قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

گزارش آتلانتیک از رفتار ترامپ : فقط جرات لگد زدن به متحدان ضعیف‌تر را دارد

ترامپ در اقدامی تلافی‌جویانه پس از شکست و تحقیر نیروهای آمریکایی در جنگ علیه ایران، دستور کاهش چشمگیر مشارکت واشنگتن در رزمایش نظامی سالانه با کره جنوبی را صادر کرده است.
 گزارش  آتلانتیک از رفتار ترامپ  :  فقط جرات لگد زدن به متحدان ضعیف‌تر را دارد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مجله آتلانتیک در گزارشی نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با طرح این ادعا که سئول در رویارویی با تهران همکاری نکرده، عملا متحد قدیمی آسیایی واشنگتن را به پای ناکامی‌های سیاست خارجی خود جریمه می‌کند؛ تصمیمی که کارشناسان آن را نشانه‌ای از خشم خودشیفته‌گونه و خطری برای اعتبار واشنگتن در چشم متحدان و دشمنان می‌دانند.

این مجله همچنین به ‌شدت از سیاست خارجی ترامپ انتقاد کرده و استدلال اصلی‌اش این است که رئیس جمهور آمریکا به‌خاطر شکست و تحقیر خود در جنگ با ایران، کره جنوبی، یک متحد وفادار را تنبیه می‌کند.

ترامپ زمستان گذشته وارد جنگ با ایران شد و اکنون در حال باختن است. ایران شکست نخورده، منابع نظامی آمریکا تحلیل رفته و خود ترامپ اخیرا به‌خاطر تهدید ترور، مجبور شده با هواپیمای پشتیبان از منطقه فرار کند.

اما رئیس جمهور آمریکا به‌جای پذیرش شکست، دستور داده است که مشارکت آمریکا در رزمایش نظامی مشترک با کره جنوبی «به‌طور قابل‌توجهی» کاهش یابد. او ادعا می‌کند این رزمایش پر هزینه است و به کره شمالی توهین می‌کند.

کاهش چشمگیر مشارکت در رزمایش‌های مشترک بین آمریکا و کره جنوبی تصمیمی دیوانه‌وار است که جز آسیب زدن به یک متحد، هیچ کاری نمی‌کند و بی‌ارادگی رهبری آمریکا را برای دیگران اثبات می‌کند، جای تعجب نیست که کره جنوبی و دیگر کشورهای جهان آزاد باید تاوان شکست‌های دونالد ترامپ را بدهند؛ چنین سردرگمی قابل درک است، در دنیای ترامپ، هر باخت و هر شکستی یک توهین شخصی محسوب می‌شود وقتی اوضاع خراب می‌شود، کسی باید پاسخگو باشد و آن شخص هرگز دونالد ترامپ نیست.

آمریکا و دیگر کشورهای جهان اکنون شاهد نمایشی عمومی از خشم خودشیفته‌وار رئیس جمهور ایالات متحده هستند. ترامپ جنگی را برای پر کردن لیست افتخارات شخصی آغاز کرد و در عوض آنچه به دست آورد، تحقیر مداوم بود. او به وضوح این وضعیت را غیرقابل تحمل می‌داند.

ترامپ صراحتا شاکی است که کره جنوبی به او در حمله به ایران کمک نکرده و همین مساله دلیل اصلی انتقام‌گیری از متحدی است که جرات مقابله‌به‌مثل با رئیس جمهور آمریکا را ندارد، چون ترامپ از روسیه، چین و کره شمالی می‌ترسد و فقط جرات لگد زدن به متحدان ضعیف‌تر را دارد.

پیامدهای جبران ناپذیر این تنبیه و مجازات علیه کره جنوبی بسیار مخرب خواهد بود چون به اعتبار آمریکا به‌عنوان متحدی قابل‌اعتماد ضربه می‌زند. به چین، روسیه و کره شمالی این پیام را می‌دهد که اگر تنش ایجاد کنند، ترامپ به‌جای مقابله با آنها، خشمش را سر متحدان خودش خالی می‌کند. در شرایطی که کره شمالی به روسیه موشک و نیرو می‌فرستد، این کار خطرناک و ابلهانه است.

با وجود اینکه ترامپ به دنبال مجازات سئول است، کنگره به‌ ویژه هم‌حزبی‌های ترامپ جلوی او را نمی‌گیرند. متحدان آمریکا ممکن است فعلا از این اقدام ترامپ چشم‌پوشی کنند، اما به طور قطع دارند برای دنیایی برنامه‌ریزی می‌کنند که دیگر نمی‌توانند روی حرف و وفای آمریکا حساب باز کنند. منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۶ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینههای دفاعی خود را افزایش میدهند

رسانه‌: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینه‌های دفاعی خود را افزایش می‌دهند

تصمیمات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، کشورهای آسیایی را به سمت افزایش هزینه‌های دفاعی خود و برقراری روابط مشارکتی جایگزین، سوق می‌دهد. این مطلب را رسانه‌های غربی به نقل از دیپلمات‌ها و منابع دیگر گزارش کرده‌اند.

این هفته، ترامپ از کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره‌ جنوبی خبر داد و همچنین اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال جاری با کیم جونگ‌اون، رهبر کره‌ شمالی، دیدار کند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ها، این اقدامات باعث شده است که کشورهای منطقه درباره میزان اتکای خود به ایالات متحده در مسائل امنیتی به تأمل بیفتند.

یکی از دیپلمات‌های آسیایی به خبرنگاران گفت: "انتظار داشته باشید که به سمت اتکا به نیروهای خودی حرکت کنیم".

اشاره شده است که کشورهای منطقه ممکن است سرمایه‌گذاری در دفاع از خود، از جمله سیستم‌های پدافند هوایی و ضدموشکی را افزایش دهند و همکاری نظامی با استرالیا و کشورهای اروپایی را گسترش دهند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

بسنت: احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است

بسنت: احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، معتقد است که عملیات نظامی آمریکا علیه ایران احتمالاً از سر گرفته نخواهد شد.

به عقیده او، «فشار اقتصادی حداکثری» که پیش‌تر دونالد ترامپ اعلام کرده بود، به جلوگیری از این امر کمک خواهد کرد.

بسنت تصریح کرد که آمریکایی‌ها برای عملیات اقتصادی علیه ایران قصد دارند به متحدان خود مراجعه کنند: یا با ما هستید، یا علیه ما.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، پیش‌تر این عملیات را مانوری انحرافی برای منحرف‌کردن توجه از بحران داخلی آمریکا خوانده بود.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.

 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.

 وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.