قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

جوان آنلاین: نیرو‌های مسلح یمن همچنان در چارچوب معادله «تشدید در برابر تشدید و محاصره در برابر محاصره»، در حال گسترش اهداف خود در جنوب عربستان سعودی هستند و همچنان به محاصره دریایی علیه این کشور ادامه می‌دهند.

جزئیات ۳ معادله نظامی یمن علیه عربستان

در این زمینه منابع یمنی گزارش دادند که صنعا پس از اعلام ایجاد سه معادله نظامی، از محاصره دریایی گرفته تا حملات عمیق، و مطرح کردن خواسته‌های خود در ازای توقف عملیات، در حال آماده شدن برای ورود به مرحله جدیدی از تشدید تنش علیه عربستان سعودی است.

نیرو‌های صنعا به عنوان بخشی از آمادگی‌های خود برای ورود به مرحله دوم تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان سعودی، تاکید کردند که در چند هفته گذشته در تحمیل سه معادله نظامی موفق بوده‌اند.

اولین معادله در این زمینه، «محاصره در برابر محاصره» است که یمنی‌ها از جنوب تا شمال دریای سرخ، با عبور از خلیج عدن و دریای عرب، ایجاد کرده‌اند. معادله دوم تحت عنوان «تشدید در برابر تشدید» شامل هدف قرار دادن مراکز تجمع نیرو‌های اشغالگر سعودی و مزدوران آنها در همه مناطق، از غرب تا شرق یمن است.

اما معادله سوم، «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که مبتنی بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن با هدف قرار دادن تأسیسات استراتژیک در اعماق عربستان سعودی است.

در همین راستا، نیرو‌های صنعا از طریق سخنگوی نظامی خود، سرتیپ یحیی سریع، نتایج عملیات نظامی خود را که به عنوان بخشی از «مرحله اول» انجام شده بود، فاش کردند.

به گفته یحیی سریع، نیرو‌های مسلح یمن از ۲۰ جولای گذشته، هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌اند: پنج نفتکش در دریای سرخ و سه نفتکش در خلیج عدن و دریای عرب. آنها همچنین موفق به جلوگیری از عبور ۴۸ نفتکش سعودی از دریای سرخ و دریای عرب و مجبور کردن آنها به بازگشت به بنادر مبدا شدند.

طبق بیانیه یحیی سریع، نیرو‌های صنعا مجموعه‌ای از عملیات تلافی‌جویانه هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپاد‌ها در عمق خاک عربستان انجام دادند که با دقت به اهداف اصابت کردند و خسارات گسترده‌ای به تأسیسات نفتی آرامکو سعودی در چندین منطقه در جنوب و شرق عربستان وارد ساختند.

بر این اساس، ۹ حمله توسط نیرو‌های مسلح یمن علیه اهداف عربستان انجام شده که علاوه بر هدف قرار دادن …



 کنایه انصارالله به سعودی‌ها درباره وابستگی مطلق به تسلیحات خارجی - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

کنایه انصارالله به سعودی‌ها درباره وابستگی مطلق به تسلیحات خارجی - تسنیم

یک عضو ارشد انصارالله شکاف میان صنعا و ریاض در خودکفایی در تولید سلاح را شاخص مهمی از قدرت یمن دانست.

 باب‌المندب در محاصره یک قمار ژئوپلیتیک
۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

باب‌المندب در محاصره یک قمار ژئوپلیتیک

تلاش عربستان برای تشکیل یک ائتلاف جهانی علیه یمن در راستای مدیریت تنگه باب‌المندب و نیز سرکوب نیروهای مبارز یمنی، منطقه را در برابر آغاز یک بحران جدید غیر‌‌قابل کنترل قرار خواهد داد.

 محاصره دریایی عربستان ادامه دارد / کاهش تردد نفتکش‌ها در بندر ینبع
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

محاصره دریایی عربستان ادامه دارد / کاهش تردد نفتکش‌ها در بندر ینبع

یک نشریه تخصصی در حوزه داده‌های دریایی به کاهش تردد نفتکش‌ها در بندر ینبع عربستان اشاره کرد.

 گزارش لویدز لیست: محاصره دریایی یمن، بندر «ینبع» عربستان را فلج کرد - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

گزارش لویدز لیست: محاصره دریایی یمن، بندر «ینبع» عربستان را فلج کرد - تسنیم

نشریه تخصصی «لویدز لیست» اعلام کرد معادله محاصره در برابر محاصره یمن، باعث فلج شدن بندر ینبع عربستان شد.

 انصارالله: توان نظامی بومی، استقلال یمن را به دنبال دارد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

انصارالله: توان نظامی بومی، استقلال یمن را به دنبال دارد

محمد الفرح گفت که توسعه بومی توانمندی‌های نظامی، به صنعا قدرت تامین نیازها متناسب با شرایط میدانی و استقلال تصمیم گیری را می‌دهد و آن‌ را از وابستگی به تسلیح...