قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

هشدار حماس درباره طرح‌های یهودی‌سازی در مسجدالاقصی

یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ضمن هشدار دربار ه طرح‌های یهودی‌سازی، درباره گسترش حضور فلسطینیان در مسجد الاقصی فراخوان صادر کرد.
 هشدار حماس درباره طرح‌های یهودی‌سازی در مسجدالاقصی
جوان آنلاین: به نقل از شهاب نیوز، «ماجد ابو قطیش» عضو ارشد جنبش حماس امروز در سخنانی عنوان کرد: «ما به گسترش حضور و استقامت در مسجد الاقصی فرا می‌خوانیم و از هر کسی که می‌تواند به آنجا برسد، می‌خواهیم که بسیج عمومی، سفر به آن و حضور دائمی در صحن‌های آن را افزایش دهد تا بر هویت اسلامی آن تأکید کرده و از آن در برابر طرح‌های تقسیم و یهودی سازی محافظت کند.»

به گزارش ایرنا، وی افزود: «یورش‌های پیوسته شهرک‌نشینان به مسجد الاقصی مبارک و هتک حرمت فزاینده صحن‌های این مکان مقدس، با حمایت و پشتیبانی حکومت افراطی اشغالگر انجام می‌شود تا طرح‌های یهودی سازی و تسلط کامل بر آن را تحمیل کنند.»

پیش از این، شیخ «عکرمه صبری» امام و خطیب مسجدالأقصی در سخناین گفته بود: کابینه اسرائیل با یورش‌های مکرر به مسجدالأقصی در پی تحمیل واقعیت‌های جدید است.

وی خاطرنشان کرد، یورش بن گویر به مسجدالأقصی بیانگر تلاش برای اثبات این موضوع است که کابینه اسرائیل بر مسجدالأقصی حاکمیت دارد.

شیخ صبری همچنین گفت این یورش‌ها هر اندازه هم به طول بیانجامد، هرگز هیچ حقی برای اسرائیلی‌ها حاصل نخواهد کرد.



دیدار نخست‌وزیر قطر با رئیس دفتر سیاسی حماس / دوحه: شیخ محمد از تصمیم حماس برای پذیرش نقشه راه «هیئت صلح» با هدف تکمیل اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در نوار غزه تمجید کرد

 دیدار نخست‌وزیر قطر با رئیس دفتر سیاسی حماس / دوحه: شیخ محمد از تصمیم حماس برای پذیرش نقشه راه «هیئت صلح» با هدف تکمیل اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در نوار غزه تمجید کرد
 سایت انتخاب / ۶ ساعت قبل
شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در دوحه با خلیل الحیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، دیدار کرد. وزارت امور خارجه قطر در بیانی...

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در دوحه با خلیل الحیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، دیدار کرد. وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای این خبر را اعلام کرد.   به گزارش «انتخاب»؛ بر اساس این بیانیه، دو طرف درباره تحولات اوضاع در نوار غزه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین گفت‌وگو کردند.   شیخ محمد از تصمیم حماس برای پذیرش نقشه راه «هیئت صلح» با هدف تکمیل اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در نوار غزه تمجید کرد.   شیخ محمد همچنین بر ضرورت آن تأکید کرد که جامعه بین‌المللی مسئولیت‌های خود را بر عهده بگیرد و اسرائیل را برای اجرای تعهداتش در چارچوب توافق تحت فشار قرار دهد و به نقض‌های مستمر حقوق مردم فلسطین پایان دهد. 



خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم

 خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم
 سایت جوان آنلاین / ۶ ساعت قبل
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، جنایات رژیم اشغالگر و «قتل عمدی» فرماندهان ارشد پلیس غزه را که امروز هدف قرار گرفتند، به شدت محکوم کرد.

جوان آنلاین: به نقل از فلسطین الیوم، خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد جنایات پی در پی، نشان می‌دهد اسرائیل به سیاست‌های خود ادامه می‌دهد و به میانجی‌گری‌ها و تضمین‌ها بی‌اعتناست.

جنبش احرار فلسطین هم در بیانیه‌ای جنایت وحشیانه امروز چهارشنبه ارتش صهیونیستی در حمله به مقر پلیس و حفاظت از امنیت شهر غزه را به شدت محکوم کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: این جنایت نشانگر بی‌اعتنایی آشکار دشمن صهیونیستی به آتش‌بس و بی‌ثمر گذاشتن و لطمه زدن به تلاش‌های مربوط به آرام‌سازی اوضاع و میانجیگران و ضامنان است.

جنبش احرار فلسطین افزود: تشدید تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه افسران و ماموران پلیس غزه و ادامه کشتار مردم فلسطین نشانگر این واقعیت است که دولت نتانیاهو به بهره‌برداری از خون مردم فلسطین برای تحقق اهداف سیاسی و انتخاباتی خود ادامه می‌دهد و به جان غیرنظامیان و تلاش‌های صورت گرفته برای تثبیت آرام‌سازی اوضاع اعتنایی ندارد.

جنبش مذکور مجامع جهانی و میانجیگران و ضامنان را مسئول ادامه این تجاوزات خواند و خواستار تحرک فوری و کارآمد آنها برای توقف کارشکنی‌های رژیم اشغالگر قدس و محاکمه و مجازات سران تل آویو و شکستن سکوت خفت‌بار آنان شد، سکوتی که برای نتانیاهو و کابینه‌اش چتر حمایتی جهت ادامه تجاوزاتش علیه ملت فلسطین ایجاد می‌کند.



حماس: حمله اسرائیل به مقر پلیس در غزه «جنایت جنگی» است 

 حماس: حمله اسرائیل به مقر پلیس در غزه «جنایت جنگی» است 
 سایت باشگاه خبرنگاران / ۶ ساعت قبل
حماس حمله رژیم صهیونیستی به مقر پلیس در شهر غزه را «جنایت جنگی جدید» خواند و ادعای تل‌آویو درباره هدف قرار دادن «فرماندهان مقاومت» را دروغ دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - جنبش حماس حمله رژیم صهیونیستی به یک مقر پلیس در شهر غزه را که چندین نفر در پی آن به شهادت رسیده‌اند، محکوم و آن را «جنایت جنگی جدید» توصیف کرد.

این گروه در بیانیه‌ای ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر اینکه حمله مذکور «فرماندهان مقاومت» را هدف قرار داده، رد کرد و آن را ادعایی «بی‌اساس و دروغین» خواند که  برای توجیه تجاوز و سرپوش گذاشتن بر هدف قرار دادن عمدی نیرو‌های پلیس و غیرنظامیان مطرح شده است.

حماس می‌گوید که رژیم صهیونیستی «عمداً تلاش‌ها برای دستیابی به توافق را تضعیف می‌کند و به شکلی خطرناک در جهت ازسرگیری جنگ علیه مردم غزه گام برمی‌دارد».

این جنبش از میانجیگران توافق آتش‌بس خواست در برابر این حملات «موضعی روشن و قاطع» اتخاذ کنند، رژیم صهیونیستی را به پایبندی به توافق وادارند و آن را «مسئول پیامد‌های این جنایت‌های سازمان‌یافته» بدانند.

منابع فلسطینی ساعاتی پیش از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک مقر پلیس در مرکز شهر غزه خبر دادند. گفته شده طی این حمله ۹ نفر از جمله یک زن به شهادت رسیده و ۱۵ نفر زخمی شده‌اند. 

شاهدان عینی می‌گویند که این حمله هوایی باعث انفجار بزرگی شد و ترکش‌هایی در اطراف مقر پراکنده شد؛ این در حالی است که اطراف مقر پلیس تعداد زیادی از چادر‌های آوارگان قرار داشت.

منبع: الجزیره



الحیه: رژیم صهیونیستی توافق آتش‌بس را به سخره گرفته

 الحیه: رژیم صهیونیستی توافق آتش‌بس را به سخره گرفته
 سایت مشرق / ۶ ساعت قبل
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد که رژیم صهیونیستی همچنان با جنایات مستمر خود، آتش‌بس را نقض می‌کند.

به گزارش مشرق ، خلیل الحیه گفت: رژیم صهیونیستی با تداوم جنایات، توافق آتش‌بس را به سخره گرفته است.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، ضمن محکوم کردن ترور هدفمند فرماندهان پلیس فلسطین در حملات تروریستی رژیم صهیونیستی، هشدار داد که ادامه این سیاست‌های جنایتکارانه، توافقات موجود را در آستانه فروپاشی قرار داده است.



تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه

 تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
 سایت نورنیوز / ۷ ساعت قبل
نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در دیدار با رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بر لزوم اعمال فشار جامعه جهانی بر رژیم صهیونیستی برای عمل به تعهداتش، تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امور خارجه این کشور امروز میزبان «خلیل الحیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و تعدادی از رهبران این جنبش بود.در این دیدار تحولات نوار غزه و اراضی اشغالی فلسطین بررسی شد.

وزیر امور خارجه قطر تصمیم جنبش حماس مبنی بر موافقت با نقشه راه مربوط به تکمیل اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در نوار غزه را ستود و ابراز امیدواری کرد که این امر به پایان دادن به درد و رنج ملت برادر فلسطین در نوار غزه و تحقق خواسته‌های آن‌ها برای برقراری ثبات و امنیت، کمک کند.

وی همچنین بر لزوم ایفای نقش جامعه جهانی و عمل به مسوولیت‌های خود و اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایبندی به تعهداتش ذیل این توافقنامه و نیز پایان دادن به نقض مستمر حقوق ملت فلسطین به گونه‌ای که تضمین‌کننده اجرای کامل نقشه راه و دستیابی به تحقق صلح و ثبات در نوار غزه باشد، تأکید کرد.

در همین ارتباط «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس تأکید کرد که شورای صلح در غزه به دلیل عدم ایفای مسوولیت خود در فشار بر رژیم صهیونیستی، در قبال تشدید تنش‌ها و اقدامات اشغالگران مسوول است.

وی افزود که رژیم اشغالگر با بمباران یکی از سایت‌های غیرنظامی در غزه، جنایت وحشیانه تازه‌ای مرتکب شده است که این اقدام، تشدید تنش خطرناک و دهن‌کجی کامل به تمامی فراخوان‌ها برای برقراری آتش‌بس به شمار می‌رود.

سخنگوی حماس همچنین تصریح کرد که شورای صلح تعیین شده از سوی آمریکا برای غزه، به دلیل کوتاهی در عمل به وظایف خود جهت اعمال فشار بر اشغالگران و ملزم کردن آن‌ها به توافقات حاصل‌شده، در برابر این تنش‌آفرینی مسوول است؛ بنابراین، این شورا در آزمونی واقعی برای اثبات توانمندی و جدی بودن خود در مدیریت میانجی‌گری و مذاکرات قرار دارد.



 ادعای ناتو درباره رهگیری موشک‌های ایران به سمت ترکیه/ پیگیری برای یافتن ۱۳ صیاد مفقود بندرلنگه‌ای/ مقام‌های عرب: «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»/ ۸۰ درصد مردم، نگران گرانی و ۶۰ درصد خواهان مذاکره

ادعای ناتو درباره رهگیری موشک‌های ایران به سمت ترکیه/ پیگیری برای یافتن ۱۳ صیاد مفقود بندرلنگه‌ای/ مقام‌های عرب: «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»/ ۸۰ درصد مردم، نگران گرانی و ۶۰ درصد خواهان مذاکره

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 آمار دقیق تعداد بمب های اتمی کره‌شمالی از زبان ترامپ! | از ادعای دوستی با کیم جونگ اون تا هشدار به ایران!

آمار دقیق تعداد بمب های اتمی کره‌شمالی از زبان ترامپ! | از ادعای دوستی با کیم جونگ اون تا هشدار به ایران!

دونالد ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط خود با کیم جونگ اون، از رابطه «بسیار خوب» با رهبر کره‌شمالی سخن گفت و مدعی شد پیونگ‌یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای قدرتمند در اختیار دارد.

 یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: تاکنون هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌ایم.

 دلیل شکایت باکو از CNN چیست؟

دلیل شکایت باکو از CNN چیست؟

جمهوری آذربایجان با ارائه شکایتی به دادگاه فدرال ایالات متحده، شبکه سی‌ان‌ان را به انتشار ادعاهای بی‌اساس متهم کرد.

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.

 پس از انهدام رادار اردن توسط ایران؛ آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد

پس از انهدام رادار اردن توسط ایران؛ آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.

 ایران می‌خواهد بن بست تنگه هرمز را تا انتخابات کنگره آمریکا بکشاند

ایران می‌خواهد بن بست تنگه هرمز را تا انتخابات کنگره آمریکا بکشاند

با جنگ‌های ویرانگرشان، نتانیاهو و ترامپ، حاشیه خلیج فارس را تا آستانه نابودی کشانده‌اند - پیمان مکه نشان دهنده واکنش در برابر بی‌پروایی آنهاست.