قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

پاسخی بر یک تحلیل

یادداشت اخیر آقای شمس اردکانی در روزنامه «شرق» با عنوان «چگونه عربستان در بازارهای جهانی نفت از ایران پیشی گرفت» با استناد به یک مستند تصویری، به مقایسه عملکرد دو شرکت نفتی آرامکو و شرکت ملی نفت ایران پرداخته و ریشه‌های عقب‌ماندگی ایران را در «ناروایی‌های بوروکراتیک ناشی از مواضع پایداری‌ها» جست‌وجو کرده است.
 پاسخی بر یک تحلیل

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مهدی عرب‌صادق، کارشناس انرژی: یادداشت اخیر آقای شمس اردکانی در روزنامه «شرق» با عنوان «چگونه عربستان در بازارهای جهانی نفت از ایران پیشی گرفت» با استناد به یک مستند تصویری، به مقایسه عملکرد دو شرکت نفتی آرامکو و شرکت ملی نفت ایران پرداخته و ریشه‌های عقب‌ماندگی ایران را در «ناروایی‌های بوروکراتیک ناشی از مواضع پایداری‌ها» جست‌وجو کرده است.

در این یادداشت ضمن احترام به شخصیت علمی نویسنده، به نقد محتوایی و روش‌شناختی این مقاله می‌پردازم. نقد ما در چهار محور اصلی سامان یافته است: نقد روش‌شناختی، نقد تحلیلی، نقد تاریخی و نقد راهبردی.

۱. نقد روش‌شناختی: اتکا بر یک مستند و غفلت از داده‌های عینی …




 اخبار جدید

 داوود منظور: ماهانه ۲۰ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اوراق قبل را انجام می‌دهیم
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

داوود منظور: ماهانه ۲۰ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اوراق قبل را انجام می‌دهیم

طبق تقویم زمان بندی ۱۸۶ هزار میلیارد اوراق مشارکت منتشر کردیم که ۲۰ همت از این اوراق تا کنون فروش رفته است.

 پیش‌بینی بازار ملتهب مرغ و تخم مرغ برای ماه‌های آینده
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

پیش‌بینی بازار ملتهب مرغ و تخم مرغ برای ماه‌های آینده

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن، بعد از ۳ ماه زیان مرغداران و فروش تخم مرغ ۴ هزار تا ۶ هزار تومان زیر نرخ مصوب، قیمت آن به نرخ مصوب رسیده است.

 توافق دولت و مجلس برای اجرای کامل همسان‌سازی
۴۵ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

توافق دولت و مجلس برای اجرای کامل همسان‌سازی

همسان‌سازی به دولت اجازه دادیم برای تامین اعتبار و منابع مالی از جداول بودجه ۱۰ درصد از اموال خود را جابجا کند. تا برای دولت بار مالی‌ای نخواهد داشت.

 آماده باش ناوگان امدادخودروایران هم‌زمان با هشدار سازمان هواشناسی
۲ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

آماده باش ناوگان امدادخودروایران هم‌زمان با هشدار سازمان هواشناسی

به گزارش عصر اقتصاد به نقل از ایکوپرس  با ورود سامانه بارشی جدید به کشور و بارش برف و کاهش شدید دما در برخی از استان‌ها، راه‌های ارتباطی بسیاری از روستاهای کشور بسته شد. به گزارش ارتباطات امدادخودروایران، ناوگان امدادرسانی ایران‌خودرو در ساعات بارندگی، ضمن رصد شرایط مسیرهای پرتردد بنا بر پیش‌بینی‌های صورت گرفته، همراه

 صعود کم‌جان ارزهای دیجیتالی
۱۷ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

صعود کم‌جان ارزهای دیجیتالی

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۸۲۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۸۸ درصد بیشتر شده است.

 تعمیرات اساسی گندله گهرزمین؛ گامی موثر در راستای تولید مضاعف
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

تعمیرات اساسی گندله گهرزمین؛ گامی موثر در راستای تولید مضاعف

اولین تعمیرات اساسی سالیانه کارخانه گندله سازی گهرزمین با پیش بینی ۵۴ هزار نفر ساعت در قالب ۲۸۱۶ فعالیت در تاریخ ۲۸ مهرماه سال جاری آغاز شد.

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026