قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

وحشت صهیونیست‌ها از تداوم جنگ

با اینکه بیش از هفت دهه از اشغال فلسطین به دست صهیونیست‌ها می‌گذرد و رژیم اشغالگر از هیچ جنایتی برای تثبیت خود فروگذار نبوده است و دولت‌های غربی و در رأس آنه...
 وحشت صهیونیست‌ها از تداوم جنگ

با اینکه بیش از هفت دهه از اشغال فلسطین به دست صهیونیست‌ها می‌گذرد و رژیم اشغالگر از هیچ جنایتی برای تثبیت خود فروگذار نبوده است و دولت‌های غربی و در رأس آنها انگلیس خبیث در گذشته و امریکای جنایتکار در سالیان اخیر حمایت همه‌جانبه از آن داشته‌اند، این رژیم تروریستی همچنان با بحران موجودیت مواجه و با چالش‌های امنیتی و وجودی روبه‌رو است. 

نفوذ جریان صهیونیستی در مجامع گوناگون بین‌المللی و پشتیبانی امپراتوری رسانه‌ای وابسته به صهیونیسم جهانی، سال‌ها بر این بحران سایه انداخته و طمع محوریت‌بخشی به رژیم صهیونی در نظم منطقه غرب آسیا، حامیان آن را به وسوسه انداخته و برخی دولت‌های عربی را هم به دام طرح‌های فریبکارانه مثل پیمان موسوم به صلح ابراهیمی کشانده و زمینه به رسمیت شناختن آن را فراهم کرده بود، یعنی اگر آرمان قدس و آزادسازی سرزمین اشغالی فلسطین از دست صهیونیست‌ها به جمهوری اسلامی ایران و گروه‌های مقاومت اسلامی محدود شده بود، برخی از کشور‌های اسلامی در کنار صهیونیست‌ها برای مقابله با مقاومت اسلامی به عنوان مزاحم روند سازش، جبهه عبری- عربی- غربی تشکیل می‌دادند. 

اما اجرای عملیات طوفان‌الاقصی و رفتن رژیم صهیونی تا مرز فروپاشی و نابودی، پرده از ماهیت شکننده آن برداشت و بحران وجودی آن را به اثبات رساند. صهیونیست‌ها برای خروج از این وضعیت، دست به جنایات وحشیانه و نسل‌کشی در غزه زدند که نتیجه آن آشکار شدن ماهیت نژادپرستانه و تروریستی این رژیم و شکل‌گیری موج نفرت و بیزاری از صهیونیست‌ها در افکار عمومی جهان و انزوای آنان بود. 

روی کار آمدن ترامپ در امریکا، فرصتی طلایی برای صهیونیست‌های خبیث بود که با تصور احمقانه خود، با حملات نظامی به ایران و تغییر نظام و بالاتر از آن، تجربه کشور ایران، همزمان نقشه تاریخی خود برای تغییر نظم منطقه‌ای با حذف ایرانِ قوی را عملی کنند. از این رو، آنان با ارائه برآوردی جهت‌دار و استفاده از نفوذ خود در باند مافیای فاسد همراه ترامپ، کاخ سفید را برای حمله به ایران وسوسه و تشویق کردند که نتیجه آن جنگی فرسایشی با شکست مفتضحانه برای ترامپ و فرو رفتن در باتلاقی خطرناک شده است. 

مواجه شدن ترامپ با مقاومت جانانه ایران و ترس از جنگ فرسایشی و بی‌نتیجه از یک سو، و شکل‌گیری مخالفت و اختلاف در داخل و واگرایی متحدان در بیرون، امریکا را در موقعیت تردید قرار داده و نسبت به ادامه جنگ به شک انداخته است. به گونه‌ای که ترامپ سخن از استراتژی صبر و انتظار در برابر ایران به میان آورده و بر فشار برای مذاکره تأکید دارد که به معنای ناتوانی در برابر ایران است. این وضعیت موجب برآشفتگی و خشم صهیونیست‌ها شده که تنها راه نجات خود از بحران وجودی را ادامه جنگ امریکا با ایران یا ادامه جنگ مشترک علیه ایران می‌دانند. آنان از اینکه موفق به درگیر ساختن امریکا به جنگ علیه ایران شده و خود کنار کشیده بودند، کاملاً منتفع شده و فرصت تمرکز بر جبهه‌های دیگر پیدا کرده بودند. 

اما هم‌اکنون با دیدن نشانه‌های ضعف امریکا و احتمال کناره‌گیری آن از جنگ با ایران، به‌شدت وحشت زده‌اند و از اینکه ترامپ بدون دستیابی به اهداف مشترک با صهیونیست‌ها، یعنی نابودی توان هسته‌ای، موشکی و منطقه‌ای ایران، فقط بر روی گشودن تنگه هرمز متمرکز شده و نسبت به ادامه جنگ مردد است، بسیار خشمگین هستند. مهم‌ترین دلایل این خشم را می‌توان موارد زیر دانست:

۱. اینکه امریکا بدون تحقق اهداف اعلامی از جنگ خارج شود، نه‌تنها پیروزی ایران، بلکه اثبات قدرت و افزایش نقش و نفوذ ایران را در پی دارد. 

۲. کناره‌گیری امریکا از جنگ به هر شکلی که باشد، به احساس تنها ماندن رژیم در برابر ایران و تشدید بحران موجودیت رژیم می‌انجامد. 

۳. قطع درگیری نظامی ایران با امریکا و تمرکز حملات ایران بر اراضی اشغالی، موجب اختلال و نابودی زندگی صهیونیست‌ها و تعمیق زخم‌های دردناک بر پیکره جامعه اشغالگران شده و احساس ناامیدی به آینده را تشدید می‌کند. 

صهیونیست‌ها در مواجهه با سیاست ابهام کاخ سفید و تزلزل و ضعف ترامپ در مواجهه با جنگ، احساس می‌کنند که امریکایی‌ها با آنها هماهنگ نبوده و احتمال می‌دهند که ترامپ برای نجات خود شاید پا روی جنازه آنها هم بگذارد. 

با چنین نگاه و احتمالی است که برخی صهیونیست‌ها اعلام می‌دارند که در این موقعیت دچار زندگی سگی هستند. این نوع زندگی برای کسانی که با توهم رفاه و امنیت به اشغال‌گری پرداخته و در خانه دیگران مستقر شده‌اند، به‌مراتب غیرقابل‌تحمل و دردناک‌تر است. از سوی دیگر، جبران آن با ادامه جنگ علیه ایران بدون امریکا هم وحشتناک است. چراکه صهیونیست‌ها خاطره ویرانی‌ها و خرابی‌های سنگین ناشی از اصابت موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی در گذشته را به‌خاطر داشته و احتمالاً معنای ضربات کوبنده موشکی علیه پایگاه‌های امریکایی در اردن و سوریه و نابودی سامانه‌های پدافندی و کمبود‌های لو رفته مهمات این سامانه‌ها را در پیوند با حملات نظامی متمرکز ایران علیه اراضی اشغالی درک می‌کنند. چنین درکی موجب شکل‌گیری کابوسی هراس‌انگیز و کشنده برای صهیونیست‌ها شده است.



۵ ساعت قبل / سایت جماران

سازمان ملل: کرانه باختری در آستانه فروپاشی قرار گرفته است

مدیر دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در اراضی فلسطینی هشدار داد اوضاع کرانه باختری به آستانه فروپاشی رسیده و خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت دولت رژیم صهیونیستی ادامه دارد.

وی در گفت و گو با الجزیره تاکید کرد اسرائیل به دلیل نبود پاسخگویی و مجازات، نسبت به آنچه در کرانه باختری رخ می‌دهد بی‌اعتناست و اگر جامعه بین‌المللی وارد عمل نشود، این تعرضات متوقف نخواهد شد.

این مقام سازمان ملل افزود اراده سیاسی کافی برای متوقف کردن اقدامات رژیم صهیونیستی وجود ندارد و اقداماتی که تاکنون برای پایان دادن به نقض‌ها در کرانه باختری اتخاذ شده، کافی نبوده است.

 


۵ ساعت قبل / سایت جماران

دفتر اردوغان به تهدیدهای جدید نتانیاهو واکنش نشان داد

دفتر ریاست جمهوری ترکیه به تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

به گزارش جماران، تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ترکیه‌، واکنش دفتر رئیس جمهوری این کشور را به دنبال  داشته است.

دفتر ریاست جمهوری ترکیه به تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری ترکیه آمده است: اظهارات دفتر نتانیاهو علیه اردوغان در چارچوب سیاست بی ارزشی قرار دارد که هدف از آن کسب دستاوردهای انتخاباتی است.

در این بیانیه آمده است: این اظهارات باطل دلیلی بر عجز و ناتوانی رژیمی است که از بازخواست به خاطر جنایات جنگی فرار می کند.

خاطر نشان می شود که دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد : اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو ادعا شده است : با قدرت به تحرکات خود علیه تلاشهای ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه! و علیه هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهیم داد.


۵ ساعت قبل / سایت جماران

اتهام زنی وزیر خارجه رژیم حاکم بر سوریه علیه ایران/ الشیبانی: تهران پیش از هرچیزی باید به آنچه در جریان «انقلاب مردم سوریه علیه نظام بشار اسد» انجام داده است، اذعان کند!

به گزارش جماران، وزیر خارجه سوریه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران با کشاندن پای ایران به مسائل داخلی سوریه بدون هیچ دلیل و مدرکی اظهاراتی علیه ایران مطرح کرد.

اسعد الشیبانی وزیر خارجه سوریه در جریان سفر به اسلام آباد در گفت‌وگو با رسانه‌های محلی پاکستان، ترکیه را «شریک اصلی» دمشق در روند بازسازی سوریه توصیف کرد.

طبق گزارش آناتولی، الشیبانی درخصوص توافق مکه که میان ترکیه، پاکستان و عربستان به امضا رسید گفت که سوریه در حال بررسی این موضوع است و هنوز درباره پیوستن یا نپیوستن به این ائتلاف تصمیمی نگرفته است.

وی در ادامه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران در گزافه‌گویی علیه ایران مدعی شد که تهران پیش از هرچیزی باید به آنچه در جریان «انقلاب مردم سوریه علیه نظام بشار اسد» انجام داده است، اذعان کند.

وی در ادامه نقشی که پاکستان در روند گفت‌وگو میان آمریکا و ایران ایفا می‌کند را تمجید کرد و توضیح داد که اسلام آباد تاکنون هیچ پیشنهادی برای میانجگیری میان سوریه و ایران ارائه نکرده است.

در خصوص روابط سوریه و اسرائیل، وزیر خارجه سوریه گفت که همچنان بحث درباره هرگونه توافق استراتژیک «خیلی زود» است.

وی تاکید کرد که اولویت اول سوریه توقف حملات اسرائیل است.

الشیبانی خاطر نشان کرد که «سوریه کشوری دارای حاکمیت» است و اسرائیل نباید برای دمشق درباره ائتلاف‌ها یا شراکت‌هایش تعیین تکلیف کند.

همچنین عاصم منیر، رئیس ستاد ارتش پاکستان، با اسعد الشیبانی، دیدار و در خصوص فضای امنیتی منطقه‌ای و راه‌های تقویت همکاری‌های دفاعی و امنیتی بین دو کشور گفت‌وگو کرد.

 

 

طبق گزارش روزنامه پاکستانی داون، در این بیانیه منتشر شده توضیح داده شده است که دو طرف در مورد مسائل مورد علاقه مشترک، چشم‌انداز امنیتی منطقه و راه‌های تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های دفاعی و امنیتی گفت‌وگو کردند.

منیر بر روابط تاریخی عمیق و ریشه‌دار برادری بین پاکستان و سوریه و بر اهمیت تلاش‌های هماهنگ و اقدام مشترک برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک تأکید کرد.

از سوی دیگر، الشیبانی از نقش ارتش پاکستان در ارتقای صلح و ثبات منطقه‌ای تقدیر کرد.

هر دو طرف بر تعهد خود برای تقویت روابط دوجانبه و گسترش همکاری در بخش‌های دفاعی و امنیتی تأکید کردند.

پیشتر روز پنجشنبه، اسعد حسن الشیبانی در مورد روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آنها در زمینه‌های مختلف با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، گفت‌وگو کرده بود. طبق بیانیه وزارت امور خارجه و مهاجران سوریه، این امر در جریان دیدار الشیبانی و شریف در اسلام آباد، پایتخت پاکستان، به عنوان بخشی از سفر رسمی وزیر سوریه به پاکستان، صورت گرفت.

 

 

در این بیانیه آمده است که دو طرف در مورد «روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آنها بین دو کشور دوست در زمینه‌های مختلف برای خدمت به منافع مشترکشان» گفت‌وگو کردند.

در طول این دیدار، الشیبانی از «نقش سازنده پاکستان در ارتقای صلح و ثبات منطقه‌ای» تمجید کرد. همچنین الشیبانی با همتای پاکستانی خود، محمد اسحاق دار، در مورد راه‌های تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مورد علاقه متقابل، علاوه بر تحولات منطقه‌ای، گفت‌وگو کرد. در این دیدار، طبق بیانیه وزارت امور خارجه پاکستان، دو وزیر بر استحکام «روابط برادرانه ریشه‌دار» بین سوریه و پاکستان تأکید کردند.

روز چهارشنبه، الشیبانی در رأس یک هیئت عالی‌رتبه وارد پاکستان شد و این اولین سفر وزیر امور خارجه سوریه به این کشور در ۱۹ سال گذشته بود.




 مچ‌اندازی ارزی در امارات
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مچ‌اندازی ارزی در امارات

در روزهای اخیر، مهلت ۶۰ روزه ایران در تفاهم با آمریکا به پایان رسید. واشنگتن در واکنش، تحریم مهم‌ترین دروازه‌های تجاری و مالی ایران و در راس آنها دبی را در دستور کار قرار داد. این اقدام آمریکا، دو گزینه پیش‌ روی دبی قرار می‌دهد؛ نخست، پذیرش تحریم‌ها و از دست دادن بخشی از تجارت با ایران و دوم، تداوم تجارت و پذیرش چالش‌هایی که آمریکا ایجاد خواهد کرد. با این حال، گفت‌وگوی «دنیای اقتصاد» با یکی از صرافان فعال در دبی نشان می‌دهد که با وجود افزایش ریسک‌ها و محدودیت‌ها، فعالیت‌ها تاکنون ادامه داشته و مسدود کردن نقل و انتقال ارزی ایران با امارات با چالش‌های مهمی روبه‌رو است.

 خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا

اسرائیل در ۱۸ اوت (سه‌شنبه 27مردادماه) به «ابوالظهور» در استان ادلب در شمال غربی سوریه، تقریبا ۷۰کیلومتری (۴۳ مایل) مرز ترکیه، حمله کرد و به باند فرودگاه و انبارهای آن آسیب رساند. نتانیاهو دلیل این حمله را استقرار قریب‌الوقوع ارتش ترکیه در این تاسیسات عنوان کرد. وی روز سه‌شنبه گفت: «ما دیدیم که ترکیه قصد دارد در فرودگاهی در جنوب مرز خود، نزدیک حلب، حضور پیدا کند و پیامی فرستادیم: «نکنید». این پیام رسید، اما ظاهرا آنها به آن گوش ندادند. بنابراین با اقدام مان مطمئن شدیم که آنها متوجه شده‌اند.»

 تلاش بانک مرکزی اتیوپی‌ برای حفظ ارزش پول ملی
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاش بانک مرکزی اتیوپی‌ برای حفظ ارزش پول ملی

ایبنا: بانک مرکزی اتیوپی از ابتدای سال جاری میلادی حدود 2.2‌میلیارد دلار برای حمایت از پول ملی این کشور، یعنی «بِر»، هزینه کرده است، اما این مداخلات نتوانسته روند کاهش ارزش آن را متوقف کند؛ به‌طوری که در تازه‌ترین حراج ارز خارجی، میزان تقاضا برای خرید ارز چهار برابر مبلغی بود که بانک مرکزی عرضه کرده بود.

 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو
۵ ساعت قبل / سایت سلام نو

وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ عنوان کرد که این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.