قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

رژیم صهیونیستی با تشدید حملات خود به جنوب لبنان، چندین منطقه مرزی از جمله ارتفاعات علی‌الطاهر را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار داد.
 تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

جوان آنلاین: رسانه‌های لبنانی از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مرزی جنوب لبنان طی شامگاه گذشته و بامداد امروز خبر دادند؛ حملاتی که با بمباران هوایی و توپخانه‌ای چندین شهر و منطقه همراه بود.

بر اساس این گزارش‌ها، نظامیان رژیم صهیونیستی باغ‌های زیتون در شهر یارون در شهرستان بنت جبیل را به آتش کشیدند که موجب خسارت گسترده به اراضی و محصولات کشاورزی شد.

همچنین شهر حدثه و منطقه مشاع شهرک منصوری هدف حملات توپخانه‌ای و هوایی قرار گرفتند و تصاویر منتشرشده، حجم گسترده ویرانی‌های ناشی از این حملات را نشان می‌دهد.

در ادامه این تجاوزات، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ارتفاعات علی‌الطاهر در منطقه نبطیه را نیز بمباران کردند و ویدئوهایی از لحظه این حمله در رسانه‌های محلی منتشر شده است.

این حملات در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی همچنان رو به افزایش است و نگرانی‌ها نسبت به گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه ادامه دارد.



۴۶ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۵ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

بمباران بیوت السیاد در جنوب لبنان توسط جنگندههای اسرائیل

بمباران بیوت السیاد در جنوب لبنان توسط جنگنده‌های اسرائیل

دود غلیظی از فاصله چند کیلومتری قابل مشاهده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

نواف سلام: تمام تلاش خود را برای خروج اسرائیل از جنوب لبنان به کار خواهیم بست

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، منابع لبنانی اعلام کردند که «نواف سلام» نخست وزیر این کشور به همراه «محمد المصطفی» دبیرکل شورای عالی دفاع لبنان، وارد شهر صور در جنوب لبنان شد و به سمت پادگان «بنوا برکات» حرکت کرد. وی در آنجا مورد استقبال «میشل منسی» وزیر دفاع، «حسن عوده» رئیس ستاد کل و « نیکولاس تابت» فرمانده بخش جنوبی لیتانی ارتش لبنان قرار گرفت.

نواف سلام در سخنانی در جمع افسران پادگان «بنوا برکات» در صور لبنان گفت: ما خواهان آن هستیم که کل لبنان تحت سیطره دولت باشد. آنچه ما برای جنوب و تمام لبنان می خواهیم این است که تحت حاکمیت دولت باشد.

وی از منطقه جنوب لیتانی خطاب به نظامیان ارتش لبنان بیان کرد: حضور شما در جنوب صرفا یک استقرار نظامی نیست، بلکه حضور دولت است. هر مکانی که ارتش در آن مستقر است، مکانی است که دولت در آن حاکمیت خود را بازیابد.

نخست وزیر لبنان تاکید کرد: دولت ما به دنبال حمایت گسترده عربی و بین المللی برای تجهیز و توسعه توان ارتش است.

او گفت: ما از هیچ تلاشی برای خروج کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.

وی خطاب به نظامیان بیان کرد: اجازه ندهید سیاست میان شما تفرقه اندازد و اجازه ندهید که فرقه گرایی در میان شما نفوذ کند.

از سوی دیگر «میشل منسی»، وزیر دفاع، در سخنرانی خود در صور، اعلام کرد: موضع تزلزل‌ناپذیر ما بازگرداندن حاکمیت کشور و هر وجب از سرزمینمان است. این هدف مذاکراتی است که لبنان در آن وارد شده است و این بهترین راه حل برای رهایی از این مخمصه است. ارتش در انجام ماموریت های خود همیشه موفق بوده است.

وی خطاب به ساکنان جنوب لبنان گفت: ما آرام نخواهیم گرفت مگر اینکه شما سرافراز به سرزمین تان برگردید.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه تاکید کرد: «دمشق در حال بررسی امکان پیوستن به پیمان مکه برای دفاع مشترک است و تصمیم خود را درباره این اقدام در زمان دیگری...

 از ایران درس بگیرید و در برابر اسرائیل بایستید | این حمله توهین مستقیم به شما بود
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از ایران درس بگیرید و در برابر اسرائیل بایستید | این حمله توهین مستقیم به شما بود

تحلیلگر برجسته جهان عرب، در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه «ابوالظهور» در ادلب سوریه، ضمن انتقاد شدید از انفعال ترکیه، این حمله را توهینی مستقیم به دولت آنکارا و متحدان منطقه‌ای‌اش دانست.