قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۵ ساعت قبل

اتحادیه اروپا خواستار ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک در قبال ایران شد

سخنگوی کمیسیون اروپا در امور خارجی پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه ایران در صورت تشدید درگیری‌ها، حمله به اهداف نظامی آمریکا در اروپا را بررسی می‌کند، از همه طرف‌ها خواست خویشتن‌داری کرده و تلاش‌های دیپلماتیک را ازسر بگیرند.
 اتحادیه اروپا خواستار ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک در قبال ایران شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سخنگوی کمیسیون اروپا خواستار خویشتن‌داری و ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک در خصوص ایران شد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، «آنیتا هیپر» سخنگوی کمیسیون اروپا در امور خارجی پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه ایران در صورت تشدید درگیری‌ها، حمله به اهداف نظامی آمریکا در اروپا را بررسی می‌کند، از همه طرف‌ها خواست خویشتن‌داری کرده و تلاش‌های دیپلماتیک را ازسربگیرند.

سخنگوی روابط خارجی کمیسیون اتحادیه اروپا، در نشست خبری روزانه کمیسیون به پرسش‌ها درباره ایران پاسخ داد.

در پی گزارش روزنامه «فایننشال تایمز» مبنی بر اینکه ایران در صورت تشدید جنگ از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، گزینه‌های حمله به اهداف نظامی آمریکا در اروپا را بررسی می‌کند، از هیپر پرسیده شد که آیا اتحادیه اروپا این تهدید را جدی و معتبر می‌داند و آیا شواهدی از احتمال ایجاد تهدیدی از سوی ایران در داخل اروپا مشاهده کرده است یا خیر.

هیپر با اشاره به اینکه «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا، پیش‌تر با طرف ایرانی در تماس بوده است، گفت اطلاعات جدیدی برای ارائه درباره این موضوع ندارد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درخصوص تشدید تحریم‌ها علیه ایران و انتظار واشنگتن از دیگر کشورها برای حمایت از تلاش‌ها جهت محدود کردن فعالیت‌های اقتصادی ایران نیز اظهار داشت که اتحادیه اروپا در این زمینه وارد گمانه‌زنی نخواهد شد.

هیپر گفت: از همه طرف‌ها می‌خواهیم خویشتن‌داری کنند و تلاش‌های دیپلماتیک شان را ازسربگیرند.

سخنگوی روابط خارجی کمیسیون اتحادیه اروپا با تأکید بر اینکه از دیدگاه این اتحادیه، راه‌حل پایدار برای مشکلات تنها از طریق دیپلماسی امکان‌پذیر است، افزود که تلاش‌های کشورهای منطقه برای میانجیگری را نیز ارج می‌نهد. منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.





 روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

ادعای‌ای‌بی‌سی‌نیوز:پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روز‌های اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا

اکوایران: «بازمهاجرت» در ابتدا ایده‌ای حاشیه‌ای بود، اما ترامپ و هواداران ماگای او آن را در مرکز دستورکار سیاسی داخلی خود قرار داده‌اند و از این طریق، حامیان اروپایی آن را به‌شدت تقویت کرده‌اند.

 خاطره‌ احساسی دختر بچه معروف از رهبر شهید
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خاطره‌ احساسی دختر بچه معروف از رهبر شهید

خاطره‌ احساسی دختر بچه معروف عکس جشن فرشته‌های بیت رهبری را منتشر کرد.

 نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

نخست وزیر عراق اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

 چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر

نورنیوز : وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی ۴.۵ میلیارد دلاری تجهیزات نظامی شامل ۴ فروند سوخت‌رسان هوایی KC-۴۶A پگاسوس، موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری و تجهیزات مقابله با موشک به قطر را تأیید کرد و اعلام داشت که این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا را تقویت می‌کند و موازنه نظامی منطقه را تغییر نمی‌دهد .