قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۸ ساعت قبل

تقابل وزیرخارجه صهیونیستی با همتای انگلیسی به دلیل انتقاد از شهرک‌سازی‌ها

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به موضع همتای بریتانیایی خود درباره طرح شهرک‌سازی واکنش نشان داده و این اظهارات را جانبدارانه خواند.
 تقابل وزیرخارجه صهیونیستی با همتای انگلیسی به دلیل انتقاد از شهرک‌سازی‌ها

جوان آنلاین: گدعون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اظهارات «اد میلیبند»، وزیر خارجه انگلیس را که اعلام کرده بود کشورش نابودی راهکار دو دولتی را نخواهد پذیرفت، رد کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش روسیا الیوم، ساعر در ادامه افزود: من اظهارات وزیر امور خارجه بریتانیا و لحن جانبدارانه و متکبرانه‌ای را که سخنان او داشت، قاطعانه رد می‌کنم.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اظهار داشت: بریتانیا همچنان بر مناطقی استعماری در دوردست و خارج از سواحل خود کنترل دارد و اینکه برای مردم یهود درباره مکانی که می‌توانند در سرزمین تاریخی کوچک خود زندگی کنند، سخنرانی کند، امری پوچ و بی‌معناست.

گدعون ساعر گفت تصمیمات مربوط به توسعه در منطقه E۱ به تازگی اتخاذ نشده، بلکه به سال ۲۰۲۵ بازمی‌گردد و روند ارائه مناقصه نیز ماه‌ها ادامه داشته است و برخی اسناد آن در روز‌های اخیر منتشر شده‌اند.

وی وزیر امور خارجه انگلیس را به «جانبداری کامل» متهم کرد و گفت لندن در حالی اسرائیل را محکوم می‌کند که از «تروریسم و تحریک فلسطینی» حمایت و از تأمین مالی تشکیلات خودگردان فلسطین از اقدامات خشونت‌آمیز چشم‌پوشی می‌کند.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تصمیم دولت بریتانیا برای آسیب زدن به روابط میان لندن و تل‌آویو را تأسف‌بار خواند و گفت که اسرائیل قربانی منفعل این سیاست نخواهد بود. 

پیشتر، وزارت امور خارجه بریتانیا اعلام کرد: ما کاردار اسرائیل را برای اعتراض به مناقصه پروژه شهرک‌سازی E۱ احضار کردیم. از دولت نتانیاهو خواستیم که فوراً پروژه شهرک‌سازی E۱ را لغو کند.

این وزارتخانه تأکید کرد: مناقصه دولت اسرائیل برای پروژه شهرک‌سازی E۱ گامی غیر قابل قبول و مخرب است. ما در حالی که اسرائیل راه حل دو دولتی را نابود می‌کند، بیکار نخواهیم نشست.



۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هاآرتص: بیش از 20 هزار کودک در جنگ غزه کشته شده‌اند - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی اعلام کرد شمار کودکان فلسطینی کشته‌شده در جریان جنگ غزه از 20 هزار نفر فراتر رفته است؛ رقمی که به معنای مرگ میانگین حدود 28 کودک در هر روز است.

این روزنامه با اشاره به پرونده‌هایی مانند شهادت هند رجب و یک امدادگر در رفح، ارتش اسرائیل را به انجام ندادن تحقیقات واقعی درباره موارد کشتار غیرنظامیان متهم کرد و نوشت بسیاری از عاملان این حوادث احتمالا با مجازات‌های سبک مواجه خواهند شد.

هاآرتص همچنین اعلام کرد تاکنون هیچ نظامی یا افسری در ارتش اسرائیل به دلیل حملات غیرموجه علیه فلسطینیان در جریان جنگ غزه محاکمه نشده و حدود 2000 خانواده فلسطینی نیز به‌طور کامل از ثبت احوال حذف شده‌اند. غزه در خون؛ فریبکاری آشکار آمریکا در توافق پوشالی آتش‌بس جنایت صهیونیست‌ها در حمله به مقر پلیس غزه با 9 شهید و 15 زخمی

انتهای پیام/  


۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار وزیر انگلیسی درباره عادی‌سازی نژادپرستی در بریتانیا - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بریجت فیلیپسون، وزیر برابری بریتانیا، هشدار داد که نژادپرستی و زن‌ستیزی در این کشور به‌تدریج عادی شده و شبکه‌های اجتماعی نیز در گسترش این نگرش‌ها، نقش دارند.

فیلیپسون در گفت‌وگو با گاردین گفت اظهارات برخی سیاستمداران و محتوای منتشرشده در فضای مجازی باعث شده رفتارها و دیدگاه‌هایی که تا چند سال پیش غیرقابل قبول تلقی می‌شدند، اکنون عادی به نظر برسند. او همچنین پلیس را متهم کرد که خشونت علیه زنان و دختران را به اندازه کافی جدی نمی‌گیرد.

او با اشاره به اظهارات اخیر نیک تیموتی، از حزب محافظه‌کار، درباره نماز مسلمانان در میدان ترافالگار و همچنین اظهارات رابرت جنریک از حزب ریفورم درباره جمعیت سفیدپوست در یکی از مناطق بیرمنگام، این اظهارات را نژادپرستانه توصیف کرد. گاردین: تبعات جنگ با ایران هزینه زندگی در انگلیس را بالاتر برد نرخ بیکاری در انگلیس از پیش‌بینی‌ها فراتر رفت

انتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شهادت پدر 2 شهید فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به جنین - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع محلی فلسطینی از شهادت «فتحی خازم»، پدر شهیدان «رعد خازم» و «عبدالرحمن خازم»، در جریان یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به مرکز شهر جنین خبر دادند.

منابع محلی اعلام کردند نظامیان اشغالگر به منزل فتحی حازم در محله «المصاروه» یورش برده و مستقیما در داخل منزل به سوی وی تیراندازی کردند که به شهادت او منجر شد.

بر اساس این گزارش، فتحی حازم در برابر تلاش نظامیان رژیم صهیونیستی برای بازداشت خود مقاومت کرده و از تسلیم شدن در برابر آنان خودداری کرد که نیروهای اشغالگر مستقیما به سوی او تیراندازی کردند.

فتحی حازم پدر دو شهید فلسطینی بود؛ فرزندش «رعد حازم» در سال 2022 به شهادت رسید و فرزند دیگرش «عبدالرحمن حازم» نیز همان سال در جریان یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین به شهادت رسید. مصدوم شدن 3 فلسطینی از جمله یک کودک در حمله شهرک‌نشینان به جنین

انتهای پیام/  




 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد.

 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
۲۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.

 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.

 ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.