
جوان آنلاین: منابع محلی می گویند که شهرک نشینان صهیونیست و تروریست همچنان به محاصره ۳ خانه ی فلسطینی در منطقه «راس العین» در قصره واقع در شمال کرانه باختری ادامه می دهند و نیروهای امنیتی رژیم اشغالگر مانع ورود و خروج شهروندان فلسطینی به آن منطقه می شوند.
در سایه ی قطع ارتباط با این منازل و ممانعت رژیم صهیونیستی از ارسال آب به آن، این ۳ خانواده از کمبود آب رنج می برند.
همچنین نیروهای رژیم اشغالگر صهیونیستی یکی از منازل را به پادگان نظامی تبدیل کرده و وسایل و اثاث آن را از پنجره ها بیرون انداخته اند.
این سه خانواده که در مجموع حدود ۱۳ نفر هستند، از ۹ اوت (۱۸ مرداد) با بسته شدن مسیرهای منتهی به منازلشان از ورود و خروج آزادانه محروم شدهاند. ادامه این وضعیت نگرانیها درباره تلاش برای وادار کردن این خانوادهها به ترک خانههایشان و تصرف املاک آنها را افزایش داده است.
منابع محلی اعلام کردند ارتش رژیم صهیونیستی روز …











