قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

تنش ها در یمن به اوج رسید

آرمان امروز-سرویس بین الملل: منابع نظامی یمن از هدف قرار گرفتن مراکز تجمع شبه‌نظامیان تحت حمایت عربستان در المخا و مارب خبر دادند. نیروهای مسلح یمن دیروز مراکز تجمع شبه‌نظامیان تحت حمایت عربستان در المخا و مارب را هدف حملات موشکی و پهپادی خود قرار داده‌اند. در این باره، یک منبع نظامی یمن به سبانت [ ]
 تنش ها در یمن به اوج رسید

آرمان امروز-سرویس بین الملل: منابع نظامی یمن از هدف قرار گرفتن مراکز تجمع شبه‌نظامیان تحت حمایت عربستان در المخا و مارب خبر دادند.

نیروهای مسلح یمن دیروز مراکز تجمع شبه‌نظامیان تحت حمایت عربستان در المخا و مارب را هدف حملات موشکی و پهپادی خود قرار داده‌اند.

در این باره، یک منبع نظامی یمن به سبانت گفت: نیروهای مسلح ما با تعدادی موشک بالستیک و پهپاد، مواضع نظامی دشمن سعودی را در منطقه المخا و استان مارب هدف قرار دادند.

منبع مذکور تأکید کرد این حملات دقیق و مستقیم بوده و منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از شبه نظامیان و انهدام تعدادی از انبارها و سلاح‌های متعلق به عربستان سعودی شده است.

همچنین، دفاع مدنی عربستان سعودی اعلام کرد: هشدار اولیه در منطقه جازان برای هشدار خطر صادر شد. انفجارها ابو عریش، در اعماق خاک عربستان سعودی در جازان را لرزاند.

منابع خبری گزارش دادند این انفجارها در اطراف پالایشگاه‌ جازان رخ داده است.

گزارش‌های اولیه حاکی است که نیروهای مسلح یمن مواضع دشمن سعودی را در جازان هدف قرار دادند.

این در حالی است که پیشتر ارتش یمن روز یکشنبه حملات خود به شهر المخا را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپاد از سر گرفت و حداقل دو موشک، یکی در خیابان برق و دیگری در حومه المخا فرود آمد.





 کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب

داده‌های منتشر شده توسط کپلر نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، هفت کشتی باری از تنگه هرمز عبور کردند که نصف تعداد ثبت شده در روز قبل است.

 معاون ترامپ: آمریکا ابزار فشار بر ایران را دارد
۱۰ ساعت قبل / روزنامه شرق

معاون ترامپ: آمریکا ابزار فشار بر ایران را دارد

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا

ترامپ نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

 اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اروگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اروگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.