قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

وزیر اقتصاد: دشمن آرزوی زمین‌زدن اقتصاد ایران را به گور خواهد برد

از همان روز‌های اغازین جنگ تحمیلی امریکایی - صهیونیستی که برخی اقشار جامعه از کمبود مواد غذایی و عدم تاب‌آوری اقتصاد نگران بودند
 وزیر اقتصاد: دشمن آرزوی زمین‌زدن اقتصاد ایران را به گور خواهد برد

جوان آنلاین: از همان روز‌های اغازین جنگ تحمیلی امریکایی - صهیونیستی که برخی اقشار جامعه از کمبود مواد غذایی و عدم تاب‌آوری اقتصاد نگران بودند، کنشگران تأکید داشتند امکان ندارد ایران در هر شرایطی حتی محاصره طولانی مدت، دچار قحطی شود. حتی به کار بردن کلمه بحران و کمبود جدی هم برای اقتصاد ایران خطاست. در عمل نیز دولت به همه اثبات کرد در مقابل جنگ ترکیبی، دولت آرایش اقتصادی گرفته و برای هر سناریویی امادگی کامل دارد. دراین خصوص وزیر اقتصاد با تأکید بر آمادگی کامل تیم اقتصادی دولت می‌گوید: برای مقابله با تمامی سناریو‌های اقتصادی دشمن، برنامه‌های مشخص و بلندمدتی تدوین شده است و مردم هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند. دشمن آرزوی زمین‌زدن اقتصاد ایران را به گور خواهد برد. 
 
درجریان حمله دشمن امربکایی- صهیونیستی و نوکرانشان در کشور‌های عربی به کشورمان، یکی از نگرانی‌های اصلی مردم، احتمال کمبود کالا‌های اساسی بود، اما در این زمینه دولت چهاردهم موفق عمل کرد ودولت به سمت آرایش جنگی از جمله در حوزه اقتصادی رفت و متناسب با حماسه نیرو‌های مسلح کشورمان در درهم کوبیدن منافع دشمنان در منطقه ما، مدیریت بازار و تأمین نیاز‌های اساسی مردم را به عنوان اولویت اصلی سیاستگذاری اقتصادی دنبال کرد. 
دولت با استفاده از ذخایر راهبردی، افزایش عرضه کالا و نظارت بر شبکه توزیع، بازار را مدیریت کرد. وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و استانداری‌ها با تشکیل قرارگاه‌های ویژه، روند تأمین کالا را به صورت شبانه‌روزی رصد کردند. 
نتیجه این اقدامات آن بود که برخلاف بسیاری از تجربه‌های جنگی در جهان، کشور با قحطی یا کمبود کالا‌های اساسی مواجه نشد و فروشگاه‌ها به فعالیت خود ادامه دادند. 
همچنین در این ایام، دولت تأکید دارد حفظ آرامش بازار و تأمین نیاز‌های مردم همان اندازه اهمیت دارد که پشتیبانی از نیرو‌های مسلح اهمیت دارد. 
در پنج‌ماهه گذشته، دولت کوشید با بسیج همه ظرفیت‌های اجرایی کشور، هم پشتوانه‌ای برای نیرو‌های مسلح باشد و هم اجازه ندهد زندگی روزمره مردم دچار اختلال جدی شود. حفظ تأمین کالا‌های اساسی، تداوم خدمات عمومی، پایداری شبکه انرژی و همراهی دستگاه‌های مختلف با نیرو‌های مسلح، از مهم‌ترین ویژگی‌های مدیریت دولت در این دوره بود؛ تجربه‌ای که نشان داد در …



1
 وزیر جنگ اسرائیل به اردوغان اولتیماتوم داد
۳ دقیقه قبل / سایت جماران

وزیر جنگ اسرائیل به اردوغان اولتیماتوم داد

به گزارش جماران،  اسرائیل کاتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه را به «کشاندن ترکیه به ماجراجویی‌های خطرناک در سوریه» متهم کرد.

وی گفت: «بهتر است اردوغان به ایراد سخنرانی‌های توخالی و خیال‌پردازانه علیه اسرائیل ادامه دهد و عزم ما را برای دفاع از خودمان محک نزند».

این در حالی است که رژیم صهیونیستی سه‌شنبه پیش، با ۸ حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی «ابوظهور» را در حومه شرقی ادلب هدف قرار داد.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو نیز ساعتی پس از این حمله، ادعا کرد که «سوریه در آستانه نقض وضعیت موجود در مسائل امنیتی و اجازه دادن به استقرار نیروهای ترکیه در یک پایگاه هوایی در نزدیکی حلب بوده است».

در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است: «اسرائیل بارها به سوریه هشدار داده بود که چنین استقرار نیروهایی تهدیدی برای امنیت آن محسوب می‌شود، اما سوریه این هشدارها را نادیده گرفت».

از سوی دیگر، تام باراک فرستاده آمریکا در سوریه، نیز در توجیه این حمله گفت که «حمله‌های اسرائیل در ادلب نشان‌دهنده این ارزیابی است که ترکیه ممکن است در آینده نزدیک حضور خود را در آن منطقه افزایش دهد».

وی افزود که تنها یک قدم با رویارویی نظامی مستقیم میان ترکیه و اسرائیل فاصله داشتیم و حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه «ابوالظهور» در سوریه، زنگ خطری جدی برای شعله‌ور شدن یک درگیری نظامی مستقیم میان تل‌آویو و آنکارا محسوب می‌شود.

پایگاه ابوالظهور در حدود ۷۰ کیلومتری مرز ترکیه قرار دارد و از سال ۲۰۱۳ دیگر به‌عنوان یک فرودگاه نظامی اختصاصی فعال نیست.

  واکنش وزیر خارجه دولت الجولانی

«اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه دولت شورشیان حاکم بر دمشق نیز در گفت‌وگو با «اکسیوس» اظهار داشت: ما تلاش کردیم با اسرائیل به توافق برسیم، اما اسرائیل از تعهدات خود عقب‌نشینی کرد. ما همچنان به دستیابی به توافق با اسرائیل برای کاهش تنشها علاقه‌مند هستیم و باب مذاکره با اسرائیل را نبسته‌ایم.

وی توضیح داد که اسرائیل باید سیاستهای خود را در قبال سوریه بازنگری کند. ما به ایالات متحده گفته‌ایم که به نیتهای اسرائیل نسبت به سوریه اعتماد نداریم.

سوریه کشوری مستقل است و حق دارد با هر کشوری از جمله ترکیه، روابط همکاری و ائتلاف برقرار کند.

الشیبانی درباره حمله صورت گرفته به پایگاه الظهور  فاش کرد که به اسرائیل اطلاع داده بود که دولت سوریه با ترکیه بر سر تقویت حضور نظامی در پایگاه هوایی «ابوظهور» در شمال غرب سوریه همکاری نمی‌کند، با این حال اسرائیل علی‌رغم این توضیحات، به این پایگاه حمله کرد.

وی افزود: «هیچ قصدی برای ایجاد پایگاه ترکیه‌ای در این مکان، برقراری حضور نظامی دائمی ترکیه یا استقرار نیروهای ترک در آن وجود نداشت» و این پیام به‌وضوح به طرف اسرائیلی منتقل شده بود و اسرائیل هیچ توجیه مشروعی برای بمباران این پایگاه ندارد.

وزیر خارجه دولت الجولانی گفت که فعالیتهای انجام‌شده در این مکان «محدود به بازسازی فرودگاه و تأسیسات آن بود که در طول جنگ آسیب دیده بودند» تا توسط نیروی هوایی سوریه مورد استفاده قرار گیرد و هیچگونه تجمع نظامی ترکیه‌ای در پایگاه به هیچ شکلی که بتواند چنین حمله‌ای را توجیه کند، وجود نداشت.

الشیبانی ادامه داد که این پایگاه در زمان حمله «تقریباً خالی» بوده و هنوز در مرحله بازسازی قرار دارد و به یک تأسیسات عملیاتی کامل تبدیل نشده است.

  نگرانی تل‌آویو از گسترش نفوذ دریایی ترکیه در سواحل سوریه

با افزایش تنش میان رژیم صهیونیستی و ترکیه بر سر سوریه، رسانه‌های اسرائیلی از نگرانی تل‌آویو در قبال گسترش حضور نیروی دریایی ترکیه در سواحل سوریه و احتمال رویارویی دو طرف در شرق مدیترانه خبر دادند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی امروز گزارش داد که فرمانده نیروی دریایی ترکیه در ژوئیه گذشته با مقامات ارشد دریایی سوریه دیدار کرده که توجه نهادهای امنیتی اسرائیل را برانگیخته است و مقامات اسرائیلی نگران تعمیق همکاریهای نظامی–دریایی میان آنکارا و دمشق هستند.

این شبکه مدعی شد که در ماه‌های اخیر چندین مورد نزدیک شدن شناورهای ترکیه به کشتیهای اسرائیلی در آبهای بین‌المللی ثبت شده که پیام روشنی مبنی بر آگاهی ترکیه از حضور اسرائیل در منطقه دارد. هرچند این رویارویی‌ها تاکنون به درگیری منجر نشده، اما افزایش حضور ترکیه در شرق مدیترانه، احتمال برخورد مستقیم را افزایش داده است.

 


1
 مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل بیانیه مشترک دادند
۶ دقیقه قبل / سایت جماران

مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل بیانیه مشترک دادند

به گزارش جماران، مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه که به شهادت شمار جدیدی از غیرنظامیان منجر شد، به شدت محکوم کردند.

در این بیانیه آمده است: ما به شدت از نقضهای مستمر آتش‌بس در نوار غزه نگرانیم و تاکید می‌کنیم که تشدید حملات اسرائیل، تلاشهای منطقه‌ای و بین‌المللی را در این مرحله حساس تضعیف می‌کند.

این سه کشور بار دیگر بر لزوم پایبندی اسرائیل به تمام تعهدات خود بر اساس توافقنامه آتش‌بس در غزه و ضرورت اجتناب آن از هرگونه اقدامی که ممکن است آتش‌بس را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

 در خاتمه این بیانیه آمده است: ما بار دیگر از جامعه بین‌المللی و شورای صلح به رهبری رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهیم که بر پایبندی به آتش‌بس در غزه نظارت کنند.

وزارت بهداشت فلسطین امروز نیز اعلام کرد که در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰ نفر دیگر شهید و ۲۵ تن زخمی شده‌اند.

 


1
 پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه ۳۰ مرداد / طلا صعود می کند؟
۱۰ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه ۳۰ مرداد / طلا صعود می کند؟

صفحه اقتصاد -

بازار طلا و سکه در روز جاری شاهد صعودی چشمگیر و قابل توجه بوده است که عمدتا ناشی از افزایش بی سابقه بهای اونس جهانی طلا در بازارهای بین المللی می باشد. تحلیل و پیش بینی قیمت طلا و سکه برای فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

به گزارش صفحه اقتصاد، قیمت انس طلا که روز گذشته در سطح ۴۴۲۰ دلار و ۴۶ سنتی بسته شده بود، امروز با جهشی ۶۶ دلاری به رقم تاریخی ۴۴۸۷ دلار دست یافته است که این رشد ۱/۵۱ درصدی، فصل جدیدی از رکوردشکنی ها را در بازار فلزات گرانبهای جهانی رقم زده است.

همزمان با این افزایش جهانی، بازار داخلی نیز واکنش سریعی نشان داده و تمامی اقلام طلا و سکه با شیب تندی به سمت قیمت های جدید حرکت کرده اند، به گونه ای که مظنه تهران که دیروز متوسط قیمتی ۸۴ میلیون و ۶۴۰ هزار تومانی را ثبت کرده بود، امروز به مرز ۸۶ میلیون و ۶۰ هزار تومان رسیده است که حکایت از رشد نزدیک به یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومانی دارد.

در بخش مصنوعات طلا نیز افزایش نرخ انس جهانی تاثیر خود را به وضوح نشان داده است، به طوری که هر گرم طلای ۱۸ عیار که میانگین قیمت دیروز آن ۱۹ میلیون و ۵۳۹ هزار تومان بود، امروز به ۱۹ میلیون و ۸۶۷ هزار تومان افزایش یافته و طلای ۲۴ عیار نیز با رشد ۴۳۶ هزار تومانی از سطح ۲۶ میلیون و ۴۹ هزار تومان به ۲۶ میلیون و ۴۸۶ هزار تومان رسیده است که نشان از هماهنگی کامل بازار داخلی با نرخ های جهانی دارد. این همبستگی بالا بین قیمت اونس و نرخ طلای داخلی نشان می دهد که بازار ایران در شرایط کنونی بیش از هر عامل دیگری تحت تاثیر تحولات قیمتی در بازارهای جهانی قرار دارد و سایر متغیرهای داخلی نظیر نرخ ارز در حاشیه قرار گرفته اند.

بازار سکه نیز دستخوش تغییرات بزرگی شده و تمامی انواع سکه های طلا با رشد قابل ملاحظه ای مواجه شده اند، به نحوی که سکه طرح جدید که دیروز با قیمت میانگین ۱۹۴ میلیون و ۴۴۶ هزار تومان معامله می شد، امروز به مرز ۱۹۸ میلیون تومان رسیده و سکه طرح قدیم نیز با جهشی ۳/۵ میلیون تومانی از ۱۹۱ میلیون و ۹۶۷ هزار تومان به ۱۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

همچنین نیم سکه با رشد ۱/۷۱ درصدی از ۹۸ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان به ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان صعود کرده و ربع سکه نیز با افزایش ۶۰۴ هزار تومانی از ۵۳ میلیون و ۷۹۵ هزار تومان به ۵۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسیده است که نشان دهنده تقویت تقاضا در تمامی ابعاد بازار سکه می باشد.

اما جالب ترین رشد در بین قطعات سکه مربوط به سکه یک گرمی است که با جهشی ۳/۵۷ درصدی معادل یک میلیون تومان از ۲۸ میلیون تومان به ۲۹ میلیون تومان افزایش یافته که این میزان رشد بسیار بیشتر از سایر قطعات بوده و می تواند نشانه ای از ورود سرمایه های خرد به بازار باشد. پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

با توجه به تحلیل تکنیکال و بنیادی شرایط موجود، پیش بینی می شود که فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ بازار طلا و سکه با فاصله گرفتن از هیجانات ابتدایی و پس از جذب افزایش امروز، با روندی متعادل تر اما همچنان صعودی همراه باشد. انتظار می رود که انس جهانی طلا در آستانه تعطیلات آخر هفته در محدوده ۴۴۸۰ تا ۴۵۰۰ دلار نوسان داشته باشد و در صورت عدم وقوع اخبار منفی سیاسی یا اقتصادی، احتمال تثبیت قیمت در همین سطوح وجود دارد.

با این حال، با توجه به میانگین قیمت های امروز و تمایل بازار به حفظ سطوح جدید، می توان برآورد کرد که قیمت طلای ۱۸ عیار فردا در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ تا ۱۹ میلیون و ۹۵۰ هزار تومانی قرار گیرد و سکه طرح جدید نیز با حفظ روند صعودی ملایم خود، در محدوده ۱۹۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۱۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شود.

با این وجود، فعالان بازار باید به این نکته توجه داشته باشند که بازار روز جمعه به دلیل تعطیلی بانک ها و محدودیت های نقل و انتقالات بانکی، معمولا با نقدینگی کمتری مواجه می شود و ممکن است دامنه نوسان قیمتی نسبت به روزهای کاری هفته محدودتر باشد، هرچند که احتمال ریزش قیمت در شرایط کنونی بسیار ضعیف ارزیابی می شود.

از سوی دیگر، با توجه به اینکه قیمت های امروزی در بالاترین سطوح تاریخی خود قرار دارند، امکان اصلاح قیمتی اندک نیز وجود دارد اما به دلیل پشتیبانی قوی از سوی اونس جهانی، این اصلاح اگر رخ دهد سطحی و گذرا خواهد بود و نمی تواند مسیر کلی صعودی بازار را تغییر دهد.

همچنین باید در نظر داشت که نزدیکی به پایان هفته و عدم اطمینان از تحولات سیاسی منطقه در روزهای آینده، می تواند عامل محرک دیگری برای حفظ تقاضا در بازار باشد و بسیاری از خریداران ترجیح می دهند با وجود قیمت های بالا، همچنان به خرید ادامه دهند تا از افزایش های احتمالی در روزهای آتی جا نمانند.  مطالعه بیشتر: پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد /طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان می‌رسد؟ اخبار مرتبط circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه ۲۸ مرداد / طلا فردا به شدت گران می شود؟ circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۷ مرداد / جهش جدید در راه است؟ circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه ۲۶ مرداد/طلا فوری سقوط آزاد می کند؟ circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۲۵ مرداد/ طلای ۱۸ عیار گران می شود؟ پیشنهاد سردبیر circle هشدار کمیسیون امنیت ملی به هرگونه خطای محاسباتی دشمن circle اینفوگرافی | حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟ circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد /طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان می‌رسد؟ circle پادکست | طلا بخریم یا بفروشیم؟


1
 کرانه باختری در محاصره اشغالگران/ دیده‌بان حقوق بشر: ۱۰۷ منطقه فلسطینی قربانی خشونت شدند
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

کرانه باختری در محاصره اشغالگران/ دیده‌بان حقوق بشر: ۱۰۷ منطقه فلسطینی قربانی خشونت شدند

به گزارش برنا، دیده‌بان حقوق بشر امروز با انتشار گزارشی اعلام کرد تشدید حملات شهرک‌نشینان صهیونیست از ژانویه ۲۰۲۳ (دی ماه ۱۴۰۱) تاکنون به آوارگی کامل یا جزئی ساکنان ۱۰۷ شهر و روستای فلسطینی منجر شده و زندگی حدود پنج هزار و ۹۰۰ فلسطینی را تحت تأثیر قرار داده است.

بر اساس این گزارش، حملات شهرک‌نشینان طی این دوره طیف گسترده‌ای از خشونت‌ها شامل قتل، تیراندازی، ضرب‌وشتم، خشونت جنسی، آتش‌زدن عمدی، تخریب و سرقت اموال فلسطینیان را دربر گرفته است.

این سازمان حقوق بشری تأکید کرد، مجموعه این اقدامات شرایطی را ایجاد کرده که فلسطینیان تحت فشار قرار می‌گیرند تا خانه‌ها و زمین‌های خود را ترک کنند؛ روندی که به گفته این سازمان، به آوارگی اجباری بخش‌هایی از جمعیت فلسطینی در کرانه باختری انجامیده است.

این سازمان همچنین با محکوم‌کردن مقام‌های رژیم صهیونیستی به حمایت مالی، مادی و حقوقی از شهرک‌نشینان، اعلام کرد، حدود ۵۰ میلیون شِکِل (معادل ۱۶ میلیون دلار) برای پشتیبانی از پایگاه‌های شهرک‌نشینان اختصاص یافته که با هدف تجهیز آنها به پهپاد، دوربین‌های دید در شب و خودرو‌ها استفاده شده است.

دیده‌بان حقوق بشر همچنین از مواردی خبر که حملات شهرک‌نشینان با مشارکت برخی نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی یا در برابر چشمان نظامیان حاضر در محل انجام شده است.

این سازمان با استناد به داده‌های سازمان اسرائیلی «یش دین» از «مصونیت از مجازات» انتقاد کرد. بر اساس این داده‌ها، تنها حدود سه درصد از صد‌ها پرونده خشونت شهرک‌نشینان که از سال ۲۰۰۵ ثبت شده، به صدور حکم محکومیت منجر شده است.

دیده‌بان حقوق بشر از دولت‌ها خواست، تحریم‌های هدفمند علیه افراد دخیل در این اقدامات اعمال کنند، انتقال سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنند و تجارت با شهرک‌های صهیونیست‌نشین را که بر اساس حقوق بین‌الملل غیرقانونی می‌داند، ممنوع یا محدود کنند.

این سازمان همچنین هشدار داد که آوارگی اجباری و نظام‌مند فلسطینیان می‌تواند نقض کنوانسیون چهارم ژنو و بر اساس قوانین بین‌المللی، مصداق جنایت باشد.

موج جدید بازداشت‌ها در کرانه باختری

همزمان با انتشار این گزارش، نیرو‌های اشغالگر رژیم صهیونیستی در جریان یورش به مناطق مختلف کرانه باختری، دست‌کم ۱۷ فلسطینی را بازداشت کردند؛ همزمان با تشدید حملات شهرک‌نشینان و افزایش موارد خشونت علیه فلسطینیان، نگرانی‌ها درباره وخامت اوضاع امنیتی و انسانی در این منطقه افزایش پیدا کرده است.

خبرگزاری فلسطینی «وفا» گزارش داد نیرو‌های اشغالگر در جریان یورش به مناطق مختلف نابلس، ۱۰ فلسطینی را بازداشت کردند.

در استان طولکرم نیز سه فلسطینی توسط نیرو‌های اشغالگر بازداشت شدند. همچنین یک فلسطینی در قلقیلیه و دو فلسطینی دیگر در غرب سلفیت، پس از یورش نظامیان صهیونیست به خانه‌هایشان و بازرسی و تخریب وسایل آنها بازداشت شدند.

یک فلسطینی دیگر نیز در جریان یورش نیرو‌های اشغالگر به روستای حسان در غرب بیت‌لحم بازداشت شد.

در جریان این یورش‌ها، سه فلسطینی در نابلس بر اثر ضرب‌وشتم نیرو‌های اشغالگر زخمی شدند. منابع هلال احمر فلسطین اعلام کردند امدادگران این جمعیت سه مجروح را برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل کردند.

همزمان منابع پزشکی به شبکه الجزیره گفتند دست‌کم ۱۲ فلسطینی در حمله شهرک‌نشینان صهیونیست در حد فاصل روستا‌های المغیر و ابوفلاح در رام‌الله زخمی شده‌اند.

تداوم بازداشت‌های گسترده، یورش‌های نظامی، حملات شهرک‌نشینان و آوارگی فلسطینیان در حالی است که کرانه باختری از زمان آغاز جنگ غزه به یکی از کانون‌های اصلی تشدید تنش در سرزمین‌های اشغالی تبدیل شده و استمرار این روند، نگرانی‌ها درباره گسترش دامنه خشونت و تشدید بحران انسانی در این منطقه را افزایش داده است.

انتهای پیام/


1
 ۲ نماینده کشتی آزاد ایران شکست خوردند
۱۹ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

۲ نماینده کشتی آزاد ایران شکست خوردند

صفحه اقتصاد -

رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان از ساعت ۱۱:۳۰ صبح امروز در اوزان ۶۱ و ۸۶ کیلوگرم به میزبانی شهر براتیسلاوا پایتخت کشور اسلواکی در حال برگزاری است.

نتایج نمایندگان کشورمان تاکنون به شرح زیر است:

در وزن ۶۱ کیلوگرم، اهورا خاطری در دور نخست مقابل سیدل از آمریکا با نتیجه ۱۵ بر ۴ مغلوب شد. وی اکنون باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا بتواند به مرحله شانس مجدد راه یابد.
در وزن ۸۶ کیلوگرم، ابوالفضل شمسی‌پور در دور نخست مقابل تاراسوف از استونی با نتیجه ۱۲ بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله بعد شد. وی در این مرحله نیک شرر از سوئیس را با نتیجه ۱۰ بر صفر از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل آئودن جمیز ۴ بر ۴ شکست خورد، وی اکنون باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا بتواند به مرحله شانس مجدد راه یابد. مطالعه بیشتر: برنامه کشتی گیران ایران در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان اعلام شد منبع: مهر اخبار مرتبط circle پخش زنده بازی ابوالفضل شمسی پور امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان circle پخش زنده بازی اهورا خاطری امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان circle برنامه مسابقات کشتی امروز یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ + مسابقات والیبال circle بهترین کشتی‌گیران جهان در ماه ژوئن معرفی شدند پیشنهاد سردبیر circle هشدار کمیسیون امنیت ملی به هرگونه خطای محاسباتی دشمن circle اینفوگرافی | حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟ circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد /طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان می‌رسد؟ circle پادکست | طلا بخریم یا بفروشیم؟