قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

متهم ردیف اول آلودگی نفتی در سواحل قشم

آرمان امروز : لکه‌های نفتی از سواحل جنوبی قشم به جنگل‌های حرای نقاشه رسید و همچنان بوی نفت در این نقاط به مشام می‌رسد؛ حالا پرسش این است که منشأ آلودگی چیست و چه کسی خسارت این اکوسیستم حساس را جبران می‌کند؟ «بوی بسیار بدی می‌آید، انگار داخل پیت نفت افتادیم.» این جمله غواصی است [ ]
 متهم ردیف اول آلودگی نفتی در سواحل قشم

آرمان امروز : لکه‌های نفتی از سواحل جنوبی قشم به جنگل‌های حرای نقاشه رسید و همچنان بوی نفت در این نقاط به مشام می‌رسد؛ حالا پرسش این است که منشأ آلودگی چیست و چه کسی خسارت این اکوسیستم حساس را جبران می‌کند؟

«بوی بسیار بدی می‌آید، انگار داخل پیت نفت افتادیم.» این جمله غواصی است که در آب‌های خلیج فارس مشغول به فعالیت است.

همه چیز از لکه‌های سیاهی شروع شد که زیبایی سواحل جنوبی قشم را مخدوش کرده بود. اما ماجرا خیلی زود از آلودگی چند نقطه ساحلی فراتر رفت. نفت به محدوده شیب‌دراز و سوزا رسید و سپس خود را به جنگل‌های حرای روستای نقاشه رساند. این یک بحران بود. هر قطره نفت در این جنگل اسرارآمیز می‌تواند در میان شبکه پیچیده ریشه‌های مانگرو گرفتار شود، نسلشان را منقرض کند و پاکسازی را به چالش بکشد.

سجاد، غواص فعال در خلیج فارس، ضمن اشاره به این مسئله که در سواحل قشم بوی نفت بسیار شدید است، می‌گوید: «وقتی صبح برای غواصی آمدیم وضعیت این‌گونه نبود. ۵:۳۰ صبح آلودگی کمتر بود و حالا به هنگام ظهر وضعیت بسیار بد شده است.»

یکی دیگر از ساکنان قشم نیز در گفت‌وگو با فرارو به مرزی اشاره می‌کند که ساحل تمیز را از ساحل آلوده به نفت جدا کرده است. او می‌گوید: «نگران لاشه زمرد ماهی‌هایی هستیم که در ساحل جسته و گریخته می‌بینیم.»

به هر رو، تا لحظه تنظیم این گزارش، حدود ۹۰ هزار …





 قیمت طلای ۱۸ عیار و سکه امروز ۳۱ مرداد
۴۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

قیمت طلای ۱۸ عیار و سکه امروز ۳۱ مرداد

قیمت طلا رشد کرد و قیمت سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ ۲۰۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در معامله بود.

 سقف جهش طلا و دلار را پیش‌بینی شد/ عاقبت بازارها
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران اکونمیست

سقف جهش طلا و دلار را پیش‌بینی شد/ عاقبت بازارها

قیمت دلار، طلا و سکه در روز پایانی مرداد ۱۴۰۵

 سرلشکر صفوی: پاسخ ایران پیش‌دستانه است!
۲۲ دقیقه قبل / سایت روزنو

سرلشکر صفوی: پاسخ ایران پیش‌دستانه است!

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به مناسبت ۳۱ مردادماه، روز صنعت دفاعی پیامی منتشر کرد.

 اطلاعیه جدید مجلس درباره جلسات هفته جاری
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

اطلاعیه جدید مجلس درباره جلسات هفته جاری

به گفته سخنگوی هیأت‌رئیسه مجلس جلسات صحن مجلس شورای اسلامی در هفته جاری به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 شتاب‌بخشی به پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس، سیاست ایمیدرو است
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

شتاب‌بخشی به پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس، سیاست ایمیدرو است

معاون وزیر صمت با تأکید بر توسعه اکتشافات و افزایش ارزش افزوده در صنعت مس، هدف‌گذاری تولید ۷۰۰هزار تن کاتد تا پایان برنامه هفتم توسعه را از اولویت‌های این صنعت عنوان کرد.

 صدور کارت بانکی ویژه گردشگران و زائران خارجی
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

صدور کارت بانکی ویژه گردشگران و زائران خارجی

دستورالعمل جدید ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری به منظور استفاده آسان اشخاص خارجی برای انجام امور درمانی، زیارتی، بررسی زمینه های سرمایه گذاری، بازرگانی و اشتغال به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ شد.