قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

هشدار سیلاب و خسارت به کشاورزان در ۱۳ استان

سازمان هواشناسی با صدور هشداری از احتمال وقوع سیلاب و خسارت به کشاورزان ۱۳ استان کشور خبر داد.
 هشدار سیلاب و خسارت به کشاورزان در ۱۳ استان

جوان آنلاین: بررسی آخرین خروجی مدل عددی هواشناسی نشان می‌دهد طی روز‌های آینده الگوی غالب جوی کشور همچنان تحت تأثیر استقرار هوای گرم تابستانه خواهد بود؛ با این حال در برخی مناطق از جمله جنوب شرق کشور شرایط برای شکل‌گیری ابر‌های همرفتی، رگبار، رعدوبرق و وزش باد‌های شدید موقتی فراهم است.

بر این اساس طی روز‌های آینده احتمال وقوع رگبار‌های موسمی در جنوب سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان و بخش‌هایی از جنوب و جنوب‌شرق کرمان وجود ارد.

در سواحل خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان گرمای هوا همچنان قابل توجه خواهد بود. دمای هوا در بخش‌هایی از جنوب و جنوب‌غرب کشور در محدوده‌های بسیار بالا قرار می‌گیرد و در برخی نقاط مستعد، دمای بیشینه می‌تواند تا ۵۰ درجه برسد.

هشدار رگبار باران، صاعقه، وزش باد شدید موقت

منطقه اثر:

پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۲: شرق آذربایجان شرقی، نیمه شمالی زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، نیمه شمالی خراسان رضوی، جنوب و شرق فارس و نیمه غربی کرمان.

جمعه ۱۴۰۵/۰۵/۲۳: شمال آذربایجان غربی، مرکز و جنوب اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات سمنان، نیمه شمالی خراسان رضوی، نیمه غربی کرمان و شمال هرمزگان.

اثر مخاطره: احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، صاعقه، وزش باد شدید موقتی، احتمال شکستن درختان کهنسال و فرسوده، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و احتمال سقوط سنگ در مناطق کوهستانی، لغزندگی جاده‌ها.

توصیه: عدم توقف و اسکان در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در سفر‌های برون شهری، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های کشاورزی از جمله خودداری از محلول و سم‌پاشی باغات، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و آمادگی نیرو‌های امدادی و شهرداری‌ها.




 جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

آرمان امروز :  مرتضی اله‌یاری فومنی، مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، با بیان اینکه طی چهار ماه نخست امسال بیش از ۴۵ میلیون و ۱۰۵ هزار مسافر با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل مسافری بین‌شهری جابه‌جا شده‌اند، گفت: در این مدت، بیش از ۲۳ میلیون و ۲۵۱ هزار مسافر به‌وسیله ۱۴ هزار [ ]

 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟ | فروغمند اعرابی: طرح «خانه ریز» فقط نوعی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری است

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟ | فروغمند اعرابی: طرح «خانه ریز» فقط نوعی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری است

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.

 سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی ویژگی‌هایی دارند که با اجرای دقیق شیوه نامه اجرایی، سرمایه‌های خرد را به سمت تامین مالی بخش مولد هدایت خواهند کرد.

 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.

 رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

آرمان امروز : شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۲۷ مرداد) با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۹۱۲۳ واحد مثبت [ ]

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.

 رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از صدور رأی بدوی به نفع این شرکت در پرونده دعوی علیه بانک توسعه تعاون خبر داد.

 بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند

بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند

عرضه اولیه گروه پتروشیمی تابان فردا با نماد «تابان» در حالی در برنامه بازار سرمایه قرار گرفته که این رویداد می‌تواند برای سهامداران ومهان اهمیت ویژه‌ای داشته...