قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۲ ساعت قبل

پیش بینی هوای مازندران فردا شنبه 7 شهریور/ کاهش تدریجی دما در استان

در سایر مناطق استان، آسمان نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و کاهش نسبی دما، وزش باد و رگبار و رعدوبرق پراکنده دور از انتظار نیست. از اواخر روز نیز از میزان ناپایداری‌ها کاسته می‌شود.
 پیش بینی هوای مازندران فردا شنبه 7 شهریور/  کاهش تدریجی دما در استان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

کارشناس هواشناسی مازندران از تداوم ناپایداری‌های جوی، رگبار و رعدوبرق پراکنده و کاهش تدریجی دما در بخش‌هایی از استان طی هفت روز آینده خبر داد.

احمد اسدی با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهار کرد: آسمان مازندران از روز جمعه ششم شهریور تا پنج‌شنبه دوازدهم شهریور تحت تأثیر نوسانات جوی قرار دارد و در برخی روزها شاهد رگبار، رعدوبرق و وزش باد خواهیم بود.

وی افزود: امروز در مناطق مرتفع و کوهستانی، آسمان صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود که در برخی ساعات با افزایش ابر و وزش باد همراه خواهد بود.

کارشناس هواشناسی مازندران ادامه داد: در سایر مناطق استان، آسمان نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و کاهش نسبی دما، وزش باد و رگبار و رعدوبرق پراکنده دور از انتظار نیست. از اواخر روز نیز از میزان ناپایداری‌ها کاسته می‌شود.

اسدی درباره شرایط جوی روز شنبه گفت: آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری است و از بعدازظهر با افزایش ابر، احتمال رگبار خفیف و پراکنده وجود دارد.

وی بیان کرد: روز یکشنبه در ارتفاعات کوهستانی آسمان عمدتاً صاف تا قسمتی ابری بوده و گاهی افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، اما در سایر مناطق، آسمان نیمه‌ابری گاهی ابری خواهد بود و رگبار و رعدوبرق پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

اسدی با اشاره به وضعیت جوی روز دوشنبه اظهار کرد: آسمان استان در این روز صاف تا نیمه‌ابری …



 جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد

سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: به‌دلیل افزایش حجم ترافیک در مسیر (جنوب به شمال) جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال، مقرر شد از ساعت ٩ امرو...

 پیدا شدن دختر گمشده در شهرستان چهارباغ البرز
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیدا شدن دختر گمشده در شهرستان چهارباغ البرز

فرماندهی انتظامی استان البرز از موفقیت پلیس آگاهی در یافتن و بازگرداندن دختری که در شهرستان چهارباغ مفقود شده بود، خبر داد.

 پیگیری وضعیت خلبانان ایرانی از طریق کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
۲۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

پیگیری وضعیت خلبانان ایرانی از طریق کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

عالیشوندی، معاون امور بین الملل هلال احمر اعلام کرد که در خصوص خلبانان ایرانی، پیگیری‌ها از طریق کمیته بین‌المللی صلیب سرخ ادامه دارد.

 میگنا - مدل شبکه‌ای مغز هیجانی چیست ؟
۲۳ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - مدل شبکه‌ای مغز هیجانی چیست ؟

بر مبنای مدل شبکه‌ای مغز هیجانی ، هیجان‌ها محصول فعالیت یک ناحیه یا مرکز خاص در مغز نیستند، بلکه حاصل برهم‌کنش‌های پویا، غیرخطی و توزیع‌شده میان شبکه‌های بزرگ‌مقیاس مغزی (در کورتکس و ساب‌کورتکس) هستند.

 فیلم / صفر تا صد ماجرای گم‌ شدن زهرا متقی دختر 12 ساله هشتگردی
۸ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / صفر تا صد ماجرای گم‌ شدن زهرا متقی دختر 12 ساله هشتگردی

حوادث رکنا: زهرا متقی، دختر 12 ساله هشتگردی که پس از رفتن به باشگاه ناپدید شده بود، با تلاش پلیس پیدا شد و سالم به آغوش خانواده بازگشت؛ با این حال، درباره علت این ماجرا روایت‌های متفاوتی مطرح شده است.

 متلاشی شدن باند سازمان‌یافته جعل و کلاهبرداری
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

متلاشی شدن باند سازمان‌یافته جعل و کلاهبرداری

رئیس کل دادگستری استان مازندران از شناسایی و متلاشی شدن یک باند سازمان‌یافته و پیچیده جعل اسناد و کلاهبرداری شبکه‌ای در شهرستان بابلسر خبر داد.



سایت خبرآنلاین

راز جسد دختر ۲۷ ساله؛ ردپای یک آشنای مجازی پیدا شد

سایت رکنا

راز جسد دختر 18 ساله در سردخانه های کرج چه بود؟

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!
خبرگزاری ایلنا

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!

قانون الزام درمان رایگان برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، این روزها با کسر مبالغی تحت عنوان «سرانه درمان» و دریافت فرانشیز در مراکز ملکی به حاشیه رانده شده است.
شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر
خبرگزاری مهر

شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر

در روزهای جنگ، رفتگران پس از هر حادثه، پاکسازی معابر را بر عهده داشتند تا زندگی در شهر متوقف نشود. حالا آنها از سختی کار، دغدغه معیشت و مطالبه افزایش حقوق می‌گویند.
شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها
سایت آوش

شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها

همزمان با روز داروسازی، سازمان تأمین‌اجتماعی تصمیم گرفت ۳ همت از مطالبات داروخانه‌ها را واریز کند، این در حالی است که حجم ریالی همکاری داروخانه‌ها با تأمین اجتماعی، ماهانه ۱۲ همت است.
چمدان‌هایی که بدون مهاجرت بسته می‌شود | وقتی بدون رفتن، از جامعه فاصله می‌گیریم - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

چمدان‌هایی که بدون مهاجرت بسته می‌شود | وقتی بدون رفتن، از جامعه فاصله می‌گیریم - مجله اینترنتی کولاک

گاهی مهاجرت از جایی آغاز می‌شود که هنوز چمدانی بسته نشده و کسی کشور را ترک نکرده است؛ وقتی آدم‌ها کم‌کم ذهن، امید و برنامه‌هایشان را از جامعه‌ای که در آن