»

به نوشته آسوشیتدپرس، اقدام تلافی‌جویانه بر تنش تجاری موجود دامن زده و آینده پیمان تجاری آمریکای شمالی بین ایالات متحده، کانادا و مکزیک که برای صنعت هر سه کشور اهمیت بسیاری دارد را تحت الشعاع قرار می دهد.

یک مقام ارشد دولت ترامپ به خبرنگاران گفت که کانادا به دنبال امتیازاتی در مورد تعرفه‌های ترامپ بر فولاد، آلومینیوم، خودرو و الوار بود که ایالات متحده تمایلی به ارائه آنها نداشت.

جیمیسون گریر نماینده تجاری ایالات متحده که کمی پبش از نیمه‌شب در یک نشست خبری ارائه شد، گفت: «کانادا امشب از نهایی کردن توافق تجاری تحت شرایط توافق شده در اوایل این هفته خودداری کرد. با وجود پیشنهاد ایالات متحده به کانادا برای برخورداری از بهترین شرایط میان صادرکنندگان، درخواست‌های جدید و عقب نشینی کانادا از برخی تعهدات، توازن دقیقی که در روزهای گذشته بدست آمده بود را برهم زد.»

اما در طرف دیگر، کارنی، واشنگتن را مسئول شکست در رسیدن به توافق دانست و گفت: «تغییرات دقیقه نود در شرایط پیشنهادی ایالات متحده ناعادلانه و غیراقتصادی بود و اعتبار هرگونه توافق را زیر سوال می‌برد.»

او همچنین اضافه کرد که مذاکرات را به حالت تعلیق درآورده و به تیم مذاکره‌کننده کانادا دستور …



 جنگ تجاری بازگشته است؛واشنگتن تعرفه‌های ۵۰ درصدی علیه کانادا اعلام کرد
۳۵ دقیقه قبل / سایت جماران

جنگ تجاری بازگشته است؛واشنگتن تعرفه‌های ۵۰ درصدی علیه کانادا اعلام کرد

به گزارش آسوشیتدپرس، اتاوا در جریان مذاکرات مربوط به تعرفه‌های ترامپ بر فولاد، آلومینیوم، خودرو و الوار، به دنبال امتیازاتی بود، اما ایالات متحده برای دادن امتیازات مورد انتظار آماده نبود.

 فروپاشی توافق کانادا و آمریکا؛ اتاوا مذاکرات را تعلیق کرد
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

فروپاشی توافق کانادا و آمریکا؛ اتاوا مذاکرات را تعلیق کرد

در پی ناکامی واشینگتن و اتاوا در دستیابی به یک توافق تجاری، آمریکا تعرفه ۵۰ درصدی بر برخی واردات از کانادا اعمال خواهد کرد.

 سی‌ان‌ان‌: توافق تجاری آمریکا و کانادا در آخرین لحظات فروپاشید؛ این یعنی ایالات متحده تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر حدود ۲۰ میلیارد دلار از کالا‌های کانادایی اعمال می‌کند/ نخست‌وزیر کانادا می‌گوید «تغییرات لحظه آخری در شروط واشنگتن ناعادلانه و غیر اقتصادی بود»
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

سی‌ان‌ان‌: توافق تجاری آمریکا و کانادا در آخرین لحظات فروپاشید؛ این یعنی ایالات متحده تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر حدود ۲۰ میلیارد دلار از کالا‌های کانادایی اعمال می‌کند/ نخست‌وزیر کانادا می‌گوید «تغییرات لحظه آخری در شروط واشنگتن ناعادلانه و غیر اقتصادی بود»

مذاکرات تجاری میان کانادا و ایالات متحده شامگاه جمعه در آخرین لحظه شکست خورد و بار دیگر جنگ تجاری آمریکای شمالی را شعله‌ور کرد. اتاوا نیز اعلام کرد تعرفه‌های...

 تعرفه‌های آمریکا را «دلار به دلار» پاسخ می دهیم
۳ ساعت قبل / سایت اینتیتر

تعرفه‌های آمریکا را «دلار به دلار» پاسخ می دهیم

پس از شکست مذاکرات تجاری کانادا و آمریکا تا ضرب‌الاجل تعیین‌شده، مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، اعلام کرد اتاوا در واکنش به تعرفه‌های ۵۰ درصدی آمریکا، تعرفه‌های متقابل و «دلار به دلار» اعمال خواهد کرد؛ اقدامی که می‌تواند تنش تجاری میان دو متحد قدیمی را وارد مرحله تازه‌ای کند.

 جنگ تجاری ترامپ با کانادا آغاز شد ؛ تعرفه 50 درصدی و تهدید به تلافی
۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جنگ تجاری ترامپ با کانادا آغاز شد ؛ تعرفه 50 درصدی و تهدید به تلافی

پس از شکست مذاکرات تجاری واشنگتن و اوتاوا، آمریکا تعرفه 50 درصدی بر حدود 20 میلیارد دلار از کالاهای کانادایی اعمال کرد؛ اقدامی که با واکنش فوری دولت کانادا روبه‌رو شد. مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، اعلام کرد کشورش برای حمایت از مشاغل و کارگران، تعرفه‌ها را دلاربه‌دلار تلافی خواهد کرد.