قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

روسیه به ۴ کشتی اوکراین حمله کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که چهار کشتی اوکراینی که در حال انتقال سلاح به کی‌یف بودند را هدف قرار داده است.
 روسیه به ۴ کشتی اوکراین حمله کرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

به گزارش راشا تودی، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که شب گذشته با حملات دقیق خود، ۳ کشتی تجاری در دریای سیاه و یک کشتی در بندر نیکولایف را که در حال انتقال تجهیزات نظامی به کی‌یف بودند، هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است که نیروهای مسلح روسیه به حملات خود علیه زیرساخت‌های حمل‌ونقل اوکراین، که مخصوص نیروهای مسلح این کشور است، ادامه می‌دهند.

در این عملیات، ۳ کشتی تجاری در دریای سیاه که حامل محموله‌های نظامی (شامل سلاح، مهمات و تجهیزات) بودند، هدف قرار گرفتند.

همچنین، چهارمین کشتی تجاری در بندر نیکولایف که در حال تخلیه و انتقال تدارکات نظامی مخصوص نیروهای اوکراینی بود، مورد هدف قرار گرفت.

از سوی دیگر وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که شب گذشته ۱۳۱ پهپاد اوکراینی در استان‌های جنوب غربی کشور سرنگون شده است.

در بیانیه وزارت دفاع آمده است که این پهپادها در استان‌های بلگورود، بریانسک، فورونیژ، کالوگا، کورسک، لیپتسک، اورل، اسمولنسک، تولا، منطقه کراسنودار، جمهوری کریمه و دریای سیاه سرنگون شده‌اند.

الکساندر افدیف، فرماندار استان ولادیمیر در شمال غربی روسیه، اعلام کرد که یک پهپاد اوکراینی یک انبار را در منطقه «سوبینسکی» این استان هدف قرار داده است که منجر به خسارات مادی و وقوع آتش‌سوزی در محل شده است. اوکراین به‌ صورت روزانه مناطق جنوب غربی روسیه را با پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

 

  منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

خیز لهستان برای امن‌تر کردن مرز شرقی خود با گسترش پدافند هوایی

به گزارش مشرق، دونالد تاسک نخست وزیر لهستان ادامه داد: «ما امروز در مرز شرقی امن‌تر از همیشه هستیم. لهستان بیش از هر کشور دیگری برای تدارکات نظامی و پدافند هوایی هزینه کرده و از بودجه دولتی و تأمین مالی اتحادیه اروپا، از جمله برنامه تأمین مالی دفاعی SAFE این اتحادیه استفاده می‌کند.

به نقل از پایگاه خبری polskieradio، وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش همچنین امنیت شدیدتر در امتداد مرز لهستان با بلاروس را به عنوان مدرکی از بهبود امنیت ذکر کرد و ادامه داد تعداد افرادی که به طور غیرقانونی از مرز عبور می‌کنند از اوج چند هزار نفر در ماه به «صفر، دو یا سه» عبور در ماه کاهش یافته است.

تاسک همچنین گفت که برنامه سپر شرقی هرگز به طور کامل تکمیل نخواهد شد زیرا بخش کلیدی آن شامل نوسازی مداوم پدافند هوایی لهستان است: «ما در آغاز این راه هستیم.»

این برنامه که توسط وزارت دفاع و ارتش لهستان در سال ۲۰۲۴ اعلام شد، برای تقویت مرزهای این کشور با روسیه و بلاروس طراحی شده است. این برنامه شامل استحکامات، تأسیسات ذخیره‌سازی تجهیزات، سیستم‌های شناسایی و تأسیسات ضد پهپاد می‌شود.


۵ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش میبارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش می‌بارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند

واسیلی داندیکین، تحلیلگر نظامی و ناخدای بازنشسته درجه یک نیروی دریایی روسیه، به اسپوتنیک گفت که بنادر رنی و ایزماعیل اکنون کانون همه محموله‌های نظامی غربی از رومانی هستند که ماشین جنگی اوکراین را تغذیه می‌کنند.

او می‌گوید روسیه با کوبیدن بر این بنادر، آخرین گذرگاه اصلی اوکراین برای دریافت سلاح، مهمات، پهپاد، قطعات پهپاد و سوخت را قطع می‌کند؛ همه آنچه بارج‌ها از کونستانتسا از مسیر دانوب بالا می‌برند.

این تحلیلگر تأکید می‌کند که حملات روسیه پیش‌تر با هدف‌قراردادن بنادر اودسا، چرنومورسک و یوژنی، لجستیک دریای سیاه اوکراین را فلج کرده است.

تنها مسیر باقی‌مانده، حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی از مسیر لهستان است، اما حجم آن قابل مقایسه نیست.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه تاکید کرد: «دمشق در حال بررسی امکان پیوستن به پیمان مکه برای دفاع مشترک است و تصمیم خود را درباره این اقدام در زمان دیگری...

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 شروط صنعا برای ریاض
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.