قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱ ساعت قبل

سناتور وارن: جنگ ترامپ علیه ایران هزینه‌های آمریکایی‌ها را افزایش داد

الیزابت وارن سناتور دموکرات بار دیگر با انتقاد دولت آمریکا گفت که جنگ دونالد ترامپ علیه ایران هزینه‌های آمریکایی‌ها را افزایش داده است.
 سناتور وارن: جنگ ترامپ علیه ایران هزینه‌های آمریکایی‌ها را افزایش داد

جوان آنلاین: این سناتور دموکرات ایالت ماساچوست جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ترامپ قول داده بود که زندگی را مقرون به صرفه‌تر کند. اما دستور کار اقتصادی او، خانواده‌های کارگر را در اولویت آخر قرار می‌دهد.

روزنامه فایننشال تایمز اخیرا گزارش داد، تبعات اقتصادی تشدید تنش‌ها و تجاوز علیه ایران با افزایش بهای نفت و انرژی، به بازارهای مالی آمریکا و اروپا سرایت کرده و نرخ بهره وام‌های مسکن را در برخی از بزرگ‌ترین اقتصادهای غربی افزایش داده است؛ روندی که به افزایش هزینه استقراض و سنگین‌تر شدن اقساط خانوارها منجر شده است.

همچنین روزنامه تلگراف هفتم مرداد در گزارشی هزینه جنگ علیه ایران را که از سوی دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، آغاز شد را حدود ۱۵۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار برآورد کرد؛ رقمی که اختلاف قابل توجهی با برآورد رسمی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) دارد.

بر اساس این گزارش، پنتاگون هزینه این جنگ را ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ …



 دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه بحران جنگ ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه بحران جنگ ایران

با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، دونالد ترامپ برای کاستن از نارضایتی مردم این کشور به ویژه در سایه تبعات جنگ ایران دست و پا می زند.

 جنگ اقتصادی ترامپ؛ وقتی فشار حداکثری به فشار پرهزینه تبدیل می‌شود
۶ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

جنگ اقتصادی ترامپ؛ وقتی فشار حداکثری به فشار پرهزینه تبدیل می‌شود

اعلام «جنگ اقتصادی بی‌سابقه» از سوی دونالد ترامپ علیه ایران، بیش از آنکه نشانه کشف ابزاری تازه برای فشار بر تهران باشد، می‌تواند بیانگر محدود شدن گزینه‌های قبلی واشنگتن باشد. آمریکا در شرایطی دامنه تحریم‌ها را به بانک‌ها، شرکت‌ها، خریداران نفت و شرکای تجاری ایران گسترش می‌دهد که بخش عمده اقتصاد ایران پیش‌تر هدف تحریم قرار گرفته است؛ بنابراین میدان اصلی فشار، از داخل ایران به شبکه اقتصادی پیرامونی آن منتقل شده است. این تغییر، اگرچه می‌تواند هزینه‌های اقتصادی جدیدی ایجاد کند، اما همزمان آمریکا را در برابر یک پرسش دشوار قرار می‌دهد: برای افزایش فشار بر ایران، واشنگتن تا کجا حاضر است با چین، روسیه و سایر بازیگران اقتصادی وارد تقابل شود؟

 ترامپ در ادعایی: نمی‌دانم با چه کسی در ایران باید مذاکره کنم و این یک مشکل است/ جمعه شب است و کلی وقت داریم، چه غلطی کنم؟ برگردم ایران را کمی بیشتر بمباران کنم؟!/ در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، استیضاح می شوم
۲۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ترامپ در ادعایی: نمی‌دانم با چه کسی در ایران باید مذاکره کنم و این یک مشکل است/ جمعه شب است و کلی وقت داریم، چه غلطی کنم؟ برگردم ایران را کمی بیشتر بمباران کنم؟!/ در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، استیضاح می شوم

رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر با تکرار ادعاهای تبلیغات انتخاباتی و جنجالی درباره ایران و تنگه هرمز مدعی شد: «من اکنون تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می دانم.»

 ادعای اختلاف دولت و نیروهای نظامی واقعیت نداشت
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ادعای اختلاف دولت و نیروهای نظامی واقعیت نداشت

جنگ، تنها در میدان نبرد تعیین تکلیف نمی‌شود؛ پشت خطوط مقدم، شبکه‌ای از تصمیم‌های اقتصادی، بودجه‌ای، لجستیکی و اجرایی قرار دارد که می‌تواند توان ایستادگی یک کشور را تقویت یا تضعیف کند.

 پس از تهدید ترامپ به بمباران عمان؛ روبیو به دیدار سفیر این کشور رفت
۳۲ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

پس از تهدید ترامپ به بمباران عمان؛ روبیو به دیدار سفیر این کشور رفت

وزیر خارجه آمریکا با سفیر عمان در ایالات متحده دیدار کرد؛ این دیدار چند روز پس از آن انجام شد که دونالد ترامپ عمان را به بمباران تهدید کرد