قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۷ ساعت قبل

سازمان ملل به تهدیدهای ترامپ علیه ایران واکنش نشان داد

سخنگوی سازمان ملل خواستار بازگشت به مذاکره ایران و آمریکا شد
 سازمان ملل به تهدیدهای ترامپ علیه ایران واکنش نشان داد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دوجاریک  در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامدهای جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.

 

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

گزارشگر سازمان ملل: ارتش اسرائیل بی‌اخلاق‌ترین ارتش است

به گزارش مشرق، «فرانچسکا آلبانیز»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، در اظهاراتی تند، ارتش رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد و آن را «بی‌اخلاق‌ترین ارتش جهان» توصیف نمود.

وی با اشاره به وضعیت شهرک «قصره» در جنوب نابلس، تأکید کرد که شهرک‌نشینان صهیونیست این منطقه را در محاصره کامل نگه داشته و آب ساکنان آن را قطع کرده‌اند و این اقدام، بخشی از سیاست‌های فشار و آوارگی علیه فلسطینیان در کرانه باختری است. قصره در محاصره؛ خانواده‌های فلسطینی تنها ۲ روز غذا دارند

گزارشگر ویژه سازمان ملل همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از زمان برقراری آتش‌بس در نوار غزه، دست‌کم ۱۲۰۰ فلسطینی از جمله ۳۰۰ کودک را به شهادت رسانده است.

به گفته وی، همزمان با این آتش‌بس، تخریب گسترده نوار غزه و ارتکاب کشتارهای جدید علیه فلسطینیان ادامه دارد و رژیم صهیونیستی با این اقدامات، قوانین بین‌المللی و حقوق بشر را نادیده گرفته است.


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

رقابت برای جانشینی گوترش داغ شد

نورنیوز-گروه بین الملل: شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز -جمعه- در بحبوحه اختلافات عمیق درون این سازمان، برای دور دوم «رأی‌گیری نمایشی» جهت انتخاب دبیرکل بعدی سازمان ملل متحد تشکیل جلسه می‌دهد.

در حال حاضر سه مرد و پنج زن برای جانشینی آنتونیو گوترش پرتغالی که دومین دوره پنج ساله او در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد، رقابت می‌کنند.

۱۵ عضو شورا که در یک جلسه غیرعلنی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح (۴:۰۰ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) تشکیل جلسه می‌دهند، هر نامزد را با انتخاب یکی از گزینه‌های «تشویق»، «عدم تشویق» یا «عدم اظهار نظر»، ارزیابی خواهند کرد و البته هویت هر عضوی که نظر می‌دهد محرمانه خواهد ماند.

در دور اول رأی‌گیری که در ۳۰ ژوئیه برگزار شد، ربکا گرینسپن، معاون رئیس جمهور سابق کاستاریکا و رئیس فعلی کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (UNCTAD)، (۷۰)، بیشترین رأی را کسب کرد.

رافائل گروسی از آرژانتین رئیس فعلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز به همراه میشل باچله از شیلی، ماریا فرناندا اسپینوزا از اکوادور، کارولین رودریگز-بیرکت از گویان، اولارا اوتونو از اوگاندا و مکی سال از سنگال کاندید پست دبیرکلی سازمان ملل هستند.

پس از پایان دور اول، «ایوان آ-باکی» از اکوادور برای جانشینی آنتونیو گوترش که دومین دوره پنج ساله خود را در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ به پایان خواهد رساند، وارد رقابت شد.


۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

سازمان همکاری اسلامی پروژه شهرک‌سازی E۱ صهیونیست‌ها را محکوم کرد

جوان آنلاین: «حسین ابراهیم طه»، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، اقدام رژیم صهیونیستی در انتشار مناقصه ساخت ۱۲۳۴ واحد شهرک‌ نشینی جدید در چارچوب طرح موسوم به E۱ در قدس اشغالی را محکوم کرد.

وی در بیانیه‌ای تاکید کرد این اقدام ادامه سیاست‌ های شهرک‌سازی استعماری، الحاق، کوچاندن اجباری و تحمیل واقعیت‌ های جدید با هدف تغییر وضعیت حقوقی، سیاسی و جمعیتی اراضی اشغالی فلسطین است.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نسبت به پیامدهای بسیار خطرناک طرح E۱ هشدار داد و اضافه کرد: این پروژه، تجمعات بدوی فلسطینی را در معرض کوچاندن اجباری قرار می‌دهد، قدس اشغالی را از محیط فلسطینی پیرامون آن جدا می‌کند و در عین حال وحدت سرزمینی فلسطین و تلاش‌های بین‌المللی برای تحقق راهکار تشکیل دو دولتی را تضعیف می‌کند.

ابراهیم طه تاکید کرد: شهرک‌سازی استعماری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی بر اساس حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های مرتبط سازمان ملل، از جمله قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت و نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری، غیرقانونی و فاقد مشروعیت است.

وی در پایان از جامعه بین‌المللی و در راس آن شورای امنیت سازمان ملل خواست مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی خود را برعهده گرفته و اقدامات فوری برای وادار کردن صهیونیست ها به عنوان قدرت اشغالگر به رعایت تعهدات بین‌المللی و توقف فوری تمامی جنایات و نقض‌های سازمان ‌یافته علیه ملت فلسطین، سرزمین و مقدسات آن انجام دهد.




 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا

دولت آمریکا روز پنجشنبه افراد و نهادهای مرتبط با چند کشور را تحریم کرد.

 برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 آلن ایر:  رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

آلن ایر: رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند

مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.