قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۳۴ ساعت قبل

هشدار جدی پاکستان به هند

ارتش پاکستان با استناد به آنچه دستاورد غیرقابل انکار خود در نبرد ۴ روزه با هند در اردیبهشت سال گذشته می خواند، به دهلی‌نو هشدار داد ‌که هرگونه ماجراجویی نظامی در آینده با پاسخ قاطع و نامتناسب پاکستان مواجه خواهد شد.
 هشدار جدی پاکستان به هند
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

روابط عمومی ارتش پاکستان ساعاتی قبل با صدور بیانیه‌ای روایتگری طرف هندی درخصوص جنگ ۴ روزه سال گذشته بین دو کشور را بی اساس دانست و اعلام کرد: پاکستان نیازی به ساختن روایتی پیرامون نبرد سال گذشته ندارد.

در این بیانیه آمده است: سوابق عملیاتی، شواهد میدانی، تبادلات دیپلماتیک و اظهارات بعدی خود هندی ها گویای همه چیز هستند و به طور گسترده توسط جامعه بین‌المللی مورد تأیید قرار گرفته‌اند.

پاکستان جنگ ۴ روزه اواسط اردیبهشت سال گذشته با هند را "معرکه حق" نامیده و مدعی است در عملیات نظامی "بنیان مرصوص" توانسته ۸ فروند جنگنده‌های نیروی هوایی هند را سرنگون کند.

روابط عمومی ارتش پاکستان افزود که این کشور همچنان به صلح و ثبات منطقه‌ای متعهد است. اما در عین حال، نیروهای مسلح پاکستان کاملاً آماده و قادر به دفاع از حاکمیت، تمامیت ارضی و منافع ملی کشور هستند.

در این بیانیه هشدار داده شد: هرگونه ماجراجویی نظامی هند در آینده با پاسخی محکم، قاطع و نامتناسب پاکستان مواجه خواهد شد، و پس از آن هیچ میزانی از دروغ‌گویی سینمایی نمی‌تواند آبروی طرف مقابل را حفظ کند.

اردیبهشت امسال و یک سال پس از جنگ دو رقیب هسته‌ای جنوب آسیا، پاکستان در واکنش به اظهارات فرمانده ارتش هند، به این کشور هشدار داد که تهدید یک همسایه اتمی به «حذف از جغرافیا» عواقب نامحدود سیاسی و راهبردی برای تهدید کننده داشته و پاسخ متقابل درپی خواهد داشت.

تبادل اظهارات تهدید آمیز و مواضع جنگ طلبانه از سوی هند و پاکستان علیه یکدیگر علیرغم سپری شدن یک سال از جنگ محدود آنان (در اواسط اردیبهشت سال گذشته) و برقراری یک آتش‌بس شکننده همچنان ادامه دارد.

با اوج گرفتن تنش میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو پس از حادثه تیراندازی در منطقه پهلگام هند در دوم اردیبهشت ۱۴۰۴، درگیری‌های نظامی میان ۲ همسایه جنوب آسیا رخ داد و بعد از چند روز حملات متقابل، وزیران خارجه هند و پاکستان ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ اعلام کردند آنان بر سر اجرای فوری «آتش‌بس کامل و توقف اقدامات نظامی» به تفاهم رسیده‌اند.

پاکستان مدعی است که در اقدام مقابله جویانه علیه حمله هند در بامداد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت سال گذشته توانسته ۸ جنگنده هندی از جمله ۳ فروند جت فرانسوی رافال را سرنگون و در عملیات نظامی خود در پاسخ به حمله هند ۲ سیستم دفاعی اس-۴۰۰ را منهدم کرده و در تمامی این مراحل از جنگنده های بومی خود موسوم به "جی. اف-۱۷" و جنگنده چینی جی. ۱۰-سی استفاده کرده است.

پس از جنگ چهار روزه هند و پاکستان، منابع موثق در دستگاه‌های اطلاعاتی فرانسه هدف قرار گرفتن جت‌های فرانسوی رافال را تایید کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که خود را قهرمان برقراری آتش‌بس میان پاکستان و هند می‌داند اخیرا با تکرار این نمایش تبلیغاتی بدون اشاره به نام یکی از دو کشور درگیر مدعی شد که در این جنگ ۱۱ جنگنده سرنگون شده است.

هندی ها نیز مدعی تحمیل خسارات به زیرساخت‌های پشتیبانی و دفاعی پاکستان در طول نبرد ۴ روزه (شامل موشک‌ها، پهپادها و نیروی هوایی بدون تهاجم زمینی) هستند و می گویند که عملیات نظامی سیندور، فاز دوم نیز دارد. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



 رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رسانه‌های اسرائیل تصویری از «ایتمار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی این رژیم، منتشر کردند که در حال بازدید از پروژه‌ای برای احداث یک مجتمع ویژه اعدام برای اسرای فلسطینی است.

 افول اعتبار واشنگتن

افول اعتبار واشنگتن

دونالد ترامپ در دوره دوم ریاست‌جمهوری خود بخش زیادی از وقتش را صرف ضربه زدن به متحدان آمریکا، تحقیر رهبران آنها و استفاده از روابط امنیتی چند دهه‌ای برای تسویه‌حساب‌های شخصی و سیاسی کرده است.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزیر امور خارجه ایران با بیان این که رئیس جمهور حامی ما در مسیر مذاکرات بود ابراز کرد که انتخاب آقای قالیباف پیشنهاد رئیس‌جمهور بوده است. سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد: وقتی آمریکایی‌ها درخواست مذاکره را مطرح کردند، آقای پزشکیان معتقد بود باید به این [ ]

 باج بزرگ ترامپ به کیم جونگ اون برای یک عکس یادگاری! | پشت‌پرده ادعا درباره رهبر کره شمالی مشخص شد

باج بزرگ ترامپ به کیم جونگ اون برای یک عکس یادگاری! | پشت‌پرده ادعا درباره رهبر کره شمالی مشخص شد

ترامپ از مشاورانش خواسته تا دیداری با رئیس کره شمالی را در ماه‌های آینده ترتیب بدهند.

 وضعیت اره‌ای ترامپ در جنگ با ایران

وضعیت اره‌ای ترامپ در جنگ با ایران

بخش تراژیک ماجرا برای ترامپ این است که تلاش می‌کند خاورمیانه را دوباره به وضعیت پیش از آغاز جنگ بازگرداند.

 سوریه در دوراهی جنگ و بازسازی

سوریه در دوراهی جنگ و بازسازی

فشار کاخ سفید بر دمشق برای اقدام علیه حزب‌الله، دولت احمد الشرع را میان خواست واشینگتن و خطر ورود به جنگی تازه قرار داده است. سوریه در ظاهر مداخله نظامی در لبنان را رد می‌کند، اما نشانه‌هایی وجود دارد که این گزینه هنوز کاملا کنار گذاشته نشده است.

 ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

دونالد ترامپ با انتشار تصویری از لیندسی گراهام، سناتور درگذشته جمهوری‌خواه، به نوشته روی کلاه او با عنوان «دوباره ایران را بزرگ کنیم» اشاره کرد؛ عبارتی که یادآور شعار معروف ترامپ و مواضع ادعایی گراهام درباره ایران است.