قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۶ ساعت قبل

واشنگتن پست گزارش داد : ترامپ در باتلاق جنگ با ایران گرفتار شده است

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت که با پایان مهلت دوماهه تعیین‌شده در توافق موقت ایران و آمریکا، جنگ همچنان ادامه دارد، تنگه هرمز عمدتا بسته مانده و مذاکرات هسته‌ای نیز پیشرفتی نداشته است؛ شرایطی که همزمان با افزایش فشارهای اقتصادی، کاهش حمایت داخلی از دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، هزینه‌های سیاسی ادامه جنگ برای دولت او را افزایش داده است.
 واشنگتن پست گزارش داد : ترامپ در باتلاق جنگ با ایران گرفتار شده است
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت: دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا پس از پایان مهلت توافق دوماهه با ایران، با جنگی فرسایشی و بدون چشم‌انداز روشن برای پایان آن مواجه شده است؛ جنگی که تنگه هرمز را همچنان عمدتا بسته نگه داشته و هزینه‌های اقتصادی و سیاسی آن در داخل آمریکا رو به افزایش است.

۶۰ روز پیش، ترامپ در ضیافتی مجلل در کاخ ورسای در کنار امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه، یادداشت تفاهمی با ایران امضا کرد و از آغاز پایان درگیری آمریکا با تهران خبر داد.

این نشریه نوشت: کاخ سفید این توافق را «پیشرفتی تاریخی» توصیف کرده بود که به بازگشایی تنگه هرمز و تضمین جلوگیری از «دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» منجر خواهد شد. مشاوران ترامپ نیز گفته بودند این توافق نشان خواهد داد که رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند به «جنگ‌های بی‌پایان» در خاورمیانه پایان دهد، نه اینکه آنها را طولانی‌تر کند.

این توافق دو ماه فرصت برای مذاکرات تعیین کرده بود تا آتش‌بس موقت به توافقی گسترده‌تر درباره مناقشه چند دهه‌ای بر سر برنامه هسته‌ای ایران تبدیل شود.

اما این مهلت اکنون به پایان رسیده است. جنگ پایان نیافته، تنگه هرمز همچنان عمدتا بسته است و مذاکرات جزئی و دقیق درباره برنامه هسته‌ای ایران هرگز آغاز نشد.

در این گزارش آمده‌است: ۶ ماه پس از آغاز حملات آمریکا به ایران در هماهنگی با رژیم اسرائیل و ۷۸ روز مانده به انتخابات میان‌دوره‌ای که مشخص خواهد کرد جمهوری‌خواهان کنترل کنگره را حفظ می‌کنند یا نه، ترامپ با همان نوع درگیری طولانی و نامحدودی مواجه شده که مدعی بود به‌طور منحصربه‌فرد قادر به جلوگیری از آن است؛ جنگی بدون راه‌حل نظامی روشن، بدون چشم‌انداز مشخص برای پیشرفت دیپلماتیک و با هزینه‌های فزاینده اقتصادی و سیاسی در داخل آمریکا.

ادامه این رویارویی می‌تواند ترامپ را در موقعیتی قرار دهد که ریاست جنگی را بر عهده داشته باشد که یکی از پایه‌های اصلی هویت سیاسی او را تضعیف می‌کند.

به گزارش ایرنا، تفاهم‌نامه امضا شده میان ایران و آمریکا بازه ۶۰ روزه برای مذاکره بر سر برنامه هسته‌ای ایران پیش‌بینی کرده بود که این مهلت روز دوشنبه به پایان رسید.

در حال حاضر، سردرگمی به یکی از مهم‌ترین ضعف‌های سیاست خارجی دولت ترامپ در قبال ایران تبدیل شده و در برخی از رسانه ها نیز نبود یک «هدف راهبردی ثابت» به عنوان یکی از محورهای همین سردرگمی مطرح شده است.

رفتارهای متناقض ترامپ، گویای این است که او بیشتر به دنبال روایت سازی پیرامون پیروزی ادعایی خود در جنگ بی دلیل علیه ایران است؛ سیاستی که عملا به تعمیق بی‌اعتمادی تهران و شانه خالی کردن مکرر واشنگتن از وفای به عهد در توافق های امضا شده به دست رئیس جمهور این کشور منتهی شده است.

تلاش های واشنگتن برای القای تضعیف ایران در حوزه‌های اقتصادی و حتی نظامی و سپس ایجاد امیدواری به منظور وادار کردن تهران به پذیرش توافقی از موضع غیر برابر است؛ محاسبه‌ای که مقامات ایرانی بارها آن را رد کرده‌اند. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



 واکاوی مأموریت کوشنر در قاهره؛ تحمیل شروط اسرائیل با زبان آمریکایی - تسنیم

واکاوی مأموریت کوشنر در قاهره؛ تحمیل شروط اسرائیل با زبان آمریکایی - تسنیم

موضع کوشنر در نشست با حماس و میانجی‌ها نشان می‌دهد آمریکا در پی تحمیل شروط اسرائیل در قالب لفاظی جدید است.

 آیا جنگ بی‌پایان یمن در خدمت دستور کار آمریکا و اسرائیل است؟

آیا جنگ بی‌پایان یمن در خدمت دستور کار آمریکا و اسرائیل است؟

واشنگتن و تل‌آویو به نظر می‌رسد در صندلی عقب راحت هستند، مرز‌های درگیری را شکل می‌دهند در حالی که دیگران هزینه‌های آن را متقبل می‌شوند.

 اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

وزیر خارجه فرانسه در واکنش به اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان «عناصر نامطلوب»، اعلام کرد که ۲ دیپلمات ایرانی در روزهای آیند...

 ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

دونالد ترامپ با انتشار تصویری از لیندسی گراهام، سناتور درگذشته جمهوری‌خواه، به نوشته روی کلاه او با عنوان «دوباره ایران را بزرگ کنیم» اشاره کرد؛ عبارتی که یادآور شعار معروف ترامپ و مواضع ادعایی گراهام درباره ایران است.

 کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت: هیچ مذاکره یا گفتگویی در حال انجام یا برنامه‌ریزی شده با جمهوری اسلامی ایران نیست.

 دعوای عربستان و امارات به روابط بانکی کشید

دعوای عربستان و امارات به روابط بانکی کشید

منابع آگاه می‌گویند که عربستان نظارت بر مبادلات بانکی با امارات را مانند کشورهایی که جرایم مالی دارند، سخت‌تر کرده است.

 موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

دنیای اقتصاد: خروجی کارخانه‌ها، معادن و بخش خدمات شهری رشد ۰.۲ درصدی را تجربه کرده است.

 سقوط ترامپ به قعر جدول محبوبیت

سقوط ترامپ به قعر جدول محبوبیت

جنگ ایران، معادلات سیاسی آمریکا را علیه ترامپ تغییر داده و هم‌زمان با افزایش نارضایتی از عملکرد او، دموکرات‌ها در چند حوزه کلیدی که پیش از این جمهوری‌خواهان در آن برتری داشتند، پیش افتاده‌اند.