قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

ضربه سخت به لابی صهیونیستی؛ نامزد حامی فلسطین در میشیگان پیروز شد

پیروزی نامزد حامی فلسطین و ضد رژیم صهیونیستی در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در میشیگان ضربه سختی به لابی صهیونیستی با وجود پول پاشی های گسترده این لابی وارد...
 ضربه سخت به لابی صهیونیستی؛ نامزد حامی فلسطین در میشیگان پیروز شد

جوان آنلاین: عبدالرحمن السید در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات برای کسب کرسی سنای آمریکا در ایالت میشیگان به پیروزی رسید. شبکه ان بی سی گزارش داد که او با وجود صرف هزینه ده ها میلیون دلاری در رقابت های انتخاباتی که بخش عمده آن از سوی گروه های حامی رژیم صهیونیستی پرداخت شد توانسته است رقیب خود را شکست دهد.

به گزارش مهر، بر اساس این گزارش، نتیجه انتخابات روز سه شنبه ضربه بزرگی به لابی صهیونیستی در آمریکا موسوم به آیپک وارد کرد. این لابی که هدایت تلاش ها برای شکست عبدالرحمن السید حامی فلسطین را بر عهده داشت بیش از ۳۰ میلیون دلار برای حمایت از رقیب او یعنی هیلی استیونز نماینده کنگره آمریکا هزینه کرده بود.

عبدالرحمن السید در انتخابات ماه نوامبر با مایک راجرز نماینده پیشین کنگره آمریکا از حزب جمهوری خواه رقابت خواهد کرد. این رقابت یکی از معدود تحولات سرنوشت ساز مجلس سنا در انتخابات میان دوره ای نوامبر به شمار می رود و می تواند مشخص کند کدام حزب تا پایان دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ کنترل سنا را در اختیار خواهد داشت.

در صورت پیروزی عبدالرحمن السید که اصالتی مصری دارد در انتخابات نوامبر، او نخستین سناتور مسلمان در تاریخ آمریکا خواهد شد.

نتیجه انتخابات روز سه شنبه در میشیگان که از ایالت های رقابتی محسوب می شود و در انتخابات سال ۲۰۲۴ به دونالد ترامپ رأی داد می تواند پیامدهای مهمی برای سیاست های حزب دموکرات در قبال درگیری های خاورمیانه داشته باشد.

عبدالرحمن السید جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را نسل کشی توصیف کرده و معتقد است منابع مالی که برای درگیری هایی با منافع اسرائیل هزینه می شود باید برای رفع مشکلات بهداشت، مسکن و زیرساخت در جوامع محلی آمریکا سرمایه گذاری شود.

پیشتر نشریه پولیتیکو گزارش داده بود که انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در ایالت‌های میشیگان و میزوری آزمونی سرنوشت‌ساز برای آینده این حزب در خصوص موضع‌گیری نسبت به رژیم صهیونیستی به شمار می رود.

لابی صهیونیستی موسوم به آیپک حدود ۳۰ میلیون دلار برای حمایت از هیلی استیونز نماینده کنگره آمریکا هزینه کرده بود تا مانع پیروزی عبدالسید در رقابت برای نامزدی در انتخابات مجلس سنای آمریکا از ایالت میشیگان شود. این بزرگ‌ترین هزینه انتخاباتی …



1
 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری شهاب، نخست‌ وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: بنیامین نتانیاهو عقل خود را کاملاً از دست داده است.

بر اساس این گزارش، «ایهود باراک» در این خصوص گفت: تنش آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌ زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به تنش‌هایی که موجب نگرانی و ترس در میان افکار عمومی شده است، از این تنش‌ آفرینی به‌ شدت بوی نیت سیاسی به مشام می‌رسد.

ایهود باراک در بخش دیگری از سخنانش هشدار داد: پس از شکست مطلق و ناکامی سیاسی، این فرد دیگر دغدغه «امنیّت اسرائیل» را ندارد بلکه مشغول مانورهایی برای بقای سیاسی است.


1
 رسوایی اخلاقی در ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی/ افزایش جنون آمیز پرونده‌های تجاوز و تعرض جنسی
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

رسوایی اخلاقی در ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی/ افزایش جنون آمیز پرونده‌های تجاوز و تعرض جنسی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه عبری «کان» در گزارشی اعلام کرد شمار پرونده‌های مرتبط با تعرض و تجاوز جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی به شکل چشمگیری افزایش یافته و سالانه صدها تا هزاران گزارش در این زمینه به واحد مشاور امور جنسیتی ارتش ارائه می‌شود.

بر اساس این گزارش، حجم بالای شکایت‌ها و پرونده‌های ثبت‌شده، ابعاد گسترده‌ای از مشکلات اخلاقی و انضباطی در ساختار ارتش رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد.

رسانه‌های عبری پیش‌تر نیز گزارش‌هایی درباره پرونده‌های آزار جنسی در ارتش این رژیم منتشر کرده بودند؛ موضوعی که به یکی از چالش‌های داخلی نهاد نظامی صهیونیستی تبدیل شده است.


1
 افشای جنون‌آمیز پرونده‌های تجاوز جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی - تسنیم
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افشای جنون‌آمیز پرونده‌های تجاوز جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه عبری «کان» در گزارشی از وضعیت وخیم اخلاقی در نهاد نظامی رژیم صهیونیستی خبر داد و اعلام کرد که آمار پرونده‌های تعرض و تجاوز جنسی در ارتش این رژیم به شکلی «جنون‌آمیز» افزایش یافته است.

طبق گزارش این رسانه صهیونیستی، سالانه صدها تا هزاران گزارش از موارد تجاوز جنسی به «واحد مشاور امور جنسیتی» ارتش واصل می‌شود که نشان‌دهنده عمق فساد در ساختار این نهاد است. رژیم صهیونیستی| آیزنکات همچنان در حال پیشتازی است اندیشکده صهیونیستی: تبعات توافق مکه دست آخر دامن اسرائیل را خواهد گرفت حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

انتهای پیام/   


1
 ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ ۱۲ فلسطینی زخمی شدند
۲۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ ۱۲ فلسطینی زخمی شدند

به گزارش مشرق، منابع خبری از زخمی شدن ۱۲ فلسطینی در حملات وحشیانه شهرک نشینان صهیونیست خبر دادند.

منابع فلسطینی از یورش شهرک نشینان صهیونیست به مناطقی بین روستاهای المغیر و ابوفلاح در رام الله در کرانه باختری خبر دادند.

به گفته این منابع،‌در نتیجه این حملات وحشیانه، ۱۲ شهروند فلسطینی زخمی شدند.

شهرک نشینان صهیونیست در جنایتی دیگر، به یک خودروی فلسطینی که در جاده «مرج سیع» میان شهرکهای ابوفلاح و المغیر در شمال شرقی رام الله در حال حرکت بود، حمله کردند و سبب واژگونی آن شدند.


1
 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سه کشور مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که به شهید و زخمی شدن غیرنظامیان منجر شده است، به‌شدت محکوم کردند.

این سه کشور در این بیانیه نگرانی عمیق خود را نسبت به نقض‌های مستمر در نوار غزه ابراز و تأکید کردند: «تشدید حملات اسرائیل، تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را در مرحله‌ای حساس تضعیف می‌کند.»

در ادامه این بیانیه بر ضرورت اجرای تمامی تعهدات اسرائیل بر اساس توافق آتش‌بس در غزه تأکید شده است.

سه کشور مذکور همچنین بر ضرورت خودداری از هرگونه اقدامی که بتواند آتش‌بس در غزه را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

مصر، قطر و ترکیه همچنین با اشاره به پیامدهای ویرانگر تجاوزات ادامه‌دار رژیم صهیونیستی در منطقه، بار دیگر از جامعه بین‌المللی و «شورای صلح» تحت رهبری دونالد ترامپ خواستند اقدامات لازم را برای تضمین پایبندی به آتش‌بس و اجرای قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت سازمان ملل انجام دهند.

این سه کشور همچنین خواستار اعمال فشار موثر و کارآمد برای جلوگیری از هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ها شدند.