قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

۶۸ درصد تصادفات پایتخت ناشی از عوامل روانی و هیجانی رانندگان است

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به نقش عوامل روانی و هیجانی در تصادفات گفت: ۶۸ درصد علل تامه تصادفات پایتخت از ابتدای سال جاری به این عوام...
 ۶۸ درصد تصادفات پایتخت ناشی از عوامل روانی و هیجانی رانندگان است

جوان آنلاین: سرهنگ رابعه جوانبخت با اشاره به نقش عوامل روانی و هیجانی در بروز تصادفات اظهار کرد: خستگی و خواب‌آلودگی، خشم و عصبانیت و مصرف روان‌گردان‌ها یا نوشیدنی‌های غیرمجاز می‌تواند توان تصمیم‌گیری منطقی راننده را کاهش داده و زمینه‌ساز رفتارهای پرخطر شود.

وی افزود: رانندگی تنها یک مهارت فنی نیست، بلکه نیازمند مدیریت هیجانات و احساسات نیز هست. راننده تمام هیجانات مثبت و منفی خود را پشت فرمان همراه دارد و اگر از نظر روحی شرایط مناسبی ندارد، بهتر است از رانندگی خودداری کرده و از حمل‌ونقل عمومی استفاده کند.

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در شرایط عصبانیت، بخش پیش‌پیشانی مغز که مسئول تصمیم‌گیری عقلانی است تضعیف شده و بخش مرتبط با هیجانات فعال می‌شود؛ در چنین شرایطی راننده ممکن است نتواند تصمیم‌گیری منطقی داشته باشد و به رفتارهای پرخطر روی آورد.

عدم توجه به جلو؛ مهم‌ترین علت تصادفات

جوانبخت با اشاره به آمار علت تامه تصادفات از ابتدای سال جاری در پایتخت گفت: در مجموع ۶۸ درصد علل تامه تصادفات مربوط به عوامل روانی و حالات هیجانی مانند خشم و عصبانیت است.

وی افزود: عدم توجه به جلو با ۳۸ درصد در رتبه نخست و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۳۰ درصد در رتبه دوم علل تصادفات قرار دارند.

وی تأکید کرد: این موارد عمدتاً ناشی از رفتار راننده است و با مدیریت هیجانات می‌توان از وقوع بسیاری از حوادث جلوگیری کرد.

بیش از ۱۹۰ هزار اعمال قانون در تخلفات سرعت

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ درباره نشانه‌های رانندگی عصبی نیز گفت: لایی‌کشی، سرعت غیرمجاز و انجام حرکات پرخطر از جمله رفتارهایی است که معمولاً از رانندگان عصبی مشاهده می‌شود.

جوانبخت با اشاره به آمار اعمال قانون تخلفات حادثه‌ساز از ابتدای سال جاری اظهار کرد: در این مدت بیش از ۱۹۰ هزار فقره تخلف سرعت و حدود ۳۶ هزار فقره حرکات مارپیچ اعمال قانون شده است.

وی در پایان به رانندگان توصیه کرد: پیش از شروع حرکت، چند ثانیه وضعیت روحی خود را ارزیابی کنند و اگر احساس خستگی، عصبانیت یا بی‌حوصلگی دارند، از رانندگی خودداری کنند؛ حتی یک توقف کوتاه می‌تواند از وقوع یک حادثه جدی جلوگیری کند.



۷ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

«۸ تصادف مرگبار در تهران؛ ۱۰ نفر جان باختند | هشدار پلیس درباره بی‌توجهی و عبور غیرمجاز»

به گزارش جام جم آنلاین، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، جزئیات ۸ فقره تصادف منجر به فوت در هفته پایانی مردادماه را تشریح کرد.

به گفته وی، بخش قابل توجهی از این حوادث به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف، عبور غیرمجاز عابران پیاده، تخلفات موتورسواران، سرعت غیرمجاز و حرکت خلاف جهت رخ داده است.

در مجموع این حوادث، ۱۰ نفر از شهروندان جان خود را از دست دادند. نخستین حادثه؛ مرگ موتورسوار در بزرگراه نواب

نخستین حادثه در ساعت ۱:۳۸ بامداد شنبه ۲۴ مرداد در بزرگراه نواب رخ داد.

بر اساس اعلام پلیس، راکب یک دستگاه موتورسیکلت به دلیل حرکت در خلاف جهت مسیر با یک دستگاه وانت نیسان برخورد و پس از آن واژگون شد.

راکب موتورسیکلت، مردی ۳۶ ساله، به دلیل استفاده نکردن از کلاه ایمنی استاندارد و شدت ضربه واردشده به سر، جان خود را از دست داد. مرگ دوچرخه‌سوار در مرتضی‌گرد

دومین حادثه مرگبار هفته نیز روز شنبه ۲۴ مرداد و حدود ساعت ۱۱:۵۸ در محدوده مرتضی‌گرد اتفاق افتاد.

راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با یک دوچرخه برخورد کرد.

در این حادثه، دوچرخه‌سوار ۴۸ ساله بر اثر شدت جراحات جان باخت. عبور غیرمجاز عابر ۸۰ ساله در جاده خاوران

سومین حادثه روز یکشنبه ۲۵ مرداد حدود ساعت ۲۱ در جاده خاوران رخ داد.

راننده یک دستگاه پژو با عابری پیاده که در حال عبور غیرمجاز و ناایمن از عرض بزرگراه بود، برخورد کرد.

عابر، مردی ۸۰ ساله، بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان خود را از دست داد. چهارمین حادثه در خیابان دماوند

دوشنبه ۲۶ مرداد، چهارمین تصادف مرگبار هفته در خیابان دماوند رخ داد.

در این حادثه، راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابری که به صورت غیرمجاز از عرض مسیر عبور می‌کرد، برخورد کرد.

عابر پیاده، زن ۵۵ ساله، بر اثر صدمات وارده جان باخت.

بر اساس گزارش اولیه، به دلیل ایمن نبودن و مرمت نشدن مسیر در این نقطه، برای شهرداری منطقه نیز سهم تقصیر در نظر گرفته شده است. مرگ عابر پیاده در پنجمین حادثه

پنجمین حادثه حدود ساعت ۸:۴۹ سه‌شنبه ۲۷ مرداد رخ داد.

راننده یک دستگاه وانت به دلیل بی‌توجهی به جلو با عابری برخورد کرد که قصد عبور غیرمجاز از مسیر را داشت.

این عابر، مردی ۵۵ ساله بود که در پی شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد. واژگونی و حریق مرگبار نیسان در شهرری

ششمین حادثه مرگبار هفته در شهرری رخ داد.

حدود ساعت ۱۲:۱۸ چهارشنبه ۲۸ مرداد، یک دستگاه وانت نیسان به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی راننده در کنترل خودرو، واژگون و سپس دچار حریق شد.

در این حادثه، راننده ۴۵ ساله و سرنشین ۲۲ ساله خودرو جان باختند. مرگ عابر در بزرگراه شهید همت

هفتمین حادثه روز پنجشنبه ۲۹ مرداد در بزرگراه شهید همت غرب اتفاق افتاد.

راننده یک دستگاه پژو به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابری برخورد کرد که به شکل غیرایمن و غیرمجاز از عرض بزرگراه عبور می‌کرد.

عابر، مردی ۳۰ ساله، بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخت. پایان تلخ هفته در بزرگراه امام علی(ع)

آخرین حادثه مرگبار هفته پایانی مرداد حدود ساعت ۱:۳۲ بامداد پنجشنبه ۲۹ مرداد در بزرگراه امام علی(ع) رخ داد.

یک دستگاه خودروی کوئیک به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با قسمت عقب یک دستگاه کامیون برخورد کرد و پس از آن واژگون شد.

در پی این حادثه، دو سرنشین قسمت عقب خودرو بر اثر شدت ضربات از خودرو به بیرون پرتاب شدند و جان باختند.

یک سرنشین دیگر نیز مصدوم و برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل شد. هشدار مهم پلیس به رانندگان و عابران

سردار موسوی‌پور با تأکید بر اینکه بزرگراه‌های شهری محل مسابقه سرعت یا عبور پیاده نیستند، از رانندگان و عابران خواست برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی، قوانین ایمنی را جدی بگیرند.

وی بر رعایت سرعت مطمئنه و توجه کامل رانندگان به مسیر تأکید کرد و از عابران پیاده خواست برای حفظ جان خود، از پل‌های عابر و گذرگاه‌های مجاز استفاده کنند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین از سرنشینان خودروها خواست بستن کمربند ایمنی را حتی در صندلی‌های عقب جدی بگیرند. پیام اصلی پلیس

تمرکز هنگام رانندگی، رعایت سرعت مطمئنه، استفاده از گذرگاه‌های مجاز و بستن کمربند ایمنی می‌تواند از تبدیل شدن یک سفر شهری به حادثه‌ای مرگبار جلوگیری کند. آمار ۸ حادثه مرگبار تهران در یک نگاه حادثه محل علت/عامل اعلام‌شده نتیجه اول بزرگراه نواب حرکت خلاف جهت و نداشتن کلاه ایمنی استاندارد ۱ جان‌باخته دوم مرتضی‌گرد بی‌توجهی به جلو و اطراف ۱ جان‌باخته سوم جاده خاوران عبور غیرمجاز و ناایمن عابر ۱ جان‌باخته چهارم خیابان دماوند بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابر ۱ جان‌باخته پنجم معبر شهری بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابر ۱ جان‌باخته ششم شهرری سرعت غیرمطمئنه و ناتوانی در کنترل خودرو ۲ جان‌باخته هفتم بزرگراه شهید همت غرب بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابر ۱ جان‌باخته هشتم بزرگراه امام علی(ع) بی‌توجهی به جلو و اطراف ۲ جان‌باخته

جمع کل: ۸ سانحه مرگبار و ۱۰ جان‌باخته  




 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۳۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 بحران بدهی در واشنگتن، طوفان در بازار‌های شرق آسیا
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایبنا

بحران بدهی در واشنگتن، طوفان در بازار‌های شرق آسیا

همزمانی رکوردشکنی بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا و تنش‌های خاورمیانه، بازار‌های مالی آسیا را در وضعیت قرمز قرار داد.

 تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود
۴۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود

رئیس سازمان حشد الشعبی عراق، با تأکید بر اینکه این نهاد از دستورات فرمانده کل نیرو‌های مسلح تبعیت می‌کند، گفت: عراق پس از خروج نیرو‌های آمریکایی وارد مرحله ج...

 اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها
۱ ساعت قبل / سایت اکونگار

اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز، جمعه ۳۰ مرداد، اعلام شد.