قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

راه دشوار پزشکیان

محمد سمیع پور آرمان امروز : دو سال از ریاست‌جمهوری مسعود پزشکیان می‌گذرد؛ دو سالی که شاید برای داوری نهایی درباره یک دولت کافی نباشد، اما برای فهمیدن دشواری موقعیتی که او در آن ایستاده، زمان کمی هم نیست.پزشکیان در روزگاری به پاستور رفت که ریاست‌جمهوری، بیش از آنکه منصبی برای تحقق آرزوهای بزرگ باشد، [ ]
 راه دشوار پزشکیان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

محمد سمیع پور

آرمان امروز : دو سال از ریاست‌جمهوری مسعود پزشکیان می‌گذرد؛ دو سالی که شاید برای داوری نهایی درباره یک دولت کافی نباشد، اما برای فهمیدن دشواری موقعیتی که او در آن ایستاده، زمان کمی هم نیست.پزشکیان در روزگاری به پاستور رفت که ریاست‌جمهوری، بیش از آنکه منصبی برای تحقق آرزوهای بزرگ باشد، به مسئولیتی برای مهار بحران‌های انباشته تبدیل شده بود.

اقتصادی گرفتار تورم، دولتی با منابع محدود، جامعه‌ای کم‌اعتماد، شکاف‌های عمیق سیاسی و اجتماعی، محدودیت‌های سنگین سیاست خارجی تنها بخشی از ابربحران های دولت بود.

پس از آن نیز حوادثی بر کشور گذشت که کمتر دولتی در آغاز کار خود با چنین توالی‌ای از بحران‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، امنیتی و نظامی روبه‌رو بوده است.

شاید ترور شهید هنیه در تهران یک روز پس از مراسم تحلیف، اتفاقی نمادین و آشکار از بحران های پیچیده و سنگین در دوران دولت پزشکیان باشد، اتفاقی که با وجود تلخ بودن در برابر تجربه دو جنگ تحمیلی و حوادث دی کاملا تحت شعاع قرار گرفت. …




 اخبار جدید

 سخنگوی سپاه: دشمن ۲ هدف بزند، به ۲۰ هدف هجوم می‌بریم
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سخنگوی سپاه: دشمن ۲ هدف بزند، به ۲۰ هدف هجوم می‌بریم

سردار محبی گفت: امروز به حمدالله به جایی رسیده‌ایم که اگر دشمن دو یا سه هدف ما را بزند، ما با ۲۰ هدف پاسخ محکم می‌دهیم.

 بیانیه وزارت امور خارجه درباره تعرض ارتش تروریستی آمریکا به شناورهای ایرانی
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه وزارت امور خارجه درباره تعرض ارتش تروریستی آمریکا به شناورهای ایرانی

وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای حمله تجاوزکارانه ارتش تروریستی آمریکا به چند نفتکش ایرانی در شامکاه سه شنبه ١٧ شهریور را به شدت محکوم می کند.

 با عمان درباره تنگه هرمز به توافق رسیده‌ایم؛ پادشاه عمان هم پذیرفته است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

با عمان درباره تنگه هرمز به توافق رسیده‌ایم؛ پادشاه عمان هم پذیرفته است

علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وضعیت تنگه هرمز مدعی شد که ایران و عمان درباره این تنگه به توافق رسیده‌اند و پادشاه عمان نیز این توافق را پذیرفته است.

 حمله به ناوهای آمریکایی و لحظه تعیین‌کننده جنگ؛ چگونه تهران اهرم فشار خود را تغییر داد؟
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

حمله به ناوهای آمریکایی و لحظه تعیین‌کننده جنگ؛ چگونه تهران اهرم فشار خود را تغییر داد؟

اکوایران: ایران تاکنون تا حد زیادی در برابر کارزار نظامی سنگینی که آمریکا و اسرائیل در ماه فوریه آغاز کردند، مقاومت کرده است. اما جنگ فرسایشی در ماه‌های اخیر اکنون به تهدیدی اقتصادی تبدیل شده که دولت را به تشدید لحن و حملات خود سوق داده است.

 عملیاتی که تمام روایت‌های آمریکا را به زیر کشید
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

عملیاتی که تمام روایت‌های آمریکا را به زیر کشید

ایالات متحده دقیقاً به منطقه‌ای حمله کرد که جمهوری اسلامی ایران زیردریایی بدون سرنشین آمریکایی را در آنجا شکار کرده بود؛ اقدامی که باعث شد این حمله واکنشی خشمگینانه به این واقعیت به نظر برسد که فناوری پیشرفته ایالات متحده به دست ایران افتاده است.

 ایران چگونه بدون رادار ناوهای آمریکا را هدف می‌گیرد؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران چگونه بدون رادار ناوهای آمریکا را هدف می‌گیرد؟

یک پرسش کلیدی درباره توان موشکی تهران همچنان پابرجاست: ایران چگونه بدون برخورداری از شبکه راداری پیشین خود می‌تواند ناوهای متحرک آمریکا را هدف بگیرد؟

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026