قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱ ساعت قبل

قفل سخت تنگه ترامپ را به جنون رساند

ارتش و سپاه پایگاه‌های ارتش متجاوز امریکا در منطقه را درهم کوبیدند
 قفل سخت تنگه ترامپ را به جنون رساند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

جوان آنلاین: تنگه‌هرمز باز است یا بسته؟ امریکایی‌ها می‌گویند کاملاً باز است یا وقتی می‌خواهند منطقی‌تر نشان دهند، می‌گویند سوراخ است و ما از این سوراخ نفت رد می‌کنیم. ولی تازه‌ترین حملات امریکا به جزیره لارک خلاف این ادعا را نشان داد: اگر تنگه باز است، این حملات و عصبانیت برای چیست؟!

ایران در مقابل به‌کلی این ادعا‌ها را تکذیب می‌کند. یکی از فرماندهان نیروی دریایی سپاه مستقر در تنگه هرمز می‌گوید: «قول شرف می‌دهیم تا مجوز مردم و امام خامنه‌ای صادر نشود، اجازه ندهیم حتی یک قطره نفت از تنگه هرمز عبور کند».

اقدام عملی ایران در هدف‌قراردادن دو نفتکش بزرگ که با مین و پهپاد از حرکت ایستادند، نشان می‌دهد ایران در قفل‌زدن به تنگه محکم ایستاده است. 

از این گذشته حالا معلوم شده آن نفتکش‌هایی که گاهی گفته می‌شود از تنگه و حتی از گذرگاه جنوبی عبور می‌کنند، نفت ایران را برای فروش می‌برند! اطلاعات مؤسسات و شرکت‌های ردیاب به‌خوبی نشان می‌دهد ادعا‌های امریکا فقط جنگ روانی است و درواقع امریکا بعد از آتش‌بس کاری جز جنگ روانی نکرده است. 

HFI (یک مؤسسه تحقیقاتی مستقل و تخصصی در حوزه تحلیل داده‌های بازار نفت و گاز) گفته است: «ایران نفت خودش را با پوشش نفت عراق صادر می‌کند»!

Manch Osint (یک پایگاه ردیابی ماهواره‌ای و اکانت تحلیل داده‌های دریایی مخصوص تنگه‌هرمز) می‌گوید: «نفتکش‌های ایران در بنادر امارات دیده می‌شوند! شاید دلیل بازماندن محدود مسیر عمانی و عبور روزانه ۴میلیون بشکه از آن، این است که ایران بتواند قاچاقی، نفت خودش را هم از آن مسیر بفروشد».

Marfle (سامانه تحلیل داده‌های دریایی) نیز می‌گوید: «ایران توانایی‌های جدیدی برای شناسایی انتقال کشتی‌به‌کشتی در تنگه هرمز به‌دست آورده است. تنها راه موجود برای خروج نفت از تنگه هرمز فعلاً اتکا به روش کشتی‌به‌کشتی است ولی این شیوه هم‌اکنون تحت رصد و اقدام ایران قرار گرفته است».

TankerTrackers (شرکت تخصصی اطلاعات دریایی) هم می‌گوید: «تنها ایرانی‌ها قابلیت امن کشتی‌به‌کشتی در تنگه هرمز را دارند. کسانی که این انتقال را انجام می‌دهند، خود ایرانی‌ها هستند»! …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026