قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پیری عقب می افتد؟

آرمان امروز : پژوهشگران دانشگاه کیوشو ترکیبی کشف کرده‌اند که می‌تواند بدون نیاز به ورزش، از تحلیل رفتن عضلات جلوگیری کند. بدن انسان با افزایش سن و همچنین با ابتلا به بیماری‌های مزمن که تحرک را محدود می‌کنند، توده‌ی عضلانی خود را از دست می‌دهد. گروهی از دانشمندان برای یافتن درمانی بالقوه برای این تحلیل‌رفتگی [ ]
 پیری عقب می افتد؟

آرمان امروز : پژوهشگران دانشگاه کیوشو ترکیبی کشف کرده‌اند که می‌تواند بدون نیاز به ورزش، از تحلیل رفتن عضلات جلوگیری کند.

بدن انسان با افزایش سن و همچنین با ابتلا به بیماری‌های مزمن که تحرک را محدود می‌کنند، توده‌ی عضلانی خود را از دست می‌دهد. گروهی از دانشمندان برای یافتن درمانی بالقوه برای این تحلیل‌رفتگی عضلانی، به نوعی از سلول‌های بنیادی به نام سلول‌های ماهواره‌ای روی آورده‌اند.

سلول‌های ماهواره‌ای در اطراف رشته‌های عضلات اسکلتی قرار دارند و نقش حیاتی در بازسازی عضلات ایفا می‌کنند. ماهیچه‌ها در حین استفاده، آسیب‌های میکروسکوپی متحمل می‌شوند و همین آسیب، سلول‌های ماهواره‌ای را به تکثیر و بازسازی بافت عضلانی فرا می‌خواند. با افزایش سن، این سلول‌هابه خوبی فعال نمی‌شوند و درنتیجه، عضلات تحلیل می‌روند.

اکنون پژوهشی جدید نشان می‌دهد که شاید بتوان سلول‌های ماهواره‌ای را از حالت خاموش خارج و دوباره فعال کرد. کلید این فرآیند، پروتئینی به نام فاکتور رشد سلول‌های کبدی (HGF) است که هنگام پارگی عضلات در حین ورزش آزاد می‌شود و با اتصال به گیرنده‌های روی سلول‌های ماهواره‌ای، آن‌ها را فعال می‌سازد.





 اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد

اصغر فرهادی در جشنواره سارایوو پس از دریافت قلب این جشنواره با شرکت در جلسه پرسش و پاسخ، درباره سینما و صداقت گفت و عنوان کرد که موفقیت می‌تواند یک چیز خطرناک باشد.

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.

 یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل

خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.

 «صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

«صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است

پنجاهمین نشست «شب‌های مستند» موزه سینما با حضور ارد عطارپور، مستندساز برگزار و جنبه‌های مختلف مستند «رویای سیاه»؛ بخشی از تاریخ نفت و وقایع اجتماعی مرتبط با آن از زبان محمدعلی موحد، ادیب و مولانا پژوه برجسته، بررسی شد.