قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

ادعای وزیر جنگ اسرائیل: به شدت به لبنان حمله می کنیم

وزیر جنگ اسرائیل پس از یک روز خونین در لبنان، باز هم تهدید کرد که هیچ حسابی باز نخواهد ماند و حملات متوقف نخواهند شد.
 ادعای وزیر جنگ اسرائیل:  به شدت به لبنان حمله می کنیم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه، یک روز پس از تشدید گسترده تنش‌ها در جنوب لبنان، در صفحه خود در پلتفرم ایکس به «وارد کردن ضربه‌ای سخت» تهدید کرد.

کاتس در ادامه اظهارات گستاخانه و مدعیانه خود در ایکس نوشت: «هیچ حسابی در هیچ میدانی باز نخواهد ماند، ما در دفاع از سربازان و شهروندان خود به شدت حمله خواهیم کرد.»

کاتس در حالی این سخنان تهدیدآمیز و گستاخانه را منتشر کرده که در حملات هوایی روز شنبه رژیم اشغالگر صهیونیستی به جنوب لبنان، ۱۱ تن از جمله سه کودک به شهادت رسیدند و این بالاترین آمار تلفات روزانه از زمان امضای توافق‌ چارچوب میان لبنان و رژیم صهیونیستی در اواخر ژوئن است.

به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز عربی، ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این رابطه مدعی شد که حملات هوایی این رژیم به شهرک «انصار» در جنوب لبنان، «یک مقام نظامی حزب‌الله را هدف قرار داده و این حمله در پاسخ به عملیات حزب‌الله علیه نیروهای آن بوده است.»

ارتش اشغالگر صهیونیستی در بیانیه‌ای در پلتفرم «ایکس» ادعا کرد که «نیروهایش به یک مقر فرماندهی حزب‌الله حمله کرده و علی سمیر الحاج حسن، فرمانده یگان نوار غزه در نیروی رضوان را به شهادت رسانده است.»

وزارت بهداشت لبنان نیز  اعلام کرد: در حمله به شهرک انصار، هفت نفر از جمله ۳ کودک و ۲ زن شهید شدند.

به گزارش این وزارتخانه، در حمله …



 تداوم  جنایات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ بیش از 8900 شهید و 30 هزار مجروح
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ بیش از 8900 شهید و 30 هزار مجروح

وزارت بهداشت لبنان در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد که از اکتبر 2023 تاکنون 8 هزار و 915 نفر در حملات رژیم صهیونیستی شهید و 30 هزار و 543 نفر مجروح شده‌اند؛ حملات اسرائیل به جنوب لبنان همچنان ادامه دارد.



 جنگ، هدیه رویایی ترامپ به مافیای اسلحه‌سازی | سهام سازنده ناوهای هواپیمابر، ۱۴۰ درصد جهید!
۳ ساعت قبل / سایت فراز

جنگ، هدیه رویایی ترامپ به مافیای اسلحه‌سازی | سهام سازنده ناوهای هواپیمابر، ۱۴۰ درصد جهید!

دونالد ترامپ برای شرکت‌های اسلحه‌سازی آمریکا، یک رئیس‌جمهوری معمولی نیست؛ بازگشت او به کاخ سفید با جهش ارزش سهام غول‌های صنایع نظامی همزمان شده است. از «لاکه...

 نشست محرمانه نتانیاهو درباره حمله به ترکیه؛ اسرائیل برای جنگ آماده می‌شود؟ | پشت‌پرده حمله رژیم به یک پایگاه هوایی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نشست محرمانه نتانیاهو درباره حمله به ترکیه؛ اسرائیل برای جنگ آماده می‌شود؟ | پشت‌پرده حمله رژیم به یک پایگاه هوایی

رسانه‌های صهیونیستی از حمله به پایگاه هوایی ابوالظهور در جنوب ادلب سوریه به‌عنوان اقدامی مبتنی بر اطلاعاتی درباره تلاش احتمالی ترکیه برای تقویت حضور نظامی خود در سوریه یاد کرده‌اند؛ اقدامی که هم‌زمان با برگزاری نشستی محرمانه در اراضی اشغالی درباره سناریوی رویارویی احتمالی با آنکارا انجام شده است.

 رهبر دموکرات‌ها: پول مالیات‌دهندگان آمریکا نباید صرف یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

رهبر دموکرات‌ها: پول مالیات‌دهندگان آمریکا نباید صرف یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه شود

حکیم جفریز رهبر اقلیت دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را «عملیات شکست حماسی» نامید و تاکید کرد که پول مالیات‌دهندگان نباید صرف یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه شود.

 کودتای زودهنگام کاخ سفید در فدرال رزرو؟
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کودتای زودهنگام کاخ سفید در فدرال رزرو؟

سریع‌تر از آنچه تصور می‌شد، تقابل در بالاترین سطوح اقتصادی آمریکا کلید خورده است. تنها سه ماه از ریاست کوین وارش بر فدرال رزرو می‌گذرد و او از همین حالا توسط همان کاخ سفیدی که این مقام را به او سپرده، تضعیف شده است.

 زلنسکی: کمبود منابع مالی، بزرگ‌ترین چالش اوکراین در پی افزایش هزینه‌های جنگ است
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

زلنسکی: کمبود منابع مالی، بزرگ‌ترین چالش اوکراین در پی افزایش هزینه‌های جنگ است

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین هنگام معرفی یوگنی خمارا به‌عنوان وزیر دفاع جدید، اعلام کرد که کمبود منابع مالی برای نیروهای اوکراینی به بزرگ‌ترین چالش پیش‌روی این کشور تبدیل شده است.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.