قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۵ ساعت قبل

مجلس قرار است از ۱۳ وزیر سوال کند

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در جریان جلسه علنی مجازی امروز (چهارشنبه ۲۸ مرداد) مجلس، ۱۳ سوال ملی نمایندگان از وزرای کابینه را اعلام وصول کرد.
 مجلس قرار است از ۱۳ وزیر سوال کند
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ۱۳ سوال ملی نمایندگان از وزرای دولت را اعلام وصول کرد.

سمیه رفیعی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در جریان جلسه علنی مجازی امروز (چهارشنبه ۲۸ مرداد) مجلس، ۱۳ سوال ملی نمایندگان از وزرای کابینه را اعلام وصول کرد.

سوالات ملی نمایندگان از وزرای دولت به شرح زیر است:

۴ سوال ملی نادرقلی ابراهیمی، نماینده مردم اراک و تعدادی دیگری از  نمایندگان از وزیر جهاد کشاورزی در خصوص عدم اجرای قانون برنامه هفتم برای نظام رهگیری و شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی و عدم اقدام جدی و اثرگذار تحقق تکلیف تولید داخلی بذر سبزی و صیفی و عدم افزایش ضریب خوداتکایی و کاهش وابستگی به نهاده های دامی و چگونگی اقدامات انجام شده طی دو سال اخیر برای کاهش وابستگی به نهاده های وارداتی و کالاهای کشاورزی.

۶ سوال ملی علیرضا نثاری، نماینده نهاوند و تعداد دیگری از نمایندگان از وزیر جهاد کشاورزی  در خصوص احیای قنات‌ها و اجرای طرح‌های آبخیزداری و مشخص شدن نمودن  میزان دقیق اعتبارات تخصیص‌یافته به استان‌ها و شهرستان ها و شفاف سازی و اعلام آخرین وضعیت واکسن‌های نیوکاسل، طیور بومی، تب برفکی و شاربن دامی و چگونگی عملکرد یکسال گذشته سامانه بازارگاه به تفکیک استان و شهرستان ها در تحویل و توزیع نهاده ها و اعلام چگونگی اقدامات سه سال گذشته در حوزه زنبور داران و اعلام عملکرد آبیاری تحت فشار به تفکیک شهرستان ها در سه سال گذشته با توجه به مصوبات برنامه هفتم و علت مطالبه مجدد از کشاورزان بابت تحویل شکر زنبورداران و جو برای دامداران و سایر نهاده ها.

سوال ملی مجتبی یوسفی، نماینده اهواز و حمیدیه، کارون و باوی و تعدادی دیگر از نمایندگان از وزیر ورزش و جوانان با استناد به گزارش کمیسیون فرهنگی درباره عدم شفافیت در هزینه‌کرد اعتبارات عمرانی و بروز بی‌عدالتی در توزیع بودجه‌های اختصاص یافته.

سوال ملی میثم ظهوریان نماینده مردم مشهد و کلات و تعداد دیگری از نمایندگان از وزیر راه و شهرسازی در خصوص علت صدور بلیط و کارت پرواز مسافران ایرانی پروازهای داخلی خطوط هواپیمایی به زبان انگلیسی.

سوال ملی رحمت الله نوروزی نماینده مردم علی آباد کتول از وزیر راه و شهرسازی در خصوص عدم اقدام لازم برای ساخت مسکن ملی. منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



 سقوط بالگرد در منطقه‌ای دورافتاده + فیلم

سقوط بالگرد در منطقه‌ای دورافتاده + فیلم

سازمان هوانوردی کنیا اعلام کرد یک بالگرد حامل تعداد نامعلومی مسافر صبح امروز (چهارشنبه) در منطقه‌ای دورافتاده در شمال این کشور سقوط کرد.

 قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

محمدباقر قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق، ضمن تأکید بر ضرورت شتاب‌دهی به پیوندهای اقتصادی و ریلی میان دو کشور، حضور نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را کانون ناامنی منطقه دانست.

 اجرای قانون؛ حلقه مفقوده نهضت ملی مسکن

اجرای قانون؛ حلقه مفقوده نهضت ملی مسکن

حل مسئله مسکن، بیش از هر چیز، نیازمند اجرای کامل قوانین موجود، تأمین پایدار منابع مالی، استفاده از ظرفیت زمین‌ها و دارایی‌های مازاد دستگاه‌های اجرایی، توسعه ابزارهای نوین مالی، کاهش بروکراسی و تقویت نقش بخش خصوصی است.

 سردار قاآنی: غاصبان فلسطین در سرزمین‌های اشغالی دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند

سردار قاآنی: غاصبان فلسطین در سرزمین‌های اشغالی دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: فروپاشی از درون، سرنوشت محتوم غاصبان فلسطین در سرزمین‌های اشغالی است.

 دیدار رئیس‌جمهور عراق با قالیباف

دیدار رئیس‌جمهور عراق با قالیباف

نزارآمیدی، رئیس‌جمهور عراق با محمدباقرقالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 فیلم دیدار قالیباف با رئیس‌جمهور عراق

فیلم دیدار قالیباف با رئیس‌جمهور عراق

رکنا سیاسی : در جریان سفر هیات پارلمانی ایران به عراق، رئیس مجلس شورای اسلامی با رئیس جمهور عراق دیدار کرد.

 مخالفت دولت با «طرح مقابله با نفوذ» به مجلس اعلام شد

مخالفت دولت با «طرح مقابله با نفوذ» به مجلس اعلام شد

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت از ‌«اعلام مخالفت صریح» دولت با «طرح مقابله با نفوذ» مجلس خبر داد.

 تاکید عراقچی بر تاثیر تشییع رهبر انقلاب بر روحیه عراقی‌ها

تاکید عراقچی بر تاثیر تشییع رهبر انقلاب بر روحیه عراقی‌ها

وزیر امور خارجه ایران بیان کرد که تشییع رهبر شهید در عراق تاثیر زیادی بر روحیه عراقی‌ها پیش از اربعین داشت.