قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

هند قصد دارد تا سال ۲۰۲۹، ۱۲ فروند جنگنده «سوخو-۳۰ام‌کی‌آی» بسازد

روزنامه اکونومیک تایمز شرکت دولتی صنایع هوایی هند به نام «Hindustan Aeronautics Limited» تولید جنگنده‌های «سوخو-۳۰ام‌کی‌آی» را از سرمی‌گیرد و قصد دارد ۱۲ فرو...
 هند قصد دارد تا سال ۲۰۲۹، ۱۲ فروند جنگنده «سوخو-۳۰ام‌کی‌آی» بسازد

جوان آنلاین: این شرکت تولید سوخو-۳۰ام‌کی‌آی را در تاسیسات خود در شهر ناشیک از سر می‌گیرد و قرار است ۱۲ فروند جدید تا سال ۲۰۲۹ تحویل داده شود.

به گزارش ایسنا، طبق این گزارش، قرارداد ساخت این ۱۲ فروند جنگنده به ارزش ۱۱۰ میلیارد روپیه (حدود ۱.۳ میلیارد دلار) برای جایگزینی جنگنده‌هایی که در سوانح هوایی از دست رفته‌اند، امضا شده است. بر اساس این قرارداد، بیش از ۵۰ درصد قطعات و محتوای تولیدی جنگنده‌ها در داخل هند تامین خواهد شد.

این شرکت همچنین قصد دارد ناوگان موجود سوخو-۳۰ام‌کی‌آی را در قالب یک برنامه گسترده به‌روزرسانی کند؛ هزینه این طرح بیش از ۶۰۰ میلیارد روپیه (حدود ۷.۲ میلیارد دلار) برآورد شده است.

سوخو-۳۰ام‌کی‌آی جنگنده چندمنظوره اصلی نیروی هوایی هند است که به‌طور مشترک توسط دفتر طراحی سوخو روسیه و شرکت Hindustan Aeronautics Limited هند توسعه یافته است.

برنامه سوخو-۳۰ام‌کی‌آی همچنان بزرگ‌ترین پروژه همکاری نظامی-فنی میان روسیه و هند محسوب می‌شود.



۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

یاوه‌گویی‌های تکراری و خسته‌کننده ترامپ متوهم: ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم/ ایرانی‌ها می‌خواهند با ما به توافق برسند + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس جمهور تروریست آمریکا مدعی شد: جنگ نظامی هنوز به پایان نرسیده است.

وی افزود: اگر به محاصره نگاه کنید، ما کنترل کامل آن منطقه را در اختیار داریم؛ منطقه‌ای که به تنگه هرمز مربوط می‌شود و حتی بخش قابل‌توجهی از مناطق خشکی را هم شامل می‌شود.

ترامپ توهماتش را اینگونه ادامه داد: آنها خیلی مایل‌اند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که یک توافق درست و مناسب را بپذیرند.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۱ ساعت قبل / سایت جماران

پیش از پایان دوره رئیس فعلی صداوسیما یک گزارش شفاف نظارتی به مردم بدهید

به گزارش جماران، سکینه سادات پاد، حقوقدان در پیامی در صفحه خود در شبکه های اجتماعی نوشت: شایسته است نمایندگان موضوع اصل 175 قانون اساسی از سه قوه که بر صداوسیما نظارت دارند گزارش شفاف نظارتی خود را قبل از پایان دوره مدیریت رئیس سازمان به مردم ارائه دهند.

نظارت دقیق از مهمترین مولفه های بهسازی حکمرانی و مبنای تغییرات و ترمیم است

 

 


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

رئیس کل بانک مرکزی: صادرات نفت ایران صفر شده است/ در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، درآمد‌های بیمه تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است/ ویدئو

عبدالناصر همتی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در اینکه محدودیت صادرات نفت داریم شکی نیست. من با عراقی‌ها و قطری‌ها هم صحبت کردم درآمد آنها از فروش نفت صفر شده است.

وی افزود: برای ما هم این اتفاق افتاده است و یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم، اما دولت و بانک مرکزی پیش‌بینی‌های لازم را برای این موارد کرده‌اند.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: فرق ما با عراق و قطر این است که آنها به ذخایر بانک مرکزی خود دسترسی دارند ولی ذخایر ارزی ما را آمریکایی‌ها مسدود کردند و اجازه برداشت نمی‌دهند.

او ادامه داد: با وجود شرایط کنونی بعید می‌دانم بهتر از وضعیت فعلی امکان اداره کشور وجود داشت. من سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ هم رئیس کل بانک مرکزی بودم، شرایط آن موقع هم تا حدودی مشابه الان بود ولی شرایط کنونی بسیار سخت‌تر از سال‌های آخر دهه ۹۰ است.

همتی با بیان اینکه معتقدم دولت کشور را خیلی خوب اداره کرده است، گفت: در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، درآمد‌های بیمه تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است؛ همه اینها در اقتصاد تاثیر می‌گذارند.

وی افزود: در شرایط جنگ ۴۰ روزه پیش‌بینی‌هایی کرده بودیم که حتی تامین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو نسبت به ۵ ماهه اول سال گذشته خیلی بهتر است. در ۵ ماهه امسال ۳۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی شده و تامین ارز کالا‌های اساسی و کشاورزی تقریباً ۸ درصد کمتر از ۵ ماهه پارسال بوده است.

 




 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 روایتی جدید از قدرتِ ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت الف

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

 فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است

آرمان امروز : فعال رسانه‌ای اصولگرا با اذعان به خطای گفتمانی برخی افراد و جریانات در شرایط فعلی کشور، بر ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت تاکید کرد و گفت: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است. ناصر ایمانی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره [ ]

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]

 گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام
۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام

استقبال گسترده استارتاپ‌ها در دوره جدید این رویداد: پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارتاپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.