قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

اینفانتینو دست به دامن امباپه شد

کمتر کسی باور می‌کرد رئیس سوئیسی فیفا بعد از برگزاری جام جهانی به‌زعم خودش موفق ۲۰۲۶ این‌گونه تنها بماند و حالا روز به روز به در خروجی فیفا نزدیک‌تر شود.
 اینفانتینو دست به دامن امباپه شد

جوان آنلاین: کمتر کسی باور می‌کرد رئیس سوئیسی فیفا بعد از برگزاری جام جهانی به‌زعم خودش موفق ۲۰۲۶ این‌گونه تنها بماند و حالا روز به روز به در خروجی فیفا نزدیک‌تر شود. 

اینفانتینو این روز‌ها به هر دری می‌زند تا خودش را از گردابی که نزدیک شدن به ترامپ قمارباز برایش ایجاد کرده نجات دهد، اما هرچه بیشتر دست و پا می‌زند بیشتر گرفتار می‌شود. جالب است که حتی تکذیبیه‌ها و بیانیه‌های حمایتی فیفا و چند کشور خودفروخته هم نتوانسته گرهی از کار او باز کند. 

دو روز پیش بود که روزنامه تایمز انگلیس اعلام کرد جیانی اینفانتینو برای نجات شغلش از دولت ترامپ درخواست کمک کرده است، به‌طوری‌که او بار‌ها تلاش کرده که با دونالد ترامپ تماس بگیرد، اما ترامپ به تماس‌های تلفنی او پاسخ نمی‌دهد. انتشار این خبر با واکنش مرکز رسانه‌ای فیفا روبه‌رو شد. این مرکز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «رئیس فیفا در روز‌های اخیر هیچ تماسی با رئیس‌جمهور ایالات متحده یا هیچ‌یک از اعضای دولت او نداشته است. این ادعا کاملاً بی‌اساس است.» 

طبق اعلام تایمز، اینفانتینو احساس می‌کند در برابر موج گسترده گزارش‌های منفی رسانه‌ای «تنها و منزوی» شده و به همین دلیل در جست‌وجوی متحدان بانفوذی است که به‌صورت علنی از او حمایت کنند. با این حال تلاش‌های هماهنگی برای برکناری اینفانتینو که آماده رقابت برای چهارمین دوره ریاست فیفا بود، در حال انجام است و یوفا در حال سازماندهی این تلاش‌هاست. 

با وجود ادعای فیفا، اینفانتینو روز به روز تنهاتر می‌شود. آخرین شخص مهمی که پشت رئیس فیفا را خالی کرد، آرسن ونگر، سرمربی سابق آرسنال و یکی از مدیران فیفاست که مدعی شده از طرح جنجالی واگذاری برگزاری جام جهانی به شرکت‌های خصوصی اطلاعی نداشته و از طریق رسانه‌ها در جریان آن قرار گرفته است. 

آرسن ونگر، رئیس توسعه جهانی فیفا، در بحبوحه رسوایی فزاینده فروش حق برگزاری جام جهانی، تلاش کرد تا از جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا که برای استعفا تحت فشار است، فاصله بگیرد. 

ونگر که در طول جام جهانی کنار اینفانتینو دیده می‌شد به دلیل سکوتش درباره فروش سهام برگزاری جام جهانی، مورد انتقاد قرار گرفته بود، اما تصمیم گرفت بیانیه‌ای رسمی صادر کند. ونگر گفت: «در فیفا، من سمت رئیس توسعه جهانی فوتبال را برعهده دارم. به همراه تیمم، بر تجزیه و تحلیل داده‌های بازی، مرکز آموزش آنلاین فیفا و توسعه آموزش جوانان از طریق ۶۰ آکادمی در ۶۰ کشور، جایی که بیشترین نیاز به آنها وجود دارد، در کنار مسابقات جوانان در سراسر جهان نظارت دارم.» 

او ادامه داد: «علاوه بر این، من به عنوان مشاور فنی شورای فیفا در زمینه قوانین بازی کار می‌کنم. در این طرح استراتژیک شرکت نکردم و برای اولین بار از طریق گزارش‌های رسانه‌ها از این پروژه مطلع شدم. تصمیم به لغو این پروژه کاملاً ضروری و غیرقابل انکار بود، زیرا من به شدت به وجود یک فیفای مستقل که با تعهد، شفافیت و صداقت به فوتبال خدمت کند، اعتقاد دارم.» 

در این میان اینفانتینو برای حفظ جایگاه خود دست به اقدامات عجیب و غریبی می‌زند. یکی از این اقدامات ارسال پیام برای کیلیان امباپه، کاپیتان فرانسه بود. اینفانتینو در این پیام از عملکرد درخشان کاپیتان تیم ملی فرانسه در جام جهانی تقدیر کرد و نوشت که امباپه با به ثمر رساندن ۱۰ گل برای دومین دوره متوالی موفق به کسب کفش طلای جام جهانی شده است. رئیس فیفا همچنین تأکید کرد مهاجم رئال‌مادرید با ثبت چند رکورد مهم، از جمله قرار گرفتن در صدر فهرست بهترین گلزنان تاریخ جام جهانی و تیم ملی فرانسه نام خود را بیش از پیش در تاریخ فوتبال ماندگار کرده است. 

اگرچه پیام رئیس فیفا در ظاهر صرفاً برای تقدیر از امباپه منتشر شده بود، اما زمان انتشار آن باعث شد برخی از ناظران درباره انگیزه واقعی این اقدام پرسش‌هایی را مطرح کنند، از جمله اینکه برخی آن را تلاشی برای تقویت رابطه با یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های فوتبال دنیا می‌دانند.



۶ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

جام استقلال در انتظار تصمیم فدراسیون؛ تاجرنیا تا پایان هفته مهلت داد

صفحه سیاست-

وی درباره احتمال برگزاری تورنمنت پنج‌جانبه با حضور پرسپولیس، سپاهان، تراکتور، گل‌گهر و استقلال نیز گفت: لیگ جدید آغاز شده و بازگشت به فصل قبل موضوعیتی ندارد. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، برای سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال کسر شأن خواهد بود و قابل دفاع نیست.

رئیس هیئت‌مدیره استقلال ادامه داد: اگر فدراسیون و سازمان لیگ بر ندادن جام اصرار داشته باشند، این ذهنیت به وجود می‌آید که رفتار با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و نوعی تبعیض وجود دارد.

تاجرنیا در ادامه برای تعیین تکلیف این موضوع ضرب‌الاجل تعیین کرد و گفت: درخواست من این است که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ حداکثر تا پایان همین هفته تکلیف را روشن کنند. اشکالی ندارد اطلاعیه رسمی بدهند و دلایل تصمیم خود را توضیح دهند تا این موضوع تمام شود.

وی درباره احتمال مراجعه استقلال به مراجع بین‌المللی نیز اظهار کرد: احترام گذاشتن با اعتراض و شکایت منافاتی ندارد. اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد، حتماً آن را دنبال خواهیم کرد.

تاجرنیا در پایان تأکید کرد که استقلال از مسیرهای قانونی و مقررات فیفا برای پیگیری این موضوع استفاده خواهد کرد و از حق قانونی باشگاه و هواداران کوتاه نخواهد آمد.


۶ ساعت قبل / سایت برترینها

تاجرنیا از خرید جدید استقلال پرده برداشت

برترین‌ها: علی تاجرنیا درباره آخرین وضعیت پنجره نقل‌وانتقالات استقلال و برنامه این باشگاه برای تقویت تیم صحبت کرد.

تاجرنیا با اشاره به بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال گفت: «پنجره نقل‌وانتقالات بسته شده و در حال حاضر فقط امکان جذب سه بازیکن آزاد را داریم که باید ببینیم این موضوع تا چه اندازه عملی می‌شود. برای نیم‌فصل هم برنامه‌ریزی داریم و مذاکرات با بازیکنان مدنظر انجام خواهد شد.»

او با تأکید بر اینکه استقلال همچنان در بازار نقل‌وانتقالات فعال است، افزود: «هنوز بیکار نیستیم و با نظر سرمربی، به دنبال تقویت برخی پست‌ها هستیم. به‌خصوص در خط حمله به یک مهاجم خوب و تمام‌کننده نیاز داریم.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال در ادامه با اشاره به حضور این تیم در سه رقابت مختلف، اظهار کرد: «با توجه به حضور استقلال در لیگ برتر، جام حذفی و مهم‌تر از همه لیگ نخبگان، بازی‌های زیادی پیش رو داریم و باید علاوه بر ترکیب اصلی، نیمکت کاملی هم داشته باشیم.»

به این ترتیب، به نظر می‌رسد جذب یک مهاجم گلزن و تمام‌کننده یکی از اولویت‌های اصلی استقلال در ادامه فصل باشد و آبی‌پوشان تلاش خواهند کرد در صورت فراهم شدن شرایط، این نقطه از ترکیب خود را تقویت کنند.

 


۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

صفیری: موفقیت‌های داوری‌ام را مدیون اساتید اصفهانی هستم

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، اسماعیل صفیری، رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال و مدرس AFC و FIGA، در سمینار دانش‌افزایی داوران فوتبال استان اصفهان، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع داوران و ناظران استان، از تلاش‌های هیئت فوتبال اصفهان در زمینه آموزش و ارتقای سطح داوری قدردانی کرد.

وی با اشاره به نقش اساتید و پیشکسوتان اصفهانی در مسیر فعالیت حرفه‌ای خود اظهار کرد: «هر موفقیتی که در سطح کشور و عرصه بین‌المللی به دست آورده‌ام، همیشه مدیون داوری اصفهان و اساتیدم در این استان هستم.»

صفیری با قدردانی از پیشکسوتان و بزرگان داوری اصفهان، خاطرنشان کرد: این افراد سال‌ها برای رشد و اعتلای داوری استان زحمت کشیده‌اند و جامعه داوری کشور قدردان تلاش‌های آنان است.

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال همچنین با تقدیر از مسئولان هیئت فوتبال استان اصفهان، برگزاری دوره‌ها و برنامه‌های آموزشی با کیفیت را از نقاط قوت این استان دانست و گفت: اصفهان در حوزه فوتبال و داوری از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است و داوران و ناظران توانمندی در این استان فعالیت می‌کنند.

وی افزود: برگزاری برنامه‌های آموزشی و دانش‌افزایی با امکانات مناسب و مدیریت مطلوب، می‌تواند به ارتقای سطح داوری کمک کند و امیدوارم این مسیر با قدرت ادامه پیدا کند تا تجربه و الگوی اصفهان در سایر استان‌های کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

صفیری در پایان با تشکر از دعوت هیئت فوتبال استان اصفهان، برای داوران و ناظران استان آرزوی موفقیت کرد و ابراز امیدواری کرد شاهد درخشش هرچه بیشتر داوران اصفهانی در رقابت‌های ملی و بین‌المللی باشیم.




 تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران نخستین قربانی خود را گرفت
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران نخستین قربانی خود را گرفت

در حالی که دونالد ترامپ از آغاز یک کارزار مالی علیه ایران با عنوان «روز D اقتصادی» سخن گفته، بازارهای آمریکا با افت شاخص‌های سهام و افزایش بازده اوراق قرضه مواجه شدند و قیمت نفت نیز به بالاترین سطح نزدیک به یک ماه گذشته رسید.

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0 - هفته اول لیگ برتر انگلیس