قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

حاج‌علی‌اکبری: انتقام دستور کار اصلی ملت ایران و آزادگان جهان است

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: انتقام امروز به یکی از مطالبات و دستورکار‌های جدی ملت ایران تبدیل شده است و این مسئله تنها به ایران محدود نمی‌شود، بلکه...
 حاج‌علی‌اکبری: انتقام دستور کار اصلی ملت ایران و آزادگان جهان است

جوان آنلاین: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، در مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین «آقای شهید ایران» که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: مجلس امروز ما در چهلمین روز تدفین پیکر مطهر امام شهیدمان و خانواده مکرم ایشان تشکیل شده است؛ آن هم در محیطی که سرشار از خاطره‌های امت با این امام بزرگ و قائد عظیم‌الشأن است.

به گزارش فارس، وی افزود: صدای امام شهیدمان هنوز در محیط مصلی طنین‌انداز است؛ در نماز جمعه‌ای که به مناسبت شهادت حاج قاسم سلیمانی در آن حضور پیدا کردند، در نماز‌های عید سعید فطر و بالاخره در خاطره جمعی ما از برنامه وداع با امام شهیدمان.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه ادامه داد: دل‌ها بعد از این ۴۰ روز آرام نشد، بلکه دلتنگی‌ها بیشتر شد؛ از زمانی که پیکر مطهر امام شهید ما در مجاورت حریم عرشی حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) و در ورودی آن حریم آسمانی، محل اقامت همیشگی ایشان شد تا از زائران حضرت رضا (ع) استقبال کند.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری تصریح کرد: برادران و خواهران عزیزم، امروز بهترین فرصت است تا از یکی از مهم‌ترین درس‌های مکتب امام شهیدمان سخن بگوییم و آن، درس مقاومت است.

وی گفت: امام راحل کبیر و عظیم‌الشأن ما این هنر را داشت که با نگاهی فقیهانه، نگاهی از سر بصیرت و عرفان، همراه با روح جهادی و شجاعتی کم‌نظیر، از مکتب انبیا و اولیا و پیامبر اعظم (ص) درس استقامت را به تمام معنا دریافت کند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه افزود: امام بزرگوار این هنر را داشت که این درس بزرگ را به ملت عزیز ایران تقدیم کند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه با اشاره به جایگاه استقامت در مکتب انبیا اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) مأمور به ایستادگی و استقامت بودند و امت اسلامی نیز برای مقابله با جریان کفر و طاغوت، راهی جز مقاومت ندارد؛ چراکه تنها با مقاومت می‌توان در برابر این جریان ایستاد و سدی محکم ایجاد کرد. امام امت نیز در این مسیر به پیامبر اعظم (ص) تأسی کرد و به این ترتیب، انقلاب اسلامی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین معجزات زمان ما شکل گرفت.

دمیدن روح مقاومت در ملت ایران؛ هنر بزرگ امام خمینی (ره)

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری با اشاره به تلاش‌های امام راحل برای هموار کردن مسیر تحقق …





 افزایش ذخایر اسکناس بانک مرکزی از منابع داخلی
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ذخایر اسکناس بانک مرکزی از منابع داخلی

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: رقم ۴.۵ میلیارد دلاری که پیش‌تر درباره افزایش ذخایر ارزی بانک مرکزی مطرح شده، مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده و به معنای ورود منابع ارزی جدید از محل درآمدهای نفتی یا منابع خارجی به ذخایر کشور نیست.

 سیدمحمد خاتمی درباره مقطع کنونی ایران چه گفت؟ | منتجب‌نیا: خاتمی نمی‌تواند در شرایط فعلی کشور سکوت کند | جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار جدی است
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سیدمحمد خاتمی درباره مقطع کنونی ایران چه گفت؟ | منتجب‌نیا: خاتمی نمی‌تواند در شرایط فعلی کشور سکوت کند | جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار جدی است

اقتصادنیوز: فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با دفاع از مواضع اخیر سیدمحمد خاتمی تأکید کرد که چهره‌های ملی و باتجربه در شرایط حساس کشور نمی‌توانند سکوت کنند و هشدار داد تخریب شخصیت‌های ملی، به معنای از بین بردن بخشی از سرمایه‌های انسانی و سیاسی کشور است.

 سردار ابن‌الرضا: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود
۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سردار ابن‌الرضا: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود

مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد.

 پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.

 پاسخ شرکت ملی نفت به ادعاها درباره کیفیت نفت خام
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پاسخ شرکت ملی نفت به ادعاها درباره کیفیت نفت خام

شرکت ملی نفت ایران در پی ادعاهای مطرح‌شده درباره کیفیت نفت خام تحویلی به پالایشگاه‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

 وقتی بیمارستان‌ها هم در خط مقدم جنگ ایستادند| روایت مجلس از چالش‌های نظام سلامت
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وقتی بیمارستان‌ها هم در خط مقدم جنگ ایستادند| روایت مجلس از چالش‌های نظام سلامت

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، با تأکید بر اینکه نظام سلامت در شرایط جنگ به یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کشور تبدیل شده است، گفت: حکمرانی کشور باید برای شرایط تنش بازطراحی شود و نظام سلامت نیز خود را برای تداوم نقش‌آفرینی در خط مقدم بحران‌ها آماده کند.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...