قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

شیخ نعیم قاسم خطاب به دولت لبنان: به آمریکا «نه» بگویید/ بگویید که مذاکرات و شروط آمریکا و اسرائیل را قبول ندارید

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: حداقل به آمریکا و اسرائیل اعتراض کنید و بگویید که مذاکرات و شروط آنها را قبول ندارید.
 شیخ نعیم قاسم خطاب به دولت لبنان: به آمریکا «نه» بگویید/ بگویید که مذاکرات و شروط آمریکا و اسرائیل را قبول ندارید

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت اربعین حسینی گفت: با این همه ویرانی‌های هدفمندی که با همکاری و موافقت آمریکا دارد اجرا می‌شود و با همه این تجاوزات چگونه دولت لبنان در برابر آمریکا و اسرائیل تسلیم می‌شود؟

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید عون: بازسازی لبنان بزرگ‌ترین چالش مرحله آینده است


۸ ساعت قبل / سایت مشرق

مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید در سفارت ایران در بیروت

به گزارش مشرق، به مناسبت فرارسیدن چهلمین روز از تدفین پیکر رهبر امت اسلامی و مستضعفان جهان، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی الحسینی خامنه‌ای (رض)، سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت مجلس ترحیمی برگزار کرد.

این مراسم با حضور محمد رضا رئوف شیبانی، سفیر کشورمان در لبنان و کارکنان سفارت برگزار شد.

بسیاری از چهره های سیاسی، فرهنگی و نظامی لبنانی در این مراسم حاضر بودند.

از جمله مهمانان این مراسم می توان به ایوب حمید در رأس یک هیئت عالی رتبه از جنبش «امل»،نمایندگان پارلمان لبنان از جمله امین شری، ابراهیم الموسوی، حسن عزالدین، علی عمار، حسین جشی؛ شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان، شیخ علی قندور رئیس مجلس اسلامی علوی که شیخ احمد عاصی نمایندگی او را بر عهده داشت و شیخ احمد قبلان، مفتی شیعیان جعفری لبنان اشاره کرد.

همچنین برخی از نمایندگان پیشین پارلمان لبنان از جمله عبدالله قصیر، انور جمعه، محمد برجاوی؛ و همچنین حاج محمود قماطی، نایب‌رئیس شورای سیاسی «حزب‌الله»؛ علی حجازی، رئیس حزب «الرایه»، شاکر برجاوی، رئیس «جریان عربی»؛ ربیع بنات، رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، وائل حسنیه، نایب‌رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، رافی مادایان، دبیر «مستقلون من اجل لبنان» در رأس یک هیئت؛ رالف شمالی، رئیس جنبش «حماة الدیار»، شیخ غازی حنینه، رئیس هیئت امنای «تجمع العلماء المسلمین»، شیخ زهیر جعید، هماهنگ‌کننده عمومی «جبهه العمل الاسلامی»، شیخ عبدالله الجبری، دبیرکل جنبش «الأمة»، دکتر احمد عبدالهادی، نماینده جنبش «حماس» در لبنان؛ احسان عطایا، نماینده جنبش «جهاد اسلامی» در لبنان که محفوظ منور، مسئول روابط عمومی این جنبش نمایندگی او را بر عهده داشت؛ و همچنین نمایندگانی از جنبش‌ها و شخصیت‌های ملی و اسلامی و گروه‌های فلسطینی، فعالان فرهنگی و اجتماعی و هیئت‌های مردمی از جمله دیگر حاضران در این مراسم یادبود بودند.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان و شیخ احمد قبلان، سخنانی را درباره مقام رهبر شهید (ره) به‌عنوان رهبری برجسته و پیشگام در جهان اسلام ایراد داشته و تأکید کردند که میراث فکری و جهادی او همچنان مشعلی خواهد بود که نسل‌های زنده را الهام می‌بخشد و راه‌های پیروزی را در برابر چالش‌های بزرگ پیش روی امت اسلامی روشن می‌سازد.

این مجلس ترحیم با مجلس عزای حسینی به پایان رسید.


۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

واتیکان خواستار تسهیل اجرای توافق چارچوب لبنان و اسرائیل شد

به گزارش شهرآرانیوز، واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه‌ای، در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.

در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاش‌ها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستا‌ها و زیرساخت‌های جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقب‌نشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید عون: بازسازی لبنان بزرگ‌ترین چالش مرحله آینده است




 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردم.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

رئیس‌مجلس در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا در واکنش به اقدام مشکوک رئیس‌مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس با نام جعلی گفت: اینجانب در این...

 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
۱۵ ساعت قبل / سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.

 قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.