قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

مترو فردیس کلنگ خورد

استاندار البرز گفت: پروژه قطار شهری فردیس با استفاده از منابع دولتی و شهری اجرا می‌شود و تأمین منابع مورد نیاز، مسیر اجرای این طرح را هموار خواهد کرد.
 مترو فردیس کلنگ خورد
جوان آنلاین: مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، در حاشیه آیین کلنگ‌زنی قطار درون‌شهری شهرستان فردیس در جمع خبرنگاران، با اشاره به کمبود واگن در مترو کرج گفت: در حال حاضر تنها دو رام قطار در اختیار این مجموعه قرار دارد و با تأمین واگن‌های جدید، فاصله حرکت قطار‌ها در خط کرج کاهش خواهد یافت.

کمبود واگن؛ عامل افزایش فاصله حرکت قطار‌ها

وی در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر از مترو کرج استفاده می‌کنیم، اما یکی از مشکلات موجود، کمبود واگن‌های قطار است.

وی افزود: با توجه به سهمیه‌ای که برای استان البرز از سوی وزارت کشور در نظر گرفته شده است، امیدواریم با ورود واگن‌های جدید بتوانیم فاصله حرکت قطار‌ها در خط کرج را کاهش دهیم.

استاندار البرز با اشاره به مسیر خط ۲ مترو کرج بیان کرد: این خط به صورت «یو شکل» طراحی شده و مسیر آن از کمالشهر آغاز می‌شود و پس از عبور از داخل کرج به محدوده میدان شهید سلطانی و سپس شهرستان فردیس و ملارد ادامه خواهد یافت.

عبداللهی با بیان اینکه عملیات حفاری در محدوده کمالشهر نیز در حال انجام است، گفت: توسعه خطوط مترو و افزایش ظرفیت ناوگان می‌تواند نقش مهمی در تسهیل جابه‌جایی شهروندان و کاهش مشکلات حمل‌ونقل عمومی استان داشته باشد.

تنها دو رام قطار در اختیار مترو کرج است

وی در پاسخ به پرسشی درباره فاصله زمانی حرکت قطار‌های مترو عنوان کرد: اگر فاصله حرکت قطار‌ها زیاد است، یکی از دلایل اصلی آن نداشتن تعداد کافی قطار است.

استاندار البرز تصریح کرد: در حال حاضر تنها دو رام قطار برای کرج داریم و با این تعداد قطار نمی‌توان فاصله حرکت‌ها را به میزان مطلوب کاهش داد؛ بنابراین تأمین واگن‌های جدید یک ضرورت است.

اجرای مترو با مشارکت منابع دولتی و شهری

وی در بخش پایانی سخنان خود درباره منابع مورد نیاز برای اجرای پروژه قطار شهری فردیس نیز گفت: اجرای این پروژه نیازمند استفاده از کمک‌های دولتی و منابع شهری است.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: منابع شهری تنها به منابع نقدی محدود نمی‌شود و می‌توان از ظرفیت منابع غیرنقدی نیز برای پیشبرد پروژه استفاده کرد.

عبداللهی تأکید کرد: با استفاده از منابع دولتی و شهری، اجرای پروژه قطار درون‌شهری دنبال خواهد شد و امیدواریم این طرح با تأمین منابع مورد نیاز، وارد مراحل عملیاتی و اجرایی شود.



 مهران مدیری روی تخت بیمارستان؟ | ویدئو

مهران مدیری روی تخت بیمارستان؟ | ویدئو

علیرضا محمودی، دبیر ۲۴ همشهری می گوید: «پس از اینکه خبر رسید به علت بیماری یکی از بازیگران پروژه «ریمنی» به کارگردانی مجید توکلی، این برنامه متوقف شده، همه می خواستند بدانند که چه شده. همه می گفتند مهران مدیری از ناحیه کمر دچار صدمه شده اند و باید عمل جراحی انجام دهد.»

 اگه یه روز بری سفر؛ فرامرز اصلانی (+صدا)

اگه یه روز بری سفر؛ فرامرز اصلانی (+صدا)

در همین دوران، مسیر فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا...

 انفجار قیمت بیت‌کوین؛ پادشاه رمزارزها ۶۸ هزار دلاری شد | قیمت تتر از ۱۸۹ هزار تومان عقب نشست

انفجار قیمت بیت‌کوین؛ پادشاه رمزارزها ۶۸ هزار دلاری شد | قیمت تتر از ۱۸۹ هزار تومان عقب نشست

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز چهارشنبه با موجی از خرید مواجه شد؛ ارزش بازار به ۲.۳۱ تریلیون دلار رسید، بیت‌کوین از محدوده ۶۴ هزار دلار تا آستانه ۶۹ هزار دلار جهش کرد و اتریوم و دیگر آلت‌کوین‌های بزرگ نیز همزمان صعودی شدند.

 حیدری به مدال برنز کشتی فرنگی جوانان جهان رسید

حیدری به مدال برنز کشتی فرنگی جوانان جهان رسید

کشتی فرنگی جوانان ایران در ۲ وزن پایانی رقابت های قهرمانی جهان صاحب یک مدال برنز شد.

 ۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز طی ۸.۵ سال

۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز طی ۸.۵ سال

دستیار رئیس‌کل بانک مرکزی در امور ارزی با اعلام اینکه از سال ۱۳۹۷ تاکنون مجموعاً ۸۱ میلیارد دلار تخلف در بازگشت ارز ثبت شده است، گفت: این رقم به معنای بازنگشتن کامل این منابع به کشور نیست؛ چراکه بخش قابل توجهی از ارزها به شکل غیرمستقیم وارد چرخه اقتصادی شده، اما از مسیرهای تعیین‌شده برای بازگشت ارز به کشور بازنگشته است.

 صادرات ایران به قطر به روال عادی بازگشت

صادرات ایران به قطر به روال عادی بازگشت

رئیس اتاق مشترک ایران و قطر از ازسرگیری صادرات به قطر پس از محدودیت‌های ایجاد شده در جریان جنگ خبر داد و گفت: فعالیت گمرک الرویس قطر مجدد آغاز شده است.

 ببینید: ۵ نکته درمورد بازی صبر و انتظار ایران و ترامپ

ببینید: ۵ نکته درمورد بازی صبر و انتظار ایران و ترامپ

نیویورک تایمز ضمن تحلیلی از محاسبات ایران و ترامپ می گوید و معتقد است دعوا اکنون سر این است که چه کسی زودتر خسته می شود و فرمان را تغییر می دهد.

 قالیباف: ایران و عراق فرصت‌های بی‌نظیری برای نقش‌آفرینی در منطقه دارند

قالیباف: ایران و عراق فرصت‌های بی‌نظیری برای نقش‌آفرینی در منطقه دارند

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق ضمن تأکید بر اشتراکات جغرافیایی و تاریخی دو کشور گفت: ایران و عراق در روابط دوجانبه فرصت‌های بی‌نظیری داشته و در نقش‌آفرینی منطقه‌ای در بین کشورهای اسلامی و عربی فرصت‌های بی‌بدیلی خلق می‌کنند.