قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

کیهان از پزشکیان و قالیباف شاکی شد! / چرا کاغذپاره تفاهمنامه ایران و آمریکا را سند افتخار می‌خوانید

در این شرایط درست نیست که برخی مسئولان مانند رئیس‌ مجلس و رئیس‌جمهور تفاهم‌نامه را سند افتخار بخوانند و رئیس‌مجلس بگوید؛ شروط تفاهم‌نامه اجرا نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد. بسته بودن تنگه هرمز ربطی به تفاهم‌نامه ندارد، باز شدن آن هم همین‌طور.
 کیهان از پزشکیان و قالیباف شاکی شد! / چرا کاغذپاره تفاهمنامه ایران و آمریکا را سند افتخار می‌خوانید

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

خروجی کاغذ پاره به اسم یادداشت تفاهم، تأمین منافع آمریکا و خرید زمان برای اسرائیل و خسارت محض برای ما بود.

-  آمریکا که کمبود شدید در عرصه تسلیحات و انرژی پیدا کرده بود، با تفاهم‌نامه تعهداتش را زیرپا گذاشت و وقتی مقداری انرژی از تنگه هرمز رد شد، برگشت و به تفاهم‌نامه خندید، به جنوب حمله کرد، ترامپ گفت از نظر من تفاهم‌نامه مرده است، به تازگی هم گفت که دنبال تمدید تفاهم با ایران نیستیم.

-   در این شرایط درست نیست که برخی مسئولان مانند رئیس‌ مجلس و رئیس‌جمهور تفاهم‌نامه را سند افتخار بخوانند و رئیس‌مجلس بگوید؛ شروط تفاهم‌نامه اجرا نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد. بسته بودن تنگه هرمز ربطی به تفاهم‌نامه ندارد، باز شدن آن هم همین‌طور. 

-  آمریکا به تفاهم وقعی نگذاشته که ما بخواهیم آن را مبنا قرار دهیم. حتی اصرار بر تفاهم‌نامه در این شرایط که دشمن آن را پایمال کرده یعنی هر چقدر دشمن نقض عهد کند، ایران انگار نه انگار که متن تفاهم نقض شده، با آمریکا کنار می‌آید و این دقیقا یعنی پیام ضعف به دشمن برای حمله به زیرساخت‌ها.

-  این چه تفاهم‌نامه‌ای است که ترامپ حتی به مسئولان نظام توهین و آنها را به قتل تهدید می‌کرد و مسئولان ارشد پاسخی نمی‌دادند؟ چرا؟ چون پنجره دیپلماسی باز بماند؟ که ترجمه آن این است که ما در مقابل شرارت دشمن پاسخ نمی‌دهیم که دشمن بیشتر حمله کند؟ 

  منبع: کیهان

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

پزشکیان از عزتمندانه بودن توافق دفاع کرد

رئیس جمهور گفت: تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و دستگاه‌های اجرایی و خدماتی باید دارای کد نشانه‌گذاری دقیق باشند و دریافت هرگونه خدمت در کشور، منوط به ارائه کد پستی و کد ملی خواهد شد.

به گزارش ایرنا از ریاست جمهوری، در جلسه‌ای تخصصی بررسی پروژه ملی نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور به ریاست دکتر مسعود پزشکیان (GNAF)، گزارشی از روند پیشرفت این پروژه ملی ارائه و نمای کلی عملکرد آن در سطح کشور، با دو رویکرد تکمیل پایگاه داده اطلاعات مکانی و کاربردی‌سازی در دستگاه‌های اجرایی، تشریح شد. همچنین شاخص‌های پیشرفت در حوزه‌های ژئوکدگذاری شهری و روستایی، فرایند تخصیص کدپستی و راهکارهای استانداردسازی خدمات، مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس جمهور در این جلسه با تأکید بر شتاب‌بخشی تکمیل نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)، اظهار داشت: طبیعتاً برای سرعت‌بخشی به تکمیل این پروژه، نیازمند هماهنگی و تعامل تمامی دستگاه‌های ذیربط و ارتباطات بخشی و فرابخشی هستیم؛ ضرورت دارد تمامی مدیران در این فرایند نهایت همکاری و هم‌افزایی را داشته باشند و چنانچه مدیری در انجام مأموریت‌های محوله در این خصوص همکاری لازم را به عمل نیاورد، مشمول جریمه خواهد شد. مطالب پیشنهادی دواخانه یا دعواخانه ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ برنامه ملی ابلاغ شد، اما بودجه و بخش خصوصی همچنان در انتظار ۱۴۰۴/۰۷/۱۲

پزشکیان با تأکید بر برنامه‌ریزی عملیاتی در اجرا و تکمیل این پروژه ملی، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های اولیه، این اقدام می‌بایست از سال ۱۳۷۶ آغاز و طی یک سال به پایان می‌رسید، اما بنا به دلایلی، نسبت به تکمیل آن غفلت صورت گرفته است؛ از این‌رو، ضرورت دارد با فوریت و در مدت یک تا دو ماه، این پروژه به پایان برسد تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود. قرار است تمامی عملکردها و ارائه خدمات اجتماعی، بر اساس داده های مبتنی بر نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF) صورت پذیرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه احصای قوانین و آیین‌نامه‌های مرتبط با تکمیل نظام نشانه گذاری مکان محور در اسرع وقت توسط هیئت دولت انجام خواهد شد، تصریح کرد: بایستی ساختاری برای تکمیل نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF) ایجاد شود و در این روند، از ظرفیت محله‌محوری، مسجدمحوری، مراکز بهداشت و مدارس به‌عنوان پایگاه‌های منطقه‌ای و شهرستانی استفاده گردد تا فرایند برنامه‌ریزی، آموزش و تقسیم کار، مبتنی بر زمان‌بندی مقرر و بر اساس استانداردها انجام شود. تمامی استانداران نیز موظف هستند این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.

پزشکیان، آگاهی از داده‌های مکانی، هویتی و مالی را پیش نیاز اساسی برای تصمیم‌گیری‌های کلان و سیاست‌های اجرایی برشمرد و اظهار داشت: تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و دستگاه‌های اجرایی و خدماتی باید دارای کد نشانه‌گذاری دقیق باشند و دریافت هرگونه خدمت در کشور، منوط به ارائه کد پستی و کد ملی خواهد شد. در این راستا و برای توسعه زیرساخت‌های فناوری کشور، هر اقدامی که ضرورت داشته باشد، پیگیری و در اسرع وقت انجام می شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: تنظیم‌گری با محوریت اخذ تعرفه در حوزه ارائه خدمات، به دلیل آنکه فرایندهای بروکراتیک و کاغذبازی را در مسیر اخذ استعلام حذف می‌کند، موجبات رضایت مشتری، حاکمیت و خدمت‌دهنده را فراهم می‌آورد. سامان‌دهی سیستم نشانه‌گذاری، به بهبود فرایند مدیریت این حوزه کمک می‌کند. ساختارها برای اجرای اصولی این طرح مبتنی بر تجربه جهانی و مطالعه دقیق طراحی شوند، تمامی نشانی‌ها از چندگانگی به سمت یک نشانی واحد محدود و درآمد حاصل از اخذ تعرفه، صرف توسعه زیرساخت‌ها و به‌روزرسانی فرایندهای نشانه‌گذاری مکان‌محور شود.

در ادامه این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای ذیربط حضور داشتند، روند اقدامات و دستاوردهای ویژه در راستای تکمیل پایگاه داده نظام نشانه گذاری مکان محور (GNAF) و پیوند آن با کدپستی اماکن کسب‌وکار، مدارس و پایگاه‌های نسل سوم نشانی استاندارد در نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)، به‌صورت آماری تحلیل و ارزیابی شد.

همچنین نمایندگان دستگاه‌های ذیربط نیز پیشنهادها و راهکارهای خود را برای توسعه همکاری‌ها و تعامل بین‌بخشی بیان کردند.

در بخشی دیگری از جلسه مقرر شد دستگاه‌های اجرایی و خدماتی، در اسرع وقت نسبت به اخذ کد پستی مشتریان و مراجعین در کنار کد ملی اقدام کنند و سازوکارهای لازم برای تصویب این موضوع در هیئت دولت، نهایی شود. همچنین مدیریت و تنظیم‌گری با محوریت اخذ تعرفه خدمات از مشتریان معین و در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه جلسه، سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه در مدت اخیر به بیست استان کشور سفر داشته است، خاطرنشان کرد: مسئله نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)، از اولویت‌های مورد پیگیری بوده و بسیاری از پیشرفت‌ها در این حوزه در شرایط خاص و با وجود محدودیت‌های ناشی از جنگ و ملاحظات امنیتی محقق شده است.

با این وجود، در زمینه تهیه نقشه شهری، فرایند به‌صورت ۱۰۰ در صد تکمیل شده و در حوزه نقشه روستایی نیز به واسطه تعامل و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها، پیشرفتی معادل ۹۲ درصد حاصل گردیده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، نظام نشانه‌گذاری مکان‌محور را یکی از ارکان نظام حکمرانی توصیف کرد و گفت: اکنون آمادگی خوبی وجود دارد تا نظام بودجه‌ریزی را مکان‌محور کنیم و در این حوزه نیز جهش مطلوبی شکل گرفته است. تگ هااخبار برگزیده پزشکیان رییس جمهور


۳ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

ترامپ تعرفه واردات گوشت را دور زد؛ ۳۰۰ هزار تن گوشت ارزان وارد آمریکا می‌شود

صفحه اقتصاد -

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» از نهایی شدن توافقی برای افزایش واردات گوشت و کاهش قیمت آن برای مصرف‌کنندگان آمریکایی خبر داد.

بر اساس اعلام ترامپ، دولت آمریکا طی ۹۰ روز آینده اجازه واردات بیش از ۳۰۰ هزار تن گوشت مورد استفاده برای تولید گوشت چرخ‌کرده را بدون اعمال تعرفه خارج از سهمیه وارداتی صادر خواهد کرد.

ترامپ مدعی شد بر اساس این توافق، گوشت وارداتی با قیمتی حدود ۲۵ درصد پایین‌تر از قیمت فعلی بازار آمریکا عرضه خواهد شد؛ اقدامی که به گفته او با هدف کاهش فشار قیمت گوشت بر خانواده‌های آمریکایی انجام می‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین افزایش شدید قیمت گوشت گاو در دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن و کاهش تعداد دام‌های گاو در آمریکا را از عوامل وضعیت کنونی بازار عنوان کرد.

ترامپ تأکید کرده است که واردات گوشت ارزان‌قیمت در کوتاه‌مدت به کاهش قیمت برای مصرف‌کنندگان کمک می‌کند و در عین حال فرصت بیشتری برای افزایش جمعیت دام‌های گاو و حمایت از دامداران آمریکایی فراهم خواهد کرد. مطالعه بیشتر: ادعای آمریکا درباره شکست مذاکرات ایران و عمان/ هرمز به نقطه اختلاف واشنگتن و تهران تبدیل شد منبع: رویترز اخبار مرتبط circle ترامپ: هیچ مذاکره‌ای با ایران نداریم؛ محاصره دریایی پابرجاست circle ترامپ: بابت افزایش قیمت بنزین عذرخواهی نمی‌کنم؛ در قبال ایران کار درست را انجام دادم circle سی‌ان‌ان: ترامپ به‌دنبال راه خروج از جنگ ایران است؛ گزینه‌های نظامی آمریکا محدودتر شد circle آخرین وضعیت آشفتگی در آمار و ارقام پنتاگون از تلفات جنگ با ایران پیشنهاد سردبیر circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟ circle سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود


۴ ساعت قبل / سایت برترینها

سوریه هم به پیمان دفاعی مکه می‌پیوندد؟

هم‌میهن: وزیر خارجه سوریه از بررسی احتمال پیوستن دمشق به «پیمان مکه» خبر داد.

اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه،  در گفت‌وگو با خبرنگاران در اسلام‌آباد، درباره توافق دفاعی مکه گفت سوریه این توافق را مانند دیگر کشورها دنبال کرده و پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه را کشورهای مهم منطقه می‌داند.

به نقل از عرب نیوز، او گفت: «البته، ما در حال بررسی گزینه‌های خود هستیم. در حال حاضر تصمیمی نداریم که به این ائتلاف بپیوندیم یا نه. این موضوع برای آینده باقی خواهد ماند.»

توافق دفاعی مشترک مکه میان پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه در ۷ اوت امضا شد. بر اساس این توافق، حمله مسلحانه به یکی از اعضا، حمله به هر سه کشور تلقی خواهد شد.

الشیبانی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال میانجیگری پاکستان میان سوریه و ایران گفت در سفر اخیرش به اسلام‌آباد پیشنهادی در این زمینه مطرح نشده است، اما اگر در آینده زمینه چنین میانجیگری فراهم شود دمشق با ایفای نقش پاکستان در چنین گفت‌وگوهایی مشکلی نخواهد داشت.

او همچنین با اشاره به تنش‌های اخیر میان سوریه و اسرائیل گفت دمشق خواهان جنگ نیست و هدف آن بازسازی کشور و برقراری ثبات در سوریه و منطقه است.

الشیبانی درباره روابط سوریه و ترکیه نیز گفت آنکارا یک «شریک و متحد» مهم برای دمشق است و سوریه خواهان ایفای نقش ترکیه در روند بازسازی این کشور است.




 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۹ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.

 زیدآبادی: اگر راه تفاهم باز نشود، وضعیت ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

زیدآبادی: اگر راه تفاهم باز نشود، وضعیت ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود

احمد زیدآبادی بر ضرورت تفاهم و عادی‌سازی شرایط برای ثبات سیاسی و اقتصادی تاکید کرد و گفت: جنگ منطقه‌ای و زیرساختی برای ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود.

 دشمن در محاسبه توان دفاعی ایران اشتباه کرد/ تداوم بی‌وقفه تولید تسلیحات پرتوان
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دشمن در محاسبه توان دفاعی ایران اشتباه کرد/ تداوم بی‌وقفه تولید تسلیحات پرتوان

معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به اشتباه محاسباتی دشمن در جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی، گفت: دشمن توان دفاعی و نظامی ایران را به‌درستی محاسبه نکرد و اکنون تولید سلاح‌های پرتوان ایران اسلامی بی‌وقفه ادامه دارد.

 پزشکیان: بهتر است جنگ اکنون که در قدرت هستیم به پایان برسد
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

پزشکیان: بهتر است جنگ اکنون که در قدرت هستیم به پایان برسد

رئیس جمهوری گفت: عده‌ای خارج از گود نشسته‌اند چون نمی‌دانند دولت در چه شرایطی است، بی‌محابا اظهارنظر و تحلیل می‌کنند، هیچ رنج و سختی هم به آنها نرسیده و بعد هم دم از گرانی می‌زنند.

 پزشکیان: بهتر است امروز جنگ را پایان دهیم / چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟
۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

پزشکیان: بهتر است امروز جنگ را پایان دهیم / چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟

رئیس جمهور با تاکید بر این که منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تما...