قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

رکوردشکنی پتروشیمی بوعلی سینا

آرمان امروز : صنعت پتروشیمی طی چهار ماه گذشته تحت تاثیر جنگ و آسیب به یوتیلیتی‌ها با افت عملکرد مواجه شده بود. با این حال، افزایش تولید در تیرماه نشان می‌دهد بوعلی سینا به تدریج در حال بازیابی ظرفیت‌های عملیاتی خود است. البته سطح فعلی تولید هنوز به ظرفیت‌های سال‌های قبل نرسیده، اما روند چهار [ ]
 رکوردشکنی پتروشیمی بوعلی سینا

آرمان امروز : صنعت پتروشیمی طی چهار ماه گذشته تحت تاثیر جنگ و آسیب به یوتیلیتی‌ها با افت عملکرد مواجه شده بود. با این حال، افزایش تولید در تیرماه نشان می‌دهد بوعلی سینا به تدریج در حال بازیابی ظرفیت‌های عملیاتی خود است. البته سطح فعلی تولید هنوز به ظرفیت‌های سال‌های قبل نرسیده، اما روند چهار ماه اخیر از بهبود شرایط حکایت دارد.در تیرماه، ریفرمیت با ۳۹ هزار و ۹۶۴ تن بیشترین سهم را در تولید داشته و پس از آن برش سنگین با ۲۵ هزار و ۷۵۴ تن قرار گرفته است. همچنین پارازایلین، بنزن و رافینیت از دیگر محصولات مهم شرکت هستند که نقش موثری در سبد تولید ایفا می‌کنند.

در بخش درآمدی نیز بوعلی عملکرد مثبتی ثبت کرده است. مبلغ فروش از هفت هزار و ۶۳۸ میلیارد تومان در تیر ۱۴۰۴ به هشت هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان در تیر ۱۴۰۵ رسیده که رشد ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد. این موضوع بیانگر تقویت جریان درآمدی شرکت حتی در شرایطی است که صنعت هنوز به طور کامل به وضعیت عادی بازنگشته است.

پتروشیمی بوعلی سینا در تیرماه با ثبت بیشترین تولید چهار ماه اخیر و افزایش درآمد نسبت به سال گذشته، سیگنال مثبتی از احیای عملیاتی ارسال کرده است. هرچند فاصله با ظرفیت‌های گذشته همچنان پابرجاست، اما روند فعلی نشان می‌دهد مسیر بهبود آغاز شده و می‌تواند در ماه‌های آینده تقویت شود.





 همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس
۱۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس

شرکت مدیریت دارایی شین‌هان کره جنوبی با بنیاد سولانا، شرکت Etherfuse و صرافی غیرمتمرکز Orca برای بررسی امکان انتشار و توزیع یک صندوق توکنیزه‌شده مبتنی بر وون کره جنوبی همکاری می‌کند. این اقدام می‌تواند گام مهمی در مسیر ورود دارایی‌های مالی سنتی به شبکه‌های بلاکچینی و گسترش کاربرد سولانا در حوزه دارایی‌های دنیای واقعی باشد.

 محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم

اقتصادنیوز: درباره معیشت مردم، خطر فوری و ملموس، تورم بسیار بالاست. اقتصاد ایران در شرایطی قرار گرفته است که خطر تثبیت تورم در سطوح بسیار بالا و حتی حرکت به سوی نرخ‌های سه‌رقمی را نمی‌توان نادیده گرفت.

 هشدار نارنجی بارندگی در ۵ استان کشور
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نارنجی بارندگی در ۵ استان کشور

سازمان هواشناسی هشدار نارنجی رگبار، رعدوبرق و احتمال وقوع سیلاب در برخی استان‌های شمالی و شمال‌شرقی کشور صادر کرد.

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۱۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...

 گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام
۴ ساعت قبل / سایت توسعه برند

گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام

استقبال گسترده استارتاپ‌ها در دوره جدید این رویداد: پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارتاپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.