قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

بازگشت مصر به میانجی گری میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر در گفت‌وگو با شبکه خبری العربیه از تماس‌های این کشور با ایران در رابطه با تلاش‌ها برای کاهش تنش خبر داد و گفت: هدف از تماس‌ها با ایران، افزایش راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک است تا اختلافات میان ایران و آمریکا کاهش یاید. وزیر امور خارجه مصر در [ ]
 بازگشت مصر به میانجی گری میان ایران و آمریکا

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

آرمان امروز : «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر در گفت‌وگو با شبکه خبری العربیه از تماس‌های این کشور با ایران در رابطه با تلاش‌ها برای کاهش تنش خبر داد و گفت: هدف از تماس‌ها با ایران، افزایش راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک است تا اختلافات میان ایران و آمریکا کاهش یاید.

وزیر امور خارجه مصر در ادامه گفت‌وگو با تحولات فلسطین اشاره و تصریح کرد: باید به کمیته ملی فلسطین اجازه ورود به نوار غزه داده شود.

وی همچنین گفت: ما جریان سلاح به شبه‌نظامیان در سودان را رد می‌کنیم و به کاهش تنش متعهد هستیم. سودان تصمیمی را که حق رهبری و مردمش باشد، بدون دخالت خارجی خواهد پذیرفت. …




 اخبار جدید

 حریم هوایی این کشور به روی امارات بسته شد
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حریم هوایی این کشور به روی امارات بسته شد

وزارت دفاع الجزایر اعلام کرد که حریم هوایی این کشور از امروز به روی هواپیماهای نظامی و غیرنظامی امارات بسته شد.

 فارن افرز: موفقیت فاجعه‌بار بن‌لادن؛ القاعده جهان را تغییر داد، اما نه آن‌گونه که انتظار داشت
۱ ساعت قبل / سایت جماران

فارن افرز: موفقیت فاجعه‌بار بن‌لادن؛ القاعده جهان را تغییر داد، اما نه آن‌گونه که انتظار داشت

بیش از دو دهه پس از حملات ۱۱ سپتامبر، اسناد داخلی القاعده تصویری متفاوت از میراث اسامه بن‌لادن ارائه می‌کنند؛ رهبر شبکه‌ای که می‌خواست با ضربه زدن به آمریکا نظم جهانی را تغییر دهد و «امت» را احیا کند، اما حمله‌ای که قرار بود آغازگر پیروزی او باشد، در نهایت به فروپاشی سازمانش، ظهور رقبایی چون داعش و گسترش جنگی انجامید که خود القاعده نیز قربانی پیامدهای آن شد. «فارن افرز» با تکیه بر اسناد ابوت‌آباد، نشان می‌دهد بن‌لادن جهان را تغییر داد، اما نتیجه‌ای که رقم خورد با آنچه او تصور کرده بود فاصله‌ای بنیادین داشت.

 گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگویی تلفنی با فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، در خصوص آخرین تحولات منطقه تبادل نظر و گفت‌وگو کرد.

 ناتو در تنگه هرمز مین‌روبی نمی‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ناتو در تنگه هرمز مین‌روبی نمی‌کند

دبیرکل ناتو گفته این ائتلاف در حال انجام عملیات مین‌روبی در تنگه هرمز نیست و این عملیات ارتباطی به آن‌ها ندارد، اما این ائتلاف وضعیت را از نزدیک زیر نظر دارد.

 فوری | خط لوله انتقال نفت عربستان هدف قرار گرفت + فیلم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری | خط لوله انتقال نفت عربستان هدف قرار گرفت + فیلم

 منابع خبری از قدف قرار گرفتن خط لوله انتقال نفت « شرق - غرب» عربستان سعودی خبر دادند.

 ۲۵ سال پس از ۱۱ سپتامبر؛ چگونه واشنگتن با «جنگ علیه تروریسم» آمریکای لاتین را هدف گرفت؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

۲۵ سال پس از ۱۱ سپتامبر؛ چگونه واشنگتن با «جنگ علیه تروریسم» آمریکای لاتین را هدف گرفت؟

تهران_ ایرنا_ آنچه آمریکا پس از ۱۱ سپتامبر تحت عنوان جنگ علیه تروریسم آغاز کرد و به یک جنگ جهانی و بی‌پایان در جست‌وجوی همیشگی برای اهداف جدید بدل گشته، در آمریکای لاتین به ابزاری برای بازسازی ساختار دولت‌ها، سرکوب مخالفان سیاسی، موج جدید نظامی‌گری و تضعیف حاکمیت ملی تبدیل شده است.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026