قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی ادامه دارد

سخنگوی دولت گفت: سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی ادامه دارد.
 سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی ادامه دارد

جوان آنلاین: به نقل از صدا و سیما، فاطمه مهاجرانی با تأکید بر اینکه تغییری در قیمت سهمیه‌ای بنزین ایجاد نخواهد شد، بیان کرد: سهمیه بنزین ۶۰ لیتر ۱۵۰۰ تومانی همچنان به قوت خود باقی است و تغییری در نرخ و میزان سهمیه آن ایجاد نخواهد شد.

وی گفت: بنزین نرخ ۳ هزار تومانی که در ابتدای آغاز طرح، ۱۰۰ لیتر بود، در ایام جنگ به ۷۰ لیتر و در شرایط کنونی به ۵۰ لیتر کاهش پیدا کرده است.

مهاجرانی با بیان اینکه هر تصمیمی در مورد افزایش قیمت بنزین جایگاه‌ها نیز، پیش از اجرا به اطلاع مردم خواهد رسید، تصریح کرد: هم‌اکنون قیمت همان نرخ ۵ هزار تومان است و در صورت نیاز به افزایش قیمت، حتما اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه درخصوص طرح پلکانی و فصلی قیمت‌ها هر زمان به جمع‌بندی نهایی برسیم، پیش از اجرا اعلام خواهیم کرد، افزود: نرخ تمام‌شده بنزین برای دولت بسیار بالاست و تنها هزینه رساندن آن به جایگاه حدود ۴ هزار تومان در هر لیتر است.

مهاجرانی ادامه داد: بدیهی است دولت با پرداخت این مابه‌التفاوت، در بخش‌های دیگر با کمبود بودجه مواجه می‌شود، بنابراین با متعادل شدن این نرخ، دولت می‌تواند بقیه امور را مدیریت کند.

سخنگوی دولت با درخواست از رسانه‌ها برای کمک به منطقی‌سازی قیمت بنزین، میزان یارانه پرداختی دولت برای این سوخت را رقم بسیار بزرگی دانست و افزود: ظرفیت تولید داخل روزانه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر است که با همین قیمت به مردم عرضه می‌شود؛ اما در صورت افزایش مصرف، پوشش دادن این تفاوت هزینه‌ها دشوار خواهد بود.

مهاجرانی با اشاره به اتصال کارت سوخت به کارت بانکی و آمادگی زیرساخت‌های آن گفت: اجرای این طرح نیازمند زیرساخت‌های امنیتی ویژه‌ای است تا مشکلی برای شهروندان ایجاد نشود. اکنون افراد از دو کارت مجزا (سوخت و بانکی) استفاده می‌کنند که ادغام آنها اقدام مناسبی است، اما باید از امنیت سایبری آن اطمینان کامل حاصل شود.

وی با بیان اینکه طرح اتصال کارت سوخت به کارت بانکی به صورت آزمایشی در حال اجراست، افزود: برای اجرای سراسری این طرح در کشور، نیازمند بررسی‌های بیشتر هستیم.



۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | سیاستمداران در حال اتخاذ تصمیماتی هستند که منجر به تلاطم اجتماعی می‌شود

رویداد۲۴|  حسین راغفر، عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا و تحلیل‌گر اقتصادی، با اشاره به شرایط جنگی کشور اظهار کرد که در هیچ جای جهان در زمان جنگ، سیاست‌هایی از جنس افزایش شدید قیمت حامل‌های انرژی به این شکل اجرا نمی‌شود. به اعتقاد او، سیاست‌گذار در شرایط جنگی باید بیش از هر زمان دیگری به پیامدهای اجتماعی تصمیم‌های اقتصادی توجه داشته باشد.

او با انتقاد از دیدگاه‌هایی که بر واگذاری گسترده امور اقتصادی به بازار تأکید دارند، گفت چنین رویکردهایی بدون توجه به شرایط اجتماعی و حساسیت‌های دوره جنگ می‌تواند پیامدهای سنگینی داشته باشد.

راغفر افزود در شرایطی که کشور با بحران‌های متعدد مواجه است، هر تصمیم اقتصادی باید با الزامات اجتماعی و معیشتی جامعه هماهنگ باشد و نمی‌توان بدون فراهم کردن امکان جایگزینی، یک کالا یا خدمت را از سبد خانوار حذف کرد.

افزایش قیمت بنزین بدون ترمیم دستمزد، فشار بر خانوارها را تشدید می‌کند

این استاد دانشگاه با اشاره به وضعیت درآمدی خانوارها گفت اگر افزایش قیمت بنزین موجب شود بخش بیشتری از درآمد خانوارها صرف تأمین هزینه سوخت شود، باید همزمان مسئله دستمزد نیز مورد توجه قرار گیرد.

او افزود دستمزدها طی سال‌های گذشته با محدودیت‌های جدی مواجه بوده‌اند و در حالی که افزایش دستمزد همواره با نگرانی از آثار تورمی مواجه شده، سیاست‌هایی که خود می‌توانند تورم قابل‌توجهی ایجاد کنند، با همان حساسیت مورد توجه قرار نگرفته‌اند.

راغفر در ادامه نسبت به پیامدهای اجتماعی سیاست افزایش قیمت هشدار داد و گفت یا سیاست‌گذاران ابعاد اجتماعی این تصمیم‌ها را به‌درستی درک نمی‌کنند یا در حال اتخاذ تصمیم‌هایی هستند که می‌تواند به افزایش ناامنی و تلاطم اجتماعی منجر شود.

او با اشاره به شرایط منطقه‌ای و فشارهای خارجی تأکید کرد که در شرایطی که دشمنان کشور در تلاش برای تضعیف آرامش و انسجام اجتماعی هستند، تصمیم‌هایی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند، می‌توانند بسیار پرهزینه باشند.

ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

راغفر معتقد است جامعه ایران اکنون بیش از هر زمان دیگری مستعد تلاطم اجتماعی است. او با اشاره به تشدید شکاف‌های اجتماعی و اقتصادی گفت جامعه ایران در مقایسه با گذشته با سطح بالاتری از گسست اجتماعی مواجه شده است.

او یکی از گروه‌هایی را که مستقیماً از افزایش قیمت بنزین آسیب خواهند دید، فعالان حمل‌ونقل اینترنتی و تاکسی‌ها دانست و گفت حدود ۱۳ میلیون نفر به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم به این حوزه وابسته هستند و افزایش هزینه سوخت می‌تواند فشار سنگینی بر آنها وارد کند.

بازار ثانویه سهمیه بنزین؛ به جای بازار گسترده، هرج‌ومرج ایجاد می‌کند

این استاد دانشگاه با اشاره به ایده اختصاص سهمیه بنزین به افراد و امکان خرید و فروش سهمیه‌ها گفت تصور ایجاد یک بازار گسترده از طریق خرید و فروش سهمیه بنزین واقع‌بینانه نیست.

به گفته راغفر، در این مدل ممکن است فردی که خودرو ندارد سهمیه خود را بفروشد و در مقابل مبلغی دریافت کند، اما در نهایت خریدار سهمیه کسی خواهد بود که توان مالی بیشتری دارد.

او افزود چنین سازوکاری نه‌تنها بازار کارآمدی ایجاد نمی‌کند، بلکه می‌تواند به شکل‌گیری نوعی بی‌نظمی و واسطه‌گری منجر شود. به اعتقاد او، ممکن است سهمیه ۳۰ لیتری یک فرد با قیمت بالایی فروخته شود، اما منفعت اصلی آن نصیب افراد برخوردار شود و در نهایت سیاستی که با هدف حمایت از اقشار فرودست طراحی شده، به زیان همین گروه‌ها تمام شود.

شرایط امروز با جنگ هشت‌ساله متفاوت است

راغفر با اشاره به تجربه جنگ هشت‌ساله گفت در آن دوره، با وجود دشواری‌های اقتصادی، انسجام اجتماعی بسیار بالاتر بود و سیاست‌های اقتصادی نیز با توجه به شرایط جنگی طراحی می‌شدند.

او افزود جامعه امروز به‌دلیل تحولات چند دهه گذشته، خصوصی‌سازی، تعدیل ساختاری و افزایش نابرابری‌ها، با جامعه آن دوران تفاوت زیادی دارد.

به گفته راغفر، در دوره جنگ هشت‌ساله سطح مصرف‌گرایی به اندازه امروز نبود و اقتصاد نیز تا این حد به خدماتی مانند حمل‌ونقل وابسته نشده بود. بنابراین نمی‌توان سیاست‌های اقتصادی امروز را بدون توجه به تفاوت‌های ساختاری جامعه با دوره جنگ گذشته تحلیل کرد.

او اضافه کرد بخش قابل‌توجهی از وضعیت فعلی محصول سیاست‌های اقتصادی پس از جنگ است که به افزایش نابرابری و قطبی‌شدن جامعه منجر شده است. به گفته راغفر، امروز جمعیت قابل‌توجهی برای کسب درآمد روزانه به شهرها رفت‌وآمد می‌کنند و حدود ۱۳ میلیون نفر زندگی خود را به فعالیت در حوزه تاکسی و حمل‌ونقل اینترنتی وابسته کرده‌اند.

افزایش قیمت انرژی به سرعت به سایر کالاها منتقل می‌شود

راغفر با اشاره به تورم بالای موجود در کشور گفت آثار افزایش قیمت حامل‌های انرژی بر تورم بسیار روشن است، زیرا تقریباً همه کالاها برای تولید یا توزیع به حمل‌ونقل نیاز دارند.

او افزود افزایش قیمت سوخت به‌سرعت هزینه حمل‌ونقل را بالا می‌برد و در نتیجه قیمت طیف گسترده‌ای از کالاها و خدمات افزایش پیدا می‌کند.

راغفر با اشاره به افزایش قیمت‌ها در دی‌ماه ۱۴۰۴ و آثار سیاست حذف ارز ترجیحی پرسید آیا مسئولان درباره پیامدهای آن تصمیم پاسخگو بوده‌اند که اکنون همان سیاست‌گذاران به دنبال اجرای سیاست افزایش قیمت بنزین هستند.

او هشدار داد در شرایط فعلی که جامعه از نظر اقتصادی و اجتماعی ملتهب است، افزایش قیمت‌ها می‌تواند زمینه اعتراضات گسترده را فراهم کند و در چنین شرایطی ممکن است برخوردهای انتظامی و امنیتی با اعتراضات شکل بگیرد؛ روندی که به اعتقاد او می‌تواند پیامدهای انسانی و اجتماعی سنگینی داشته باشد و حتی بر دستاوردهای کشور در عرصه نظامی و سیاسی اثر بگذارد.

سیاست‌های داخلی را نمی‌توان تماماً به جنگ نسبت داد

راغفر در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از نسبت دادن بخش عمده تورم موجود به جنگ گفت عوامل اصلی تورم فعلی را باید در سیاست‌های اقتصادی داخلی جست‌وجو کرد.

او حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت حامل‌های انرژی را از جمله سیاست‌هایی دانست که آثار تورمی قابل‌توجهی داشته‌اند و تأکید کرد سهم جنگ در تورم موجود به اندازه‌ای نیست که بتوان همه مشکلات اقتصادی را به آن نسبت داد.

قیمت تنها ابزار مدیریت مصرف نیست

این تحلیل‌گر اقتصادی تأکید کرد قیمت تنها ابزار تخصیص منابع نیست و حتی نمی‌توان آن را در همه شرایط بهترین ابزار دانست.

او درباره قاچاق بنزین گفت پیش از افزایش قیمت باید مسئله قاچاق را حل کرد. به گفته راغفر، اگر روزانه حدود ۲۰ میلیون لیتر بنزین قاچاق می‌شود، کنترل همین بخش می‌تواند بخش قابل‌توجهی از مشکل ناترازی و کسری مورد اشاره دولت را برطرف کند.

او همچنین نبود حمل‌ونقل عمومی کارآمد را یکی دیگر از موانع اجرای سیاست افزایش قیمت بنزین دانست و گفت زمانی می‌توان استفاده از خودرو شخصی را محدود کرد که جایگزین مناسبی مانند حمل‌ونقل عمومی ارزان، گسترده و قابل دسترس وجود داشته باشد.

راغفر افزود حتی در تهران نیز در بسیاری از مناطق دسترسی مناسب به حمل‌ونقل عمومی وجود ندارد و مردم ناچارند برای رفت‌وآمد از خودروهای شخصی استفاده کنند.

تنوع سبد انرژی و استفاده از ظرفیت CNG

راغفر با اشاره به ضرورت تنوع‌بخشی به سبد انرژی گفت کشور در این زمینه نیز با مشکلاتی مواجه شده است.

او استفاده بیشتر از LNG و CNG را یکی از راهکارهایی دانست که می‌تواند وابستگی به بنزین و فشار تقاضا بر این حامل انرژی را کاهش دهد. به گفته او، استفاده از این ظرفیت‌ها در سال‌های گذشته می‌توانست بخشی از مشکل مصرف بنزین را مدیریت کند.

مدیریت هوشمند مصرف با استفاده از کارت سوخت

این استاد دانشگاه پیشنهاد کرد از اطلاعات موجود در سامانه کارت سوخت برای مدیریت هوشمند مصرف استفاده شود.

به گفته راغفر، هزینه قابل‌توجهی برای ایجاد و توسعه سامانه کارت سوخت صرف شده و می‌توان با ثبت اطلاعات خودرو، مالک و میزان مصرف، الگوی مصرف هر فرد را مشخص کرد.

او پیشنهاد کرد مصرف تا یک سطح مشخص با نرخ پایه انجام شود و مصرف بالاتر از آن، مشمول نرخ‌های افزایشی شود. در عین حال، فعالان حمل‌ونقل عمومی می‌توانند از تخفیف‌های ویژه برخوردار شوند تا افزایش قیمت سوخت به افزایش شدید هزینه حمل‌ونقل عمومی منجر نشود.

انتقاد از اعلام قیمت ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومانی بنزین

راغفر در پایان با انتقاد از اعلام قیمت ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومانی بنزین در یک استان، این اقدام را نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر دانست.

او معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

راغفر تأکید کرد اقتصاد و جامعه ایران ظرفیت پذیرش بنزین با قیمت ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومان را ندارند و به جای ایجاد شوک قیمتی، باید از مجموعه‌ای از سیاست‌های هوشمند برای مدیریت مصرف، کنترل قاچاق، توسعه حمل‌ونقل عمومی و اصلاح سبد انرژی استفاده کرد.


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

عراق: دولت ۲ پرونده «انحصار سلاح» و «مبارزه با فساد» را پیش می‌برد/ انحصار سلاح به معنای وحدت تصمیم‌گیری امنیتی در سراسر عراق است

 حیدر العبودی در تشریح برنامه‌های امنیتی این کشور اعلام کرد که دولت به طور همزمان پرونده «انحصار سلاح» و «مبارزه با فساد» را پیش می‌برد. وی با بیان اینکه انحصار سلاح به معنای وحدت تصمیم‌گیری امنیتی در سراسر عراق است، تأکید کرد که دولت فعلی عراق به‌دور از هرگونه فضای رویارویی است و اولویت خود را بر ثبات و حاکمیت قانون قرار داده است.

وی در خصوص وضعیت گروه‌های مسلح و روند خلع‌سلاح به شبکه خبری الجزیره گفت: «گفت‌وگوها در مورد حصر سلاح همچنان ادامه دارد و اختلافات موجود نه بر سر اصل موضوع، بلکه بر سر سازوکارهای اجرایی است.»

طبق گفته وی، از مجموع ۶ گروه و جناحِ مورد بحث، سه گروه در حال حاضر در فرآیند تحویل سلاح مشارکت دارند و سایر گروه‌ها نیز ملاحظاتی دارند که گفت‌وگو درباره آن‌ها در جریان است. توسعه اقتصادی و احیای خطوط نفتی

در بخش اقتصادی، سخنگوی دولت عراق از تلاش‌های جدی برای ایجاد کریدورهای اقتصادی جدید با کشورهای همسایه از جمله سوریه و ترکیه خبر داد.

وی در این زمینه افزود: «ما در حال کار روی تقویت خط لوله نفتی جیهان ترکیه برای صادرات نفت هستیم و همزمان، ائتلافی جهانی نیز در حال پیگیری اجرای توافق مربوط به خط لوله نفتی بانیاس سوریه است.»

این اظهارات نشان‌دهنده رویکرد جدید دولت عراق برای متنوع‌سازی مسیرهای صادرات انرژی و تقویت پیوندهای اقتصادی منطقه‌ای است که می‌تواند به ثبات بیشتر در بازارهای انرژی و کاهش وابستگی‌های سنتی کمک کند.


۲ ساعت قبل / سایت جماران

عراق در مسیر خلع سلاح گروه‌هاست/ نخست وزیر الزیدی: گزینه نظامی روی میز نیست

به گزارش جماران، به نقل از الجزیره، علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق، امروز- جمعه- اعلام کرد دولت این کشور قصد رویارویی نظامی با گروه‌های مسلح را ندارد و گفت گفت‌وگو با این گروه‌ها برای قرار گرفتن سلاح در انحصار دولت، به‌صورت سازنده ادامه دارد.

الزیدی گفت برخی گروه‌ها سلاح‌های خود را تحویل داده، از ساختارهای مسلحانه خود خارج شده و به حشدالشعبی پیوسته‌اند؛ در همین حال، مذاکرات با گروه‌های دیگر برای طی کردن همین مسیر ادامه دارد.

نخست‌وزیر عراق تأکید کرد همه جریان‌های سیاسی بر ضرورت انحصار سلاح در دست دولت اتفاق نظر دارند و دولت در حال تدوین سازوکارهای لازم برای تحویل سلاح است.

وی انحصار سلاح در دست دولت را از زمان آغاز به کار خود یکی از اولویت‌های اصلی اعلام کرده و آن را در چارچوب قانون اساسی و قوانین عراق دانسته است. به گفته الزیدی، اجرای این سیاست به تقویت اقتدار دولت، افزایش امنیت و ثبات و ایجاد فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری کمک می‌کند.

  اختلاف بر سر نحوه تحویل سلاح

حیدر العبودی، سخنگوی دولت عراق، نیز گفت مذاکرات با گروه‌های مسلح پیشرفت کرده و اختلافات کنونی عمدتا به نحوه اجرای روند تحویل سلاح مربوط می‌شود، نه اصل زمان‌بندی آن.

او ۳۰ سپتامبر آینده را موعدی حاکمیتی مرتبط با پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق دانست و تأکید کرد این موعد تغییر نخواهد کرد. به گفته وی، دولت در حال تدوین سازوکارهای قانونی برای اجرای روند انحصار سلاح است.

العبودی افزود از میان ۶ گروهی که وارد این روند شده‌اند، ۳ گروه عملا تحویل سلاح و واگذاری مواضع خود را آغاز کرده‌اند، در حالی که ۳ گروه دیگر درباره نحوه اجرای این روند ملاحظاتی دارند. وی گفت دولت تلاش می‌کند این اختلافات را از طریق گفت‌وگو حل کند، بدون آنکه موعد ۳۰ سپتامبر تغییر کند.

  مخالفت برخی گروه‌ها با تحویل سلاح

در مقابل، برخی گروه‌های مقاومت عراقی، از جمله کتائب حزب‌الله، با تحویل آنچه «سلاح مقاومت» می‌نامند به دولت مخالفت کرده‌اند و بر حفظ و تقویت توان نظامی خود تأکید دارند.

در همین حال، دولت عراق توانسته است برخی گروه‌های وابسته به الحشد الشعبی، از جمله سرایا السلام وابسته به مقتدی صدر، عصائب اهل‌الحق و کتائب امام علی را به تحویل سلاح‌های خود متقاعد کند.

بغداد می‌گوید هدف از این روند، تقویت حاکمیت دولت، تثبیت امنیت و ثبات داخلی و جلوگیری از تأثیرگذاری تنش‌های منطقه‌ای بر عراق است.

 




 انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است
۴۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است

احتمالاً حیات روی زمین نه یک‌بار، بلکه دو بار و به‌صورت مستقل شکل گرفته باشد؛ باکتری‌ها و آرکی‌ها شاید هر کدام مسیر متفاوتی برای آغاز و پیشبرد فرایندهای حیاتی پیدا کرده باشند.

 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟
۳۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد: از ۲۸ فوریه گذشته تاکنون، ۱۸ عبور به خارج از خلیج فارس و ۲۱ عبور به داخل خلیج فارس ثبت شده است؛ یعنی حدود ۴ درصد از سطح تردد پیش از آغاز درگیری. این سازمان افزود: میزان عبور و مرور از تنگه هرمز حدود ۹۰ [ ]

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام
۲۷ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام

آرمان امروز : در ششمین جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی، نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» به مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام اعطا شد. به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ این نشان به پاس اقدامات پتروشیمی ایلام در سال ۱۴۰۴ در حوزه‌های محیط زیست، سلامت، آموزش، حمایت اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های منطقه [ ]

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.