قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۳۰ ساعت قبل

صدور نخستین گواهی صرفه‌جویی گاز

آرمان امروز : وزیر نفت از صدور نخستین گواهی صرفه‌جویی ۵ میلیون مترمکعبی گاز طبیعی برای پروژه بهینه‌سازی اجراشده در استان یزد در قالب قرارداد با شرکت کارور خبر داد و گفت: این گواهی پس از طی مراحل اجرایی طرح و براساس میزان صرفه‌جویی محقق‌شده، به یک دارایی اقتصادی قابل مبادله تبدیل شده است. محسن [ ]
 صدور نخستین گواهی صرفه‌جویی گاز

آرمان امروز : وزیر نفت از صدور نخستین گواهی صرفه‌جویی ۵ میلیون مترمکعبی گاز طبیعی برای پروژه بهینه‌سازی اجراشده در استان یزد در قالب قرارداد با شرکت کارور خبر داد و گفت: این گواهی پس از طی مراحل اجرایی طرح و براساس میزان صرفه‌جویی محقق‌شده، به یک دارایی اقتصادی قابل مبادله تبدیل شده است.

محسن پاک‌نژاد بیان کرد: صدور نخستین گواهی صرفه‌جویی گاز در این قالب، زمینه را برای توسعه قراردادهای مشابه بین شرکت‌های کارور و شرکت‌های گاز استانی فراهم می‌کند و گامی در مسیر افزایش بهره‌وری انرژی، مدیریت مصرف و کاهش ناترازی گاز کشور به شمار می‌آید.

وی افزود: صدور این گواهی، گامی مهم در مسیر تجاری‌سازی صرفه‌جویی انرژی و توسعه بازار بهینه‌سازی گاز است؛ بازاری که می‌تواند با ایجاد مشوق‌های اقتصادی، زمینه حضور و سرمایه‌گذاری بیشتر بخش خصوصی در پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف گاز را فراهم کند.

وزیر نفت با اشاره به سازوکار پیش‌بینی‌شده در ماده ۶ آیین‌نامه نحوه فعالیت شرکت‌های کارور گاز طبیعی تصریح کرد: براساس این سازوکار، صرفه‌جویی حاصل از اجرای پروژه شرکت کارور در استان یزد، پس از تأیید، قابلیت دریافت گواهی و عرضه در بازار را پیدا کرده است.

پاک‌نژاد ادامه داد: با صدور این گواهی، صرفه‌جویی گاز طبیعی از اقدامی صرفاً مدیریتی برای کاهش مصرف، به یک فرصت اقتصادی قابل ارزش‌گذاری و مبادله تبدیل می‌شود و می‌تواند انگیزه بخش خصوصی را برای اجرای طرح‌های بهینه‌سازی افزایش دهد.



 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.

 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 ۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

دنیای اقتصاد: رئیس هیات‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به موضوع واگذاری سهام سایپا گفت: اگر مسائل اسفندماه سال گذشته و جنگ رمضان رخ نمی‌داد، بر اساس سیاست‌های اعلامی وزارت صمت، ۴۲ درصد از سهام عرضه می‌شد.

  خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

 خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

در شرایطی که خودروسازان داخلی نسبت به توسعه تردد خودروهای خارجی در مناطق آزاد و تمدید مجوزهای آن ابراز مخالفت کرده‌اند، پلیس راهور فراجا از سازوکاری خبر داده که می‌تواند حضور خودروهای خارجی در این مناطق را از یک تردد کوتاه‌مدت به حضور بلندمدت تبدیل کند.

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده به سبد کالابرگ اضافه شد

مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده به سبد کالابرگ اضافه شد

با تصویب ستاد تنظیم بازار، مرغ منجمد به‌صورت دسته‌بندی و قطعه‌بندی‌شده به سبد اقلام کالابرگ اضافه شد.

 قیمت هر کیلو شکر چقدر شد؟

قیمت هر کیلو شکر چقدر شد؟

اقتصادنیوز: دبیر انجمن تصفیه کنندگان شکر خام حداکثر نیاز سالانه مصرف شکر در کشور را ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: براساس آمار سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن تن شکر در داخل تولید و مابقی وارد می شود.