قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

رسانه عبری: باید می‌دانستیم حزب‌الله به حمله به علی‌الطاهر پاسخ می‌دهد

یک رسانه عبری ضمن اشاره به تحولات ارتفاعات علی الطاهر، اعلام کرد که تصمیم‌گیرندگان درباره تحرکات در این منطقه باید پیش‌بینی می‌کردند که حزب‌الله به آن واکنش...
 رسانه عبری: باید می‌دانستیم حزب‌الله به حمله به علی‌الطاهر پاسخ می‌دهد

جوان آنلاین: رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از «راویو دروکر»، تحلیلگر کانال ۱۳ عبری، گرارش دادند: کسی که تصمیم به حرکت در منطقه علی الطاهر گرفت، باید می‌دانست که حزب‌الله پاسخ خواهد داد.

به گزارش ایسنا، تحلیلگر کانال ۱۳ عبری ادامه داد بار دیگر، همانند ماجرای بمب انفجاری مرگبار، نخست‌وزیر و ارتش مدعی هستند که حزب‌الله آتش‌بس را نقض کرده است. اما روند وقایع این است که اسرائیل در ارتفاعات علی الطاهر فعالیت می‌کند و حزب‌الله این اقدام را نقض آتش‌بس می‌داند و در پاسخ، یک پهپاد بمب‌گذاری‌شده ارسال می‌کند.

از سوی دیگر، خبرنگار کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد ارتش این رژیم در واکنش به زخمی شدن ۳ نظامی صهیونیست، حملات سنگین و گسترده‌ای را علیه ارتفاعات «علی الطاهر» در جنوب لبنان آغاز کرده است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی این منطقه را به صورت متوالی و با حجم بالای آتش هدف قرار داده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه مناطقی میان علی الطاهر و دبشه در شهرستان النبطیه واقع در جنوب لبنان را بمباران کردند.

شبکه المیادین با اعلام این خبر افزود: هم‌زمان، نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از سلاح‌های سبک اقدام به تیراندازی و اجرای عملیات پایش آتش به سمت ارتفاعات علی الطاهر کردند. همچنین توپخانه این رژیم، این ارتفاعات را با گلوله‌های فسفری هدف قرار داد.

گزارش‌ها همچنین از شنیده‌شدن صدای انفجار و تیراندازی شدید در اطراف تپه علی الطاهر حکایت دارد و منابع محلی از ناکام‌ماندن تلاش نیروهای رژیم صهیونیستی برای پیشروی به سمت این ارتفاعات در نتیجه عملیات رزمندگان حزب‌الله خبر داده‌اند.

این حملات در حالی ادامه دارند که جنوب لبنان در روزهای گذشته بارها هدف حملات هوایی، توپخانه‌ای و تلاش‌های زمینی نیروهای رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

آیا تپه‌ها به میدان نبرد تبدیل می‌شوند؟

تلویزیون العربی گزارش داد نگرانی‌ها محدود به حوزه سیاسی نیستند. ارزیابی‌های نظامی نشان می‌دهد که هرگونه عملیات اسرائیل برای تصرف ارتفاعات علی الطاهر می‌تواند طولانی و پیچیده باشد، به ویژه با توجه به آمادگی گزارش شده حزب‌الله برای جلوگیری از سقوط این مکان.

در همین حال، دامنه تشدید تنش اسرائیل در جنوب لبنان گسترش یافته و روستاها و مناطق جدیدی را در منطقه نبطیه در بر گرفته است، که همزمان با هدف قرار دادن و بمباران خانه‌ها و ساختمان‌ها در منطقه است.

موقعیتی استراتژیک مشرف به مسیرهای حیاتی

برای درک اهمیت ارتفاعات علی الطاهر، داستان با جغرافیا آغاز می‌شود. این تپه‌ها در حومه نبطیه الفوقا، در شمال رودخانه لیطانی واقع شده‌اند و بر منطقه نبطیه، منطقه اقلیم التفاح، دره لیطانی و محور خردلی مشرف هستند و به آنها اهمیت قابل توجهی برای نظارت و مشاهده مسیرهای حرکت در منطقه می‌دهند.

اهمیت این مکان نه تنها از ارتفاع آن ناشی می‌شود، بلکه طبق ارزیابی‌های نظامی، از سیستم دفاعی‌ای که حزب‌الله از زمان عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ در این منطقه ایجاد کرده است، نیز ناشی می‌شود. پرونده علی الطاهر فراتر از بُعد نظامی است و به موضوعی محوری در روند سیاسی و مذاکره تبدیل شده است.



۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بن‌گویر: زندانیان زن فلسطینی باید رنج بکشند و اعدام شوند!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جریان بازدید از زندان «دیمون» با تمسخر شرایط دشوار بازداشت زنان فلسطینی، بر تشدید فشارها و اجرای مجازات اعدام علیه زندانیان تأکید کرد.

شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی گزارش داد که بن‌گویر در جریان گزارشی از داخل این زندان، از یکی از زندانیان درباره شرایط بازداشتش پرسید. این زندانی در پاسخ گفت که رفتار و شرایط موجود بسیار دشوار است؛ اما وزیر صهیونیست در واکنش مدعی شد چنین شرایطی طبیعی است و مدعی شد: «تروریسم باید رنج بکشد و نباید خوشحال باشد.»

بن‌گویر با وجود شکایت زندانیان از وضعیت نامناسب بازداشت، مدعی شد از گزارش‌هایی که درباره شرایط آنان دریافت کرده، رضایت دارد.

بن‌گویر درباره زمان اجرای قانون اعدام زندانیان نیز گفت این قانون پیش‌تر تصویب شده، اما تاکنون موردی که از نگاه او اجرای این مجازات را توجیه کند، ثبت نشده است.

کنست رژیم صهیونیستی این قانون را در ماه مارس گذشته تصویب کرد؛ اقدامی که با انتقادهای گسترده درباره پیامدهای آن برای زندانیان فلسطینی مواجه شده است.

زندان دیمون در نزدیکی حیفا در شمال فلسطین اشغالی قرار دارد و یکی از مراکز نگهداری زنان فلسطینی با اتهامات موسوم به امنیتی است. انتشار این گزارش در حالی انجام شده که انتقادها درباره شرایط بازداشت و نحوه برخورد با زندانیان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی ادامه دارد.


۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حملات گسترده هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

به گزارش برنا و به نقل از رسانه‌های لبنان، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از ساعاتی قبل با پرواز در ارتفاع بسیار پایین، چندین نقطه را هدف قرار دادند.

در جریان این حملات مناطق «دوحة کفررمان» و «علی الطاهر» دست‌کم سه بار مورد اصابت حملات هوایی قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، همزمان با حملات هوایی، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز به طور مستمر، مناطق «میفدون»، «علی الطاهر»، «الدبشة» و اطراف «دوحة کفررمان» را زیر آتش سنگین قرار داد.

همچنین یک حمله‌ی هوایی جداگانه، منطقه «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که در پی این حملات شدید، ۲ انفجار مهیب در منطقه جنوب لبنان به گوش رسیده و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنان بر فراز این مناطق در حال پرواز هستند.

منابع لبنانی همچنین از تداوم آتش توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی میان «الدبشة» و «علی الطاهر» خبر دادند و افزودند که یک فروند جنگنده رژیم صهیونیستی در مسیری بسیار پایین، بر فراز منطقه «علی الطاهر» و حومه‌ی آن به پرواز درآمده است.

تاکنون گزارشی از تلفات جانی یا خسارات مالی احتمالی این حملات منتشر نشده است.

این حملات در حالی انجام می‌شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیرو‌های سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته‌اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

توصیه مقامات امنیتی اسرائیل به کاهش تنش با ترکیه

به گزارش برنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که مقامات امنیتی این رژیم بر لزوم کاهش تنش با ترکیه و پرهیز از گشودن جبهه‌ای دیگر تأکید کرده‌اند. این توصیه در پی حمله رژیم اشغالگر به یک فرودگاه نظامی در سوریه مطرح شده است.

این شبکه افزود که رژیم صهیونیستی به ایالات متحده اطلاع داده است که ترکیه در تلاش برای استقرار سامانه‌های پدافند هوایی و نیرو‌های زمینی در پایگاه فرودگاه «ابوالظهور» سوریه است.

در مقابل، وزارت دفاع ترکیه با قاطعیت وجود هرگونه نیرو یا هیئت نظامی وابسته به خود در پایگاه هوایی سوریه را که اخیراً هدف حملات اسرائیل قرار گرفته، تکذیب کرد. این وزارتخانه تأکید کرد که این حملات اسرائیل، نقض آشکار حاکمیت سوریه و اقدامی با هدف بی‌ثبات کردن منطقه است.

زکی آکتورک، سخنگوی وزارت دفاع ترکیه در یک کنفرانس مطبوعاتی گزارش‌ها مبنی بر حضور نظامی ترکیه در محل مورد هدف را نادرست خواند.

آکتورک گفت: «پیش از حملات اسرائیل یا در حین آن، هیچ هیئت نظامی ترکیه‌ای در پایگاه هوایی سوریه حضور نداشته است». وی تأکید کرد: «هیچ سرباز ترکیه‌ای در این پایگاه نظامی وجود ندارد.»

اخیرا نیروی هوایی رژیم اشغالگر با انجام حملاتی، پایگاه هوایی ابوالظهور در حومه جنوبی ادلب در سوریه را هدف قرار داد. این پایگاه از موقعیت استراتژیک برخوردار است و هدف قرار دادن آن در چارچوب سلسله نقض‌های حاکمیت سوریه توسط اسرائیل انجام می‌گیرد؛ اقدامی که به گفته ناظران، هدف آن گسترش دامنه تنش در منطقه و ضربه زدن به هرگونه تلاش برای بازگرداندن ثبات یا تقویت حضور مورد حمایت آنکارا در عمق خاک سوریه است.

انتهای پیام/




 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۲ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.