قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

هشدار صنعا به ریاض: تبدیل یمن به میدان جنگ و درگیری غیر قابل قبول است

عضو شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد که تبدیل اراضی این کشور به میدانی برای رویارویی در حالی که خاک و منافع عربستان از پیامد‌های آن مصون بماند، غیرقابل قبول است.
 هشدار صنعا به ریاض: تبدیل یمن به میدان جنگ و درگیری غیر قابل قبول است
جوان آنلاین: به نقل از المسیره، «عبدالعزیز بن حبتور» عضو شورای عالی سیاسی یمن امروز در سخنانی عنوان کرد: ادامه تقویت نیرو‌ها و افزایش تجهیزات و تلاش‌های دشمن برای تحمیل معادلات نظامی جدید، با اقدامات لازم برای محافظت از یمن، امنیت و حاکمیت مقدس آن مواجه خواهد شد.

به گزارش ایرنا، وی تصریح کرد، افزایش مداوم نیرو‌های و تجهیزات سعودی (در خاک یمن) که بخشی از یک کارزار تشدید شونده است و با فشار اقتصادی و سیاسی و محاصره خفه‌کننده همراه بوده، نشان می‌دهد که گزینه تشدید تنش همچنان روی میز است.

بن حبتور تأکید کرد، تلاش برای انتقال تنش به داخل یمن از طریق نیرو‌های محلی و نیابتی، موجب سلب مسئولیت عربستان سعودی در قبال عواقب و پیامد‌های آن نخواهد شد.

وی همچنین گفت تبدیل اراضی یمن به یک فضای باز برای رویارویی در حالی که خاک و منافع عربستان از پیامد‌های آن مصون بماند، غیرقابل قبول است.

طی روز‌های اخیر، درگیری‌ها میان نیرو‌های مسلح یمن و شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی یمن-مورد حمایت عربستان- در چند محور یمن تشدید شده است.

دیروز هم بین نیرو‌های مسلح یمن و عناصر تحت حمایت عربستان در چند نقطه به ویژه در استان‌های تعز، مأرب و الضالع درگیری شدیدی رخ داده بود.

ناظران معتقدند تشدید تبادل حملات، نگرانی‌ها درباره بازگشت یمن به یک درگیری گسترده‌تر و پایان آرامش نسبی سال‌های اخیر را افزایش می‌دهد.



 کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت: هیچ مذاکره یا گفتگویی در حال انجام یا برنامه‌ریزی شده با جمهوری اسلامی ایران نیست.

 سی‌ان‌ان: از «نابودی ایران» تا تهدید عمان، بلوف‌های ترامپ دیگر اثر ندارد

سی‌ان‌ان: از «نابودی ایران» تا تهدید عمان، بلوف‌های ترامپ دیگر اثر ندارد

شبکه سی‌ان‌ان در تحلیلی نوشت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، عمان را به‌دلیل مداخله در تلاش‌های واشنگتن در تنگه هرمز به بمباران تهدید کرده است؛ اما تکرار تهدیدهای مشابه و عقب‌نشینی‌های مکرر او، اعتبار هشدارهایش را زیر سوال برده است.

 چشم سوم کی‌یف در نبرد با مسکو

چشم سوم کی‌یف در نبرد با مسکو

اپراتورهای پهپاد روسی شب هنگام در حال استراحت بودند. خودروی سفید آنها در مسیر ورودی یک خانه کوچک در جنوب اشغالی اوکراین پارک شده بود. حدود ۳۰مایل آن‌طرف‌تر، دو اپراتور پهپاد اوکراینی کامیون خود را در میان انبوه درختان در کنار یک مزرعه پارک کرده و یک پهپاد متوسطِ مجهز به دو بمب را سرهم کردند. هدف آنها چه بود؟ اپراتورهای پهپاد روسی که در خواب بودند. تیم اوکراینی آن شب یک ابزار قدرتمند جدید در میدان نبرد داشت: تصاویر ماهواره‌ای پیشرفته که اطلاعات تقریبا بلادرنگ در مورد حرکات و مکان‌های نیروها ارائه می‌داد.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 وضعیت اره‌ای ترامپ در جنگ با ایران

وضعیت اره‌ای ترامپ در جنگ با ایران

بخش تراژیک ماجرا برای ترامپ این است که تلاش می‌کند خاورمیانه را دوباره به وضعیت پیش از آغاز جنگ بازگرداند.

 رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزیر امور خارجه ایران با بیان این که رئیس جمهور حامی ما در مسیر مذاکرات بود ابراز کرد که انتخاب آقای قالیباف پیشنهاد رئیس‌جمهور بوده است. سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد: وقتی آمریکایی‌ها درخواست مذاکره را مطرح کردند، آقای پزشکیان معتقد بود باید به این [ ]

 اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

وزیر خارجه فرانسه در واکنش به اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان «عناصر نامطلوب»، اعلام کرد که ۲ دیپلمات ایرانی در روزهای آیند...

 طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا قصد دارند طرحی برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ علیه عمان ارائه کنند.