قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

جزئیات طرح جدید بنزین

آرمان امروز : سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تشریح جزئیات طرح جدید بنزین که قرار بود به صورت پایلوت در استان کرمان اجرا شود گفت: قرار بود در این طرح ۶۰ لیتر بنزین با قیمت ۱۵۰۰ تومان، ۵۰ لیتر با قیمت ۳۰۰۰ تومان و ۴۰ لیتر از کارت‌های آزاد با قیمت ۵۰۰۰ تومان [ ]
 جزئیات طرح جدید بنزین

آرمان امروز : سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تشریح جزئیات طرح جدید بنزین که قرار بود به صورت پایلوت در استان کرمان اجرا شود گفت: قرار بود در این طرح ۶۰ لیتر بنزین با قیمت ۱۵۰۰ تومان، ۵۰ لیتر با قیمت ۳۰۰۰ تومان و ۴۰ لیتر از کارت‌های آزاد با قیمت ۵۰۰۰ تومان قابل استفاده باشد و مازاد این سهمیه ۱۵۰ لیتری، با قیمت فوب خلیج فارس توزیع شود. رضا سپهوند، نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایسنا درباره جزئیات طرح جدید بنزین که قرار بود به صورت پایلوت در استان کرمان اجرایی شود گفت: در این هفته کمیسیون انرژی جلسه‌ای با وزیر نفت و مجموعه معاونان ایشان داشت و در این جلسه شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی موضوع سهمیه جدید بنزین را مطرح کرد. قرار بر این شد که این طرح در کرمان به صورت پایلوت اجرا شود.

بر اساس طرح جدید تا ۱۵۰ لیتر بنزین سهمیه ای در کارت ها وجود داشت

وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس این طرح، ۶۰ لیتر بنزین با قیمت ۱۵۰۰ تومان، ۵۰ لیتر با قیمت ۳۰۰۰ تومان و ۴۰ لیتر از کارت‌های آزاد با قیمت ۵۰۰۰ تومان در کارت های سوخت مردم در کرمان شارژ شود؛ یعنی مجموعاً ۱۵۰ لیتر سهمیه در کارت‌های آنها وجود داشته باشد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعلام شده بود اگر کسی بیشتر از این ۱۵۰ لیتر نیاز داشته باشد، بنزین را به قیمت فوب خلیج فارس و هزینه تولید در پالایشگاه‌ها عرضه خواهند کرد. قیمتی هم که دیروز اعلام کردند ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومان بود.

نمایندگان کرمان معتقد بودند سهمیه ۱۵۰ لیتری برای این استان کم است

این‌نماینده مجلس با اشاره به نگرانی نمایندگان کرمان درباره میزان سهمیه در نظر گرفته شده گفت: نمایندگان کرمان نگرانی داشتند که اولاً این ۱۵۰ لیتر کم است؛ چراکه در استان کرمان به دلیل پهناور بودن، فاصله بین شهرها زیاد است و خودبه‌خود میزان مصرف در کرمان از سایر استان‌هایی که در مرکز، غرب و شمال ایران هستند، بیشتر است.

وی افزود: صحبت‌های زیادی در این زمینه میان اعضای کمیسیون انرژی و همچنین وزیر و معاونان وزارت نفت انجام شد. قرار بود این طرح امروز اجرا شود و دیروز هم اعلام کردند، ولی بلافاصله متوقف شد. دلیل آن را هنوز دریافت نکرده‌ایم.

علت افزایش قیمت برای مازاد سهمیه ۱۵۰ لیتری جلوگیری از قاچاق سوخت بود

سخنگوی کمیسیون انرژی درباره علت تعیین قیمت ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومان برای بنزین مازاد بر سهمیه نیز گفت: علت تعیین این قیمت این بود که از قاچاق سوخت در آن منطقه جلوگیری کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای سهمیه ۱۵۰ لیتری افزایش قیمت اعمال می‌شود بیان کرد: خیر؛ تا ۱۵۰ لیتر افزایش قیمتی نداشتیم و طبق همان قیمت‌های قبلی است، اما برای مصرف بیشتر از ۱۵۰ لیتر قرار شده بود که افزایش قیمت اعمال شود.



 پاسخ پارس‌خودرو به برخی گزارش‌های منتشرشده درباره آمار تولید و فروش

پاسخ پارس‌خودرو به برخی گزارش‌های منتشرشده درباره آمار تولید و فروش

در پی انتشار برخی گزارش‌ها و تحلیل‌ها درباره آمار تولید و فروش شرکت پارس‌خودرو، این شرکت ضمن احترام به رسالت رسانه‌ها و ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق، به منظور تنویر افکار عمومی و جلوگیری از برداشت‌های نادرست آماری، توضیحات زیر را ارائه می‌کند:

 اعلام زمان دقیق  پایان مهلت ثبت‌نام و انصراف از بیمه تکمیلی بازنشستگان+ جزییات

اعلام زمان دقیق پایان مهلت ثبت‌نام و انصراف از بیمه تکمیلی بازنشستگان+ جزییات

صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد مهلت ثبت درخواست برقراری یا انصراف از پوشش بیمه تکمیلی درمان و همچنین انتخاب طرح جامع (طرح شماره ۲) برای سال ۱۴۰۵، ۳۱ مردادماه به پایان می‌رسد.

 شکام از حذف ارز ترجیحی مواد اولیه دارویی خبر داد

شکام از حذف ارز ترجیحی مواد اولیه دارویی خبر داد

شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز اعلام کرد محصولات گروه مواد مؤثره دارویی از شمول دریافت ارز ترجیحی خارج شده و از این پس مواد اولیه مورد نیاز شرکت با ارز توافقی خریداری می‌شود.

 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 نظر 11 اقتصاددان درباره سه سناریوی بنزینی روی میز دولت | چرا افزایش قیمت به آشوب می‌رسد؟ | چرا شرایط پساجنگ حساس‌تر است؟

نظر 11 اقتصاددان درباره سه سناریوی بنزینی روی میز دولت | چرا افزایش قیمت به آشوب می‌رسد؟ | چرا شرایط پساجنگ حساس‌تر است؟

اقتصادنیوز:اقتصاددانان و متخصصان حوزه انرژی نظرات خود را در موضوع بنزین برای اکوایران ارسال کرده و مسئله بنزین را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار دادند.

 نبض اجاره میانسال‌های جنوب پایتخت

نبض اجاره میانسال‌های جنوب پایتخت

دنیای‌ اقتصاد: رقم پیشنهادی برای اجاره واحدهای میان‌متراژ 10 تا 25 سال ساخت در 7 منطقه جنوبی تهران یعنی منطقه 15 تا 21 به میانگین ودیعه 641‌میلیون تومانی و رقم اجاره‌بهای 6‌میلیون تومانی رسیده است. با تبدیل میانگین رقم ودیعه به اجاره، میزان اجاره ماهانه چنین واحدهایی به حدود 25‌میلیون تومان در ماه می‌رسد. ارقام اعلامی، پیشنهاد موجران بوده و با چانه‌زنی امکان انعقاد قرارداد در رقم‌های کمتر وجود دارد.

 «بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

«بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

بانک سرمایه با همان نسخه قدیمی زیان و ناترازی وارد ۱۴۰۵ شده است. بانکی با سرمایه ثبتی ۴۰۰ میلیارد تومان، در حالی به پایان بهار رسیده که زیان انباشته‌اش از ۷۹...