قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پاشینیان از نخست وزیری ارمنستان استعفا داد

نخست وزیر ارمنستان امروز (یکشنبه) اعلام کرد که دولت او طبق قانون اساسی، استعفای خود را در اولین روز جلسه پارلمان جدید ارائه کرده است.
 پاشینیان از نخست وزیری ارمنستان استعفا داد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان گفت: «طبق قانون اساسی ارمنستان، در اولین روز جلسه مجلس ملی، دولت استعفای خود را به رئیس جمهور تقدیم می‌کند. رئیس جمهور طبق قانون اساسی استعفا را می‌پذیرد.»

به نقل از خبرگزاری نووستی، وی افزود که اعضای دولت تا زمان تشکیل دولت جدید به انجام وظایف خود ادامه خواهند داد.

قانون اساسی ارمنستان همچنین تصریح می‌کند که پس از تشکیل مجلس ملی جدید، رئیس جمهور بلافاصله کاندیدای معرفی شده توسط اکثریت پارلمان را به عنوان نخست وزیر منصوب می‌کند. این بدان معناست که نیکول پاشینیان، نخست وزیر فعلی، بار دیگر ریاست دولت ارمنستان را بر عهده خواهد گرفت.

طبق قانون اساسی، دولت ظرف ۱۵ روز پس از انتصاب نخست وزیر تشکیل می‌شود. نخست وزیر ظرف ۵ روز از انتصاب خود، کاندیداهایی را برای سمت‌های معاون نخست وزیر و وزرا به رئیس جمهور پیشنهاد می‌دهد. سپس رئیس جمهور ۳ روز فرصت دارد تا معاونان نخست وزیر و وزرا را منصوب یا به دادگاه قانون اساسی اعتراض کند.

  منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



 ارمنستان به دنبال عادی‌سازی روابط با آذربایجان و ترکیه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ارمنستان به دنبال عادی‌سازی روابط با آذربایجان و ترکیه

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی،بر اساس سندی که امروز -پنج شنبه- منتشر شد، ارمنستان قصد دارد روابط خود را با آذربایجان و ترکیه طبق برنامه دولت برای سال‌های ۲۰۲۶-۲۰۳۱ که توسط نیکول پاشینیان نخست وزیر این کشور ارائه شده، عادی‌سازی کند.

در مورد آذربایجان، طبق برنامه‌ای که پیش از بحث در پارلمان ارمنستان رونمایی شد، دولت این کشور قصد دارد به کار خود در مورد تعیین مرزهای مشترک دو کشور ادامه دهد و با امضای پیمان صلح و سایر توافق‌نامه‌های قانونی مربوطه، صلح را نهادینه کند.

دولت ارمنستان همچنین قصد دارد به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای توسعه روابط دوجانبه، ارتباطات بین جامعه مدنی و جوامع تجاری در ارمنستان و آذربایجان را گسترش دهد.

در مورد ترکیه، دولت ارمنستان قصد دارد روابط دیپلماتیک با آنکارا برقرار کرده و مرز زمینی بین دو کشور را، از جمله با راه‌اندازی حداقل دو نقطه مرزی مدرن، باز کند.

این برنامه همچنین خواستار احیا و گسترش زیرساخت‌های حمل و نقل، انرژی و دیجیتال بین ارمنستان و ترکیه است. انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز
سایت تابناک

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 متحد دیرینه علیه زلنسکی
روزنامه دنیای اقتصاد

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم …
 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.
 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد
روزنامه آرمان امروز

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]
 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها
روزنامه دنیای اقتصاد

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.
 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
سایت ایران آنلاین

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]