قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۳ ساعت قبل

درگذشت ستاره زن سریال «قهرمانان» در ۳۶ سالگی

آرمان امروز : هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، (یکشنبه) درگذشت. هیدن پنیتیر بازیگر جوان «قهرمانان» و «جیغ» در ۳۶ سالگی درگذشت. هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، دیروز (یکشنبه) درگذشت. پنتیر از سال ۱۹۹۴، [ ]
 درگذشت ستاره زن سریال «قهرمانان» در ۳۶ سالگی

آرمان امروز : هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، (یکشنبه) درگذشت.

هیدن پنیتیر بازیگر جوان «قهرمانان» و «جیغ» در ۳۶ سالگی درگذشت.

هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، دیروز (یکشنبه) درگذشت.

پنتیر از سال ۱۹۹۴، وقتی ۵ ساله بود، در ۲۷ قسمت از سریال «یک زندگی برای زیستن» و بعد از آن در «نور هدایت» با بازی در ۴۵ قسمت، در صفحه کوچک نمایش بود. سال ۲۰۰۰ او نقش مهمی در «تایتان‌ها را به خاطر بسپار» به دست آورد و سال ۲۰۰۶ در نقش کلر بنت به جمع بازیگران «قهرمانان» پیوست و در ۷۳ قسمت از این درام که از شبکه NBC پخش می‌شد، بازی کرد.

پنتیر که از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ در ۱۲۸ قسمت از سریال «نشویل» در نقش جولیت بارنز بازی کرد، ۲ نامزدی گلدن گلوب برای این نقش‌آفرینی کسب کرد.

در دنیای سینما، او بیشتر برای ایفای نقش کربی در فیلم «جیغ ۴» محصول ۲۰۱۱ شناخته می‌شود. درخشش او در این فیلم آنقدر بود که از او خواسته شد برای «جیغ ۶» محصول ۲۰۲۳ نیز بازگردد. او همچنین در فیلم «شاهزاده یخی» با میشل تراختنبرگ همبازی شد و در فیلم «برینگ آن: همه یا هیچ» نقش‌آفرینی کرد.



 گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

ماجرای پرکشیدن پروانه‌های میناب، سندی بر جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ داغی که هیچ‌گاه به سردی نمی‌گراید و دل هر انسان آگاهی در هر گوشه جهان را به درد می‌آورد.

 شعری برای آقای شهید ایران

شعری برای آقای شهید ایران

در حال و هوای غم فراق آقای شهید ایران و هم‌زمان با مراسم چهلم او، هنرمندان زیادی با آثار خود ابراز احساسات کرده‌اند.

 اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با هنرمندان، مدیران انجمن‌ها، اصناف، مؤسسات و آموزشگاه‌های آزاد هنری استان کرمانشاه، بر تقویت ظرفیت‌های هنری کشور، تسهیل فعالیت هنرمندان، توسعه زیرساخت‌ها و توجه جدی‌تر به اقتصاد هنر تأکید کرد.

 آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

مراسم رونمایی و اکران فیلم سینمایی «سگمار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی جواد مزدآبادی برگزار شد. جواد مزدآبادی کارگردان فیلم گفت: ما در این فیلم سعی کردیم یک کار متفاوت بسازیم؛ یعنی یک قصه که تا حدودی متفاوت از جریان عادی سینمای ایران باشد، در یک لوکیشن خاص، با یک کانسپت خاص و در نهایت یک کار متفاوت. خوشبختانه پخش جهانی این فیلم هم شروع شده و در سراسر دنیا به جشنواره‌های مختلف ارسال شده است. حتی این فیلم اکنون به بخش مسابقه جشنواره ریورس نیجریه راه پیدا کرده و چند روز دیگر رقابت جهانی آن با فیلم‌های رقیبش آغاز می‌شود.

 نظام جدید آموزش هنر؛ پروژهٔ پایانی و کارورزی برای همه هنرجویان/افتتاح هنرستان هنرهای زیبا در میناب

نظام جدید آموزش هنر؛ پروژهٔ پایانی و کارورزی برای همه هنرجویان/افتتاح هنرستان هنرهای زیبا در میناب

محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل دفتر توسعه آموزش‌های هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه، از اجرای ن...

 ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

خبر خریداری تعدادی هواپیما توسط شرکت‌های خصوصی و دولتی، اولین خبر خوب امروز برای عاشقان سفر است.

 رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

فیلم اکران‌نشده «استقامت» با بازی نیکلاس کیج، پس از آنکه یک نسخه از آن از دفتر نتفلیکس در هالیوود به سرقت رفت، باعث نگرانی فیلمسازان در این شهر شده است.

 تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

در روزهای اخیر در فضای مجازی خبری با این مضمون منتشر شد که با تایید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادرشده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شده است. در این خبر همچنین ادعا شده بود که جمشیدی پیش‌تر از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شده، اما بابت اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شده است. دیروز وکیل این بازیگر خبرهای منتشر‌شده را تکذیب کرد و گفت پرونده موکلش هنوز به مرحله اجرای حکم نرسیده است.