قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

حمله روسیه به ۴ چهار کشتی اوکراینی در حال انتقال سلاح

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که چهار کشتی اوکراینی که در حال انتقال سلاح به کی‌یف بودند را هدف قرار داده است.
 حمله روسیه به ۴ چهار کشتی اوکراینی در حال انتقال سلاح

جوان آنلاین: وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که شب گذشته با حملات دقیق خود، ۳ کشتی تجاری در دریای سیاه و یک کشتی در بندر نیکولایف را که در حال انتقال تجهیزات نظامی به کی‌یف بودند، هدف قرار داده است.

به گزارش مهر، در این بیانیه آمده است که نیروهای مسلح روسیه به حملات خود علیه زیرساخت‌های حمل‌ونقل اوکراین، که مخصوص نیروهای مسلح این کشور است، ادامه می‌دهند.

در این عملیات، ۳ کشتی تجاری در دریای سیاه که حامل محموله‌های نظامی (شامل سلاح، مهمات و تجهیزات) بودند، هدف قرار گرفتند.

همچنین، چهارمین کشتی تجاری در بندر نیکولایف که در حال تخلیه و انتقال تدارکات نظامی مخصوص نیروهای اوکراینی بود، مورد هدف قرار گرفت.

از سوی دیگر وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که شب گذشته ۱۳۱ پهپاد اوکراینی در استان‌های جنوب غربی کشور سرنگون شده است.

در بیانیه وزارت دفاع آمده است که این پهپادها در استان‌های بلگورود، بریانسک، فورونیژ، کالوگا، کورسک، لیپتسک، اورل، اسمولنسک، تولا، منطقه کراسنودار، جمهوری کریمه و دریای سیاه سرنگون شده‌اند.

الکساندر افدیف، فرماندار استان ولادیمیر در شمال غربی روسیه، اعلام کرد که یک پهپاد اوکراینی یک انبار را در منطقه «سوبینسکی» این استان هدف قرار داده است که منجر به خسارات مادی و وقوع آتش‌سوزی در محل شده است. اوکراین به‌ صورت روزانه مناطق جنوب غربی روسیه را با پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.



 روسیه دو شهرک دیگر در اوکراین را تصرف کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

روسیه دو شهرک دیگر در اوکراین را تصرف کرد

به گزارش ایلنا به نقل از نووستی، وزارت دفاع روسیه امروز -پنج شنبه- از کنترل بر دو شهرک دیگر در اوکراین خبر داد.

این وزارتخانه اعلام کرد که نیروهای مسلح روسیه، کنترل شهرک‌های نیکولایپولیه و ماتیاشوو در دونتسک را به دست گرفتند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور طی شبانه روز گذشته، ۱ هزار و ۵۰۴ پهپاد و ۱۱ بمب هدایت‌شونده اوکراین را منهدم کرد. انتهای پیام/



 معرفی موشکهای تورنادو-اس و سارمای روسیه: قدرت ضربه دقیق که اهداف مستحکم را با حداقل مهمات در هم میکوبد
۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

معرفی موشکهای تورنادو-اس و سارمای روسیه: قدرت ضربه دقیق که اهداف مستحکم را با حداقل مهمات در هم میکوبد

معرفی موشک‌های تورنادو-اس و سارمای روسیه: قدرت ضربه دقیق که اهداف مستحکم را با حداقل مهمات در هم می‌کوبد

وزارت دفاع روسیه موفقیت دیگری را توسط خدمه تورنادو-اس اعلام کرد، زیرا تورنادو-اس یک پست فرماندهی زیرزمینی اوکراینی را در نزدیکی دوبروپولیه با استفاده از تنها دو موشک 300 میلی‌متری هدایت‌شونده دقیق که از فاصله تقریباً 100 کیلومتری شلیک شدند، نابود کردند.

تورنادو-اس روستک یکی از قدرتمندترین سیستم‌های توپخانه‌ای در زرادخانه روسیه است که برای در هم کوبیدن زره‌پوش‌های دشمن، مراکز تجمع نیروها، توپخانه‌ها و موشک‌اندازها، پست‌های فرماندهی، سیستم‌های دفاع هوایی و هر هدف مستحکم دیگری که دشمن سعی در پنهان کردن آن دارد، طراحی شده است.

سامانه موشک‌انداز چندگانه تورنادو-اس از شرکت روستک می‌تواند به لطف سیستم کنترل آتش و هدایت خودکار داخلی خود، مسیر پرواز جداگانه‌ای را برای هر موشک هدایت‌شونده برنامه‌ریزی کند و دقت هدف‌گیری نقطه‌ای را تضمین کند.

سامانه چرخ‌دار جدید سارما، قدرت آتش ویرانگر 300 میلی‌متری روی یک شاسی سبک‌تر و متحرک‌تر کاماز چهار محوره قرار گرفته است.

سارما با وزن تقریباً نصف تورنادو-اس کلاسیک روی MAZ-543M 8×8 خود، همچنان همان قدرت برد بلند (بیش از 100 کیلومتر) را دارد و در عین حال تحرک تاکتیکی بیشتری را ارائه می‌دهد.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها
روزنامه دنیای اقتصاد

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.
 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...
 روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد
سایت تابناک

روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

توافق دمشق-مسکو موقعیت ممتاز روسیه در سوریه تحت اسد را پایان می‌دهد، اما دسترسی مورد نیاز برای باقی ماندن به عنوان یک بازیگر منطقه‌ای را حفظ می‌کند.
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]
 انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد
خبرگزاری مهر

انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه انگلیس با احضار کاردار رژیم صهیونیستی، اعتراض خود را به برگزاری مناقصه برای پروژه شهرک‌سازی E۱ اعلام و از دولت بنیامین نتانیاهو خواست فوراً از اجرای این طرح عقب‌نشینی کند.
 حمله موشکی به پایتخت اوکراین
خبرگزاری ایسنا

حمله موشکی به پایتخت اوکراین

شهردار کی‌یف از حمله موشکی بالستیک روسیه به این شهر خبر داد.
 روسیه چه در گوش عمان خواند؟
روزنامه آرمان امروز

روسیه چه در گوش عمان خواند؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزارت امور خارجه روسیه امروز اعلام کرد که گئورگی بوریسنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه و حمود بن سالم التویه، سفیر عمان در روسیه خواستار حل‌وفصل دیپلماتیک سریع اوضاع در خلیج فارس شدند. خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است: «در جریان این گفت‌وگو، تبادل نظر [ ]
 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.