قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

تنوع در سبد سوخت، راهبرد اصلی عبور از شرایط جنگی

آرمان امروز : عضو کمیسیون انرژی مجلس،گفت: اگرچه امروز ظرفیت تولید و توزیع سوخت با وجود آسیب‌ها همچنان برقرار است، اما واقعیت این است که بخشی از زیرساخت‌ها در معرض تهدید قرار گرفته و از همین رو، مدیریت مصرف و تنوع در سبد سوخت دیگر،یک ضرورت راهبردی برای صیانت از امنیت انرژی کشور است. حمیدرضا [ ]
 تنوع در سبد سوخت، راهبرد اصلی عبور از شرایط جنگی

آرمان امروز : عضو کمیسیون انرژی مجلس،گفت: اگرچه امروز ظرفیت تولید و توزیع سوخت با وجود آسیب‌ها همچنان برقرار است، اما واقعیت این است که بخشی از زیرساخت‌ها در معرض تهدید قرار گرفته و از همین رو، مدیریت مصرف و تنوع در سبد سوخت دیگر،یک ضرورت راهبردی برای صیانت از امنیت انرژی کشور است. حمیدرضا عزیزی فارسانی با تأکید بر ضرورت تنوع‌بخشی به سبد سوخت کشور برای عبور از ناترازی، گفت: در شرایط حساس و جنگی امروز، یکی از مهم‌ترین راهبردها برای حفظ ثبات بازار انرژی، کاهش وابستگی به بنزین و استفاده از سوخت‌های جایگزین به‌ویژه CNG است؛ چرا که ادامه روند مصرف بی‌رویه، کشور را ناچار به واردات بنزین و خروج ارز از چرخه اقتصاد ملی می‌کند. وی با بیان اینکه همراهی آگاهانه مردم می‌تواند از اعمال محدودیت‌های جدید در حوزه سوخت جلوگیری کند، اظهار داشت: اگر شهروندان در ماه‌های اوج مصرف، به‌ویژه مرداد و شهریور،با دولت همراهی کنند و بخشی از سفرهای خود را با حمل‌ونقل عمومی یا سوخت‌های جایگزین انجام دهند، بدون نیاز به سهمیه‌بندی جدید و یا سیاست های قیمتی، می‌توان از این دوره حساس عبور کرد. نماینده مردم اردل و فارسان در مجلس با اشاره به آسیب‌هایی که در جریان حملات اخیر دشمن به زیرساخت‌های انرژی کشور وارد شد،یادآور شد: در جنگ تحمیلی اخیر، هدف اصلی دشمن اختلال در زنجیره تأمین برق، گاز و سوخت بود، اما با تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت نفت و اقدامات پدافندی، پایداری تأمین سوخت حفظ شد و اجازه داده نشد فشار مضاعفی بر مردم وارد شود.

وی افزود: امروز اگرچه ظرفیت تولید و توزیع سوخت با وجود آسیب‌ها همچنان برقرار است، اما واقعیت این است که بخشی از زیرساخت‌ها در معرض تهدید قرار گرفته و از همین رو، مدیریت مصرف و تنوع در سبد سوخت دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت راهبردی برای صیانت از امنیت انرژی کشور است.

نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به ظرفیت‌های مغفول‌مانده CNG ،تصریح کرد: کشور امروز از زیرساخت مناسبی برای استفاده از این سوخت برخوردار است و میلیون‌ها خودروی دوگانه‌سوز و هزاران جایگاه فعال در کشور وجود دارد،همچنین با توجه به رایگان شدن عرضه گاز CNG ،اگر این ظرفیت به‌درستی فعال شود، می‌توان فشار بسیار زیادی را از روی شبکه توزیع بنزین برداشت و نیاز به واردات را کاهش داد.

عزیزی ادامه داد: سیاست درست در شرایط فعلی، افزایش سهم سوخت‌های جایگزین، توسعه ناوگان دوگانه‌سوز، ارتقای زیرساخت جایگاه‌ها و تشویق مردم به استفاده از CNG و LPG است؛ نه اینکه هر بار با رشد مصرف، کشور را به سمت واردات و وابستگی بیشتر سوق دهیم.

این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه واردات بنزین به معنای خروج ارز از کشور در شرایط فشار اقتصادی است،مطرح کرد: وقتی می‌توان با مدیریت مصرف، توسعه CNG و اصلاح الگوی رفت‌وآمد و کاهش سفرهای غیرضروری؛نیاز داخلی را تأمین کرد، چرا باید منابع ارزی کشور صرف واردات سوخت شود؟ هر لیتر بنزین وارداتی، یعنی بخشی از ظرفیت مالی کشور که می‌تواند در تولید، اشتغال و توسعه زیرساخت‌ها هزینه شود.

وی خاطرنشان کرد:در شرایطی که کشور با جنگ ترکیبی و فشارهای خارجی مواجه است، حفظ ارز و جلوگیری از هدررفت منابع، یک وظیفه ملی است و مجلس نیز از سیاست‌هایی حمایت می‌کند که به کاهش وابستگی به واردات و تقویت تولید داخلی منجر شود.

عزیزی فارسانی با اشاره به رویکرد دولت در مدیریت بازار سوخت ،اظهار داشت: رویکرد درست این است که به جای فشار قیمتی بر مردم، از ابزارهای غیرقیمتی و مدیریتی استفاده شود. یعنی اصلاح الگوی مصرف، افزایش بهره‌وری، توسعه سوخت‌های جایگزین، تقویت حمل‌ونقل عمومی و اعمال سیاست‌های تشویقی، مسیر اصلی باشد.

وی افزود: قطعا هدف دولت نیز در این شرایط کشور،ایجاد محدودیت برای نیازهای ضروری مردم نیست،بلکه باید به‌دنبال مدیریت مصرف و حفظ امنیت انرژی کشور باشد؛ این رویکرد اگر با مشارکت مردم همراه شود، می‌تواند مانع از هرگونه سهمیه‌بندی جدید یا فشار مضاعف بر معیشت خانوارها شود.




 چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی از پیشگامان اکتشاف غارهای ایران و غارنوردی، در ۹۹ سالگی درگذشت.

 پرش شگفت‌انگیز یونیتری

پرش شگفت‌انگیز یونیتری

دنیای اقتصاد: سهام شرکت یونیتری (Unitree)، یکی از بزرگ‌ترین سازندگان روبات‌های انسان‌نما در چین، در اولین عرضه عمومی سهام خود در روز چهارشنبه در شانگهای، در جدیدترین نشانه خوش‌بینی سرمایه‌گذاران نسبت به پیشرفت‌های فناوری چین، در ابتدا تا ۶۲۹ درصد افزایش یافت. به گزارش آسوشیتدپرس، این شرکت که در سال ۲۰۱۶ توسط کارآفرین وانگ شینگ در مرکز فناوری شرقی چین،‌ هانگژو، تاسیس شد، حدود 6.1‌میلیارد یوآن (۹۰۴‌میلیون دلار) در فهرست خود در بازار STAR به سبک نزدک بورس شانگهای جمع‌آوری کرد. قیمت هر سهم 150.8یوآن (22.36دلار) بود. سهام آن با ۴۶۰درصد افزایش به ۸۴۵یوآن (125.31دلار) رسید.

 زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

مسجد برای بسیاری از ما فقط یک ساختمان با گنبد فیروزه‌ای و محراب نیست؛ بخشی از خاطرات محله است. جایی که آدم‌ها یکدیگر را می‌دیدند، از حال هم باخبر می‌شدند

 تحویل ۱۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن گیلان تا پایان سال

تحویل ۱۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن گیلان تا پایان سال

آرمان امروز :مدیرکل راه و شهرسازی گیلان، از تحویل حدود یک هزار واحد از پروژه های نهضت ملی مسکن استان طی امسال خبر داد و گفت: بخشی از این واحدها در هفته دولت به بهره برداری می رسد. محمدمهدی علیزاده در حاشیه مراسم تجلیل از خبرنگاران، با اشاره به شرایط کشور در جریان دو جنگ تحمیلی اخیر، اظهار [ ]

 سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

آرمان امروز : فصل برداشت خرما در بم فرا رسیده؛ محصولی که با دستان پینه‌ بسته و در گرمای طاقت‌فرسای ۵۰ درجه از نخل‌ها چیده می‌شود، اما در حالی که قیمت مصوب هر کیلو خرمای مضافتی بم ۳۴۰ هزار تومان تعیین شده، نخل داران بمی محصول درجه یک خود را با نرخ ۵۵ تا ۷۰ [ ]

 آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

تصویری قدیمی از یک آرایشگر زن را در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان و در دوره قاجار می‌بینید.

 روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر بر باز بودن تنگه هرمز تاکید کرد و گفت با ساخت چند خط انتقال نفت، تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد.

 فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

دنیای‌ اقتصاد: دو غول کشتیرانی دولتی چین، در پی تداوم بحران نظامی در خاورمیانه، ارسال نفتکش‌های خود از دو گلوگاه حیاتی منطقه را متوقف و به‌جای آن، محموله‌های نفتی را از نقاطی خارج از خلیج‌فارس بارگیری می‌کنند.