قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

مقام روس: اوکراین حملات به تاسیسات غیرنظامی را افزایش داده است

یک مقام روس با اشاره به کشته شدن ۶۹ غیرنظامی در حملات اخیر اوکراین گفت کی‌یف حملات به تاسیسات انرژی غیرنظامی را افزایش داده است.
 مقام روس: اوکراین حملات به تاسیسات غیرنظامی را افزایش داده است

جوان آنلاین: «رودیون میروشنیک» سفیر ماموریت‌های ویژه وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: طی هفته گذشته، ۶۹ غیرنظامی از جمله سه کودک در حملات نیروهای مسلح اوکراین کشته شدند.

به گزارش مهر، وی افزود: نیروهای مسلح اوکراین حملات به تأسیسات انرژی غیرنظامی روسیه را تشدید کرده‌اند.

این مقام روس گفت: اوکراین عامدانه بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها در روسیه را مورد حمله قرار می‌دهد.

آندری ووروبیوف فرماندار استان مسکو هم اعلام کرد: سامانه‌های پدافند هوایی و جنگ الکترونیک در مقابله با یک حمله گسترده پهپادی به حومه مسکو وارد عمل شدند و بیش از ۱۵۰ پهپاد بر فراز این منطقه سرنگون شده است.

وی افزود: در جریان مقابله با حمله پهپادی در حومه مسکو، یک دختر ۱۰ ساله، یک زن و یک مرد زخمی شدند.

این مقام محلی گفت: در جریان مقابله با حمله پهپادی شب گذشته، به مناطق پاولُوو-پوسادسکی، بوگورودسکی، کولومنا، کوتلنیکی و الکتروستال در حومه مسکو خساراتی وارد شده است.



 مسکو برای دیدار با «استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است
۴۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

مسکو برای دیدار با «استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است

جوان آنلاین: ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور هیچ پیشنهادی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو دریافت نکرده است، اما آمادگی دارد چنین دیداری را به‌سرعت ترتیب دهد.

به گزارش ایسنا، زاخارووا در گفت‌و‌گو با روزنامه «ایزوستیا» گفت: «ما موضع واشنگتن درباره حل‌وفصل بحران اوکراین را از نزدیک دنبال می‌کنیم. هیچ پیشنهاد مشخصی درباره دیدار‌های جدید با مذاکره‌کنندگان آمریکایی دریافت نکرده‌ایم؛ ظاهراً آنها اکنون بر وضعیت خاورمیانه متمرکز هستند.»

او افزود: «گزارش‌هایی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر به مسکو به‌طور دوره‌ای در رسانه‌ها منتشر می‌شود. طبیعتاً ما آماده‌ایم این دیدار را خیلی سریع ترتیب دهیم، اما هیچ درخواست رسمی در این زمینه دریافت نشده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات پیشین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد که گفته بود مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین به ایده‌های جدید نیاز دارد.

زاخارووا در این رابطه گفت: «از طرف خودمان، آماده شنیدن ابتکارات سازنده واشنگتن هستیم.»

او در عین حال تأکید کرد هرگونه طرح برای پایان دادن به بحران اوکراین باید منافع روسیه را در نظر بگیرد.

زاخارووا گفت: «تأکید می‌کنیم که هر گزینه‌ای برای پایان دادن به بحران پیرامون اوکراین باید منافع روسیه را در نظر داشته باشد؛ بحث درباره خواسته‌های حداکثری کی‌یف و حامیان اروپایی آن که واقعیت‌های میدانی را منعکس نمی‌کند، هیچ معنایی ندارد.»



 پوتین: رقابت هسته‌ای شدید است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پوتین: رقابت هسته‌ای شدید است - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در جلسه‌ای در مورد انرژی هسته‌ای کشور گفت: روسیه به طور سنتی استانداردهای بالای ایمنی و قابلیت اطمینان را برای نیروگاه‌های هسته‌ای حفظ می‌کند.

وی افزود: روسیه قصد دارد تقریباً 30 گیگاوات ظرفیت تولید هسته‌ای، از جمله نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک را، راه‌اندازی کند. روس‌اتم: به ساخت واحدهای جدید نیروگاه‌ هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

پوتین با بیان اینکه روسیه رهبر جهانی در ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای است، گفت: روسیه باید رهبری فناوری خود را در بخش هسته‌ای تقویت کند؛ رقابت شدید است.

رئیس جمهور روسیه ادامه داد: امروز، انرژی هسته‌ای مایه افتخار روسیه است. سالگرد تاسیس صنعت هسته‌ای داخلی را به دانشمندان هسته‌ای روسیه تبریک می‌گویم.

انتهای پیام/  



 جلالی: حرکت در مسیر عزت، استقلال و مقاومت با صلابتی تمام ادامه دارد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

جلالی: حرکت در مسیر عزت، استقلال و مقاومت با صلابتی تمام ادامه دارد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه خاطر نشان کرد: با گذشت چهل روز از تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، آرمان‌های متعالی و اصیل ایشان بیش از هر زمان دیگری زنده و پویا است.

وی تاکید کرد: حرکت در مسیر عزت، استقلال و مقاومت با صلابتی تمام ادامه دارد و بی‌تردید به پشتوانه خون پاک شهیدان، آینده‌ای روشن، سرافراز و مقتدر در انتظار کشور و ملت بزرگ ماست. راهش پرصلابت و پررهرو باد.

انتهای پیام/  



 زمان مشخصی برای سفر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو وجود ندارد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

زمان مشخصی برای سفر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو وجود ندارد

به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «دمیتری پسکوف»، سخنگوی کاخ کرملین امروز -دوشنبه- با بیان اینکه مسکو همواره از سفر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به روسیه استقبال می‌کند گفت که هنوز تاریخی برای چنین سفری تعیین نشده است.

پسکوف اظهار داشت: «استیو ویتکاف و جرد کوشنر، مذاکره‌کنندگان آمریکایی، همیشه در مسکو مورد استقبال هستند».

وی اشاره کرد: «با این حال، هنوز تاریخ دقیقی برای سفر آنها به روسیه تعیین نشده است و اطلاعات خاصی در این باره وجود ندارد».

 سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در مورد حل‌وفصل نزاع اوکراین نیز  به خبرنگاران گفت: «ما برای تلاش‌های همه کشورهایی که تمایل صادقانه‌ای برای کمک به روند حل و فصل نشان می‌دهند، ارزش زیادی قائلیم. تعداد این کشورها کم است، اما این امر تلاش‌های آنها را مهم‌تر و ارزشمندتر می‌کند».

پسکوف افزود که در حال حاضر، به دلیل موضع کی‌یف، هیچ زمینه‌ای برای خوش‌بینی در مورد حل‌و‌فصل صلح‌آمیز وجود ندارد».

 

  انتهای پیام/



 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

جوان آنلاین: از تاس و ریانووستی، دیمیتری پسکوف روز پنجشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود: در غرب واقعاً نشانه‌هایی از خستگی از ادامه حمایت از اوکراین مشهود است.

به گزارش ایرنا، وی اظهار داشت: با این وجود، کشور‌های اروپایی، از جمله انگلیس دیگر طرف‌ها را به ادامه درگیری در اوکراین به هر طریق ممکن تشویق می‌کنند.

وی تصریح کرد: هنوز هسته اصلی کشور‌های حامی اوکراین در اروپا وجود دارند که در حال افزایش مشارکت خود در این جنگ و مشارکت مستقیم در بخش‌های فنی و فناوری هستند که در این زمینه می‌توان از انگلیس نام برد.

به گزارش ایرنا، پیش از این سفارت روسیه در لندن در واکنش به گزارش‌ها درباره استفاده از پهپاد‌های انگلیسی برای حمله به خاک روسیه، این اقدام را گامی عامدانه برای افزایش تنش‌ها ارزیابی کرد. این سفارتخانه اعلام کرد: انگلیس در جنایت‌های خونین کی‌یف و حملات تروریستی آن همدست است.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز روز سه‌شنبه گفت که روسیه حق دارد دخالت مستقیم انگلیس در حملات به خاک روسیه را به عنوان مشارکت در جنگ اوکراین تلقی کند.

در مقابل، سخنگوی وزارت دفاع انگلیس در اظهاراتی تاکید کرد که لندن به حمایت نظامی از کی‌یف ادامه خواهد داد و تجهیزات مورد نیاز اوکراین برای دفاع از خود را تامین می‌کند.

هیچ دلیلی برای خوش‌بینی به حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین وجود ندارد

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت: در حال حاضر، به دلیل موضع کی‌یف، هیچ زمینه‌ای برای خوش‌بینی در مورد حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین وجود ندارد.

وی اظهار داشت: در چنین شرایطی، «عملیات ویژه نظامی» روسیه ادامه دارد و پویایی نیرو‌های مسلح روس در خطوط مقدم نبرد به خوبی قابل مشاهده است.

پسکوف در عین حال گفت: مسکو برای تلاش‌های همه کشور‌هایی که صادقانه خواهان کمک به حل‌وفصل بحران اوکراین هستند، ارزش قائل است، اما تعداد این کشور‌ها هنوز اندک است.

سخنگوی کرملین ادامه داد: هنوز تاریخ دقیقی برای سفر ویتکاف و کوشنر فرستادگان رئیس‌جمهور آمریکا به روسیه وجود ندارد؛ مسکو همواره از میزبانی از آنها استقبال می‌کند.

برخی در اوکراین دنبال ماهی گرفتن از آب گل‌آلود هستند





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

نشریه آمریکایی فارن افرز در مقاله‌ای به قلم استاد علوم سیاسی دانشگاه جرج واشنگتن تأکید کرده است که ایران با بستن تنگة هرمز و نابودی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه نظم امنیتی آمریکا محور را در غرب آسیا نابود کرد و نشان داد که کشورهای منطقه دیگر برای امنیت خود نباید به آمریکا اعتماد کنند.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد
سایت هم میهن

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 توقف روابط مالی ایران و امارات
روزنامه آرمان امروز

توقف روابط مالی ایران و امارات

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد کرد. الحمّلی بار دیگر بر تعهد پایدار امارات به گفت‌وگو، همکاری و همگرایی منطقه‌ای به‌عنوان ابزارهای اساسی برای پیشبرد صلح، ثبات و رفاه در منطقه تأکید [ ]
 عصر جدید سلاح‌های زیستی
روزنامه دنیای اقتصاد

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.
 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]