قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

سقوط ۴۰ درصدی گیشه

آرمان امروز : در حالی که در سال ۱۴۰۳ چیزی معادل ۲ هزار میلیارد تومان بلیت سینما فروخته شده بود اما در سال ۱۴۰۴ فروش گیشه به ۱.۸ هزار میلیارد تومان رسید.سال ۱۴۰۴ به لحاظ درآمد به دست آمده برای سینما، سال خوبی نبود. در حالی که در سال ۱۴۰۳ چیزی معادل ۲ هزار میلیارد [ ]
 سقوط ۴۰ درصدی گیشه

آرمان امروز : در حالی که در سال ۱۴۰۳ چیزی معادل ۲ هزار میلیارد تومان بلیت سینما فروخته شده بود اما در سال ۱۴۰۴ فروش گیشه به ۱.۸ هزار میلیارد تومان رسید.سال ۱۴۰۴ به لحاظ درآمد به دست آمده برای سینما، سال خوبی نبود. در حالی که در سال ۱۴۰۳ چیزی معادل ۲ هزار میلیارد تومان بلیت سینما فروخته شده بود اما در سال ۱۴۰۴ فروش گیشه به ۱.۸ هزار میلیارد تومان رسید که اگرچه افت اسمی ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد اما با لحاظ تورم می‌توان گفت گیشه‌های سینما با یک افت ۴۰ درصدی درآمد مواجه شدند. بدیهی است که افت درآمد سینما به مفهوم کاهش تعداد تماشاگران است. در سال گذشته تعداد تماشاگران سینما به ۲۲.۹ میلیون نفر رسید که در مقایسه با سال پیش از آن یعنی سال ۱۴۰۳، ۳۴.۷ درصد کاهش نشان می دهد.

سال خوب برای زیرساخت‌ها

با وجود آنکه در این سال در بخش تماشاگران و درآمد شرایط برای سینمای کشور خوب پیش نرفت اما از نظر توسعه زیرساخت‌ها وضعیت برای این حوزه مطلوب بود و شاید بتوان گفت یکی از بهترین سال‌های سینما از نظر زیرساخت رقم خورد. تعداد سینماها به ۳۲۴ سینما، تعداد سالن‌ها به ۹۴۷ سالن و ظرفیت صندلی‌ها به ۱۶۵ هزار صندلی رسید که همگی رکوردهای جدید برای سینمای کشور بودند. در واقع رشد تعداد سینماها ۶.۶ درصد و تعداد سالن ها ۱۳.۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۳ بوده است. بنابراین به رغم آنکه تعداد تماشاگران و درآمد به دست آمده از اکران ها کاهش پیدا کرده بود ولی سرمایه‌گذاران همچنان به سرمایه‌گذاری برای توسعه فضاهای نمایش فیلم ادامه دادند.

اما رشد زیرساخت‌ها نتوانست منجر به افزایش مخاطب و فروش بیشتر شود … برای آنکه بتوان از سرمایه‌گذاری صورت گرفته بهره مناسب را برد لازم است روی تولید آثار جذاب، تنوع محتوایی و بازاریابی مؤثر نیز کار شود./تازه های اقتصاد



 بازار سیاه بلیت تئاتر؛ از دلایل و آسیب‌ها تا توضیحات سایت فروش بلیت

بازار سیاه بلیت تئاتر؛ از دلایل و آسیب‌ها تا توضیحات سایت فروش بلیت

بازار سیاه بلیت، این روزها به یکی از پرتکرارترین موضوعات تئاتر تبدیل شده است. در شرایطی که شمار زیادی از تماشاگران امکان مالی خرید بلیت‌های رسمی‌۵۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومانی بعضی نمایش‌ها را ندارند، بازار سیاه این بلیت‌ها با چند برابر قیمت اصلی ظاهرا پررونق است.

 بیانیه خانه سینما در خصوص مصوبه اخیر مجلس

بیانیه خانه سینما در خصوص مصوبه اخیر مجلس

خانه سینما در خصوص مصوبه اخیر مجلس در بیانیه‌ای نسبت به مصوبه اخیر مجلس در تاریخ 25 مرداد واکنش نشان داد و تبعات این مصوبه را بررسی کرد.

 جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت /  گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت / گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

چهارمین جشنواره روزنامه‌نگاری «چراغ حقیقت» که از سوی  انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران برگزار شد، با معرفی برگزیدگان به کار  خود پایان داد.

 نیمه پنهان مصدق

نیمه پنهان مصدق

محمد مصدق، سال ۱۲۶۱ به دنیا آمد؛ یعنی حدود ۲۴ سال پیش از مشروطه. برای داشتن تصویری روشن‌تر، اگر در آن دوره دانشگاه می‌داشتیم، در کوران سال‌های منتهی به پیروزی انقلاب مشروطه، مصدق به مانند جوانی دارای مدرک کارشناسی‌ارشد بود.

 محسن خباز بیان کرد؛ سینمای ایران در بحران است/ برای مسئولان فقط روشن ماندن اسمی چراغ سینما کافی‌ست | مجموعه رسانه ای صبا

محسن خباز بیان کرد؛ سینمای ایران در بحران است/ برای مسئولان فقط روشن ماندن اسمی چراغ سینما کافی‌ست | مجموعه رسانه ای صبا

به گزارش خبرنگار صبا، محسن خباز مدیر عامل گروه سینمایی هنرشهرآفتاب درباره لزوم حمایت دولت از سینما و سینماداران در شرایط بحرانی و جنگی گفت: واقعیت امر این است که وقتی کشورها در شرایط اضطرار قرار می گیرند، نظام های حاکمیتی آنها برنامه‌ریزی برای مدیریت بحران دارند. وی ادامه داد: برای مثال در دوران کرونا

 واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج همسر سابقش با یک بلاگر

واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج همسر سابقش با یک بلاگر

مهسا طهماسبی در پی انتشار فیلم ازدواج مجدد همسر سابقش با انتشار یک ری‌پست معنادار در صفحه اینستاگرام خود، به این اتفاق واکنش نشان داد.

 به مدد هوش مصنوعی!

به مدد هوش مصنوعی!

نگاهی به آشفته بازار ترجمۀ رمان جدید هاروکی موراکامی در ایران

 هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است.