قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

مأموریت ناو آبراهام لینکلن طولانی شد؛ تئودور روزولت جایگزین آن می‌شود

تارنمای شبکه خبری ام اس ناو خبر داد که فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا در پاسخ به دغدغه طولانی شدن مدت ماموریت ملوانان ناوهواپیمابر آبراهام لینکلن، بدون ذکر یک تاریخ دقیق خبر داد که ناو هواپیمابر تئودور روزولت جایگزین آن خواهد شد.
 مأموریت ناو آبراهام لینکلن طولانی شد؛ تئودور روزولت جایگزین آن می‌شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

تارنمای شبکه خبری "ام اس ناو" خبر داد که فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا در پاسخ به دغدغه طولانی شدن مدت ماموریت ملوانان ناوهواپیمابر آبراهام لینکلن، بدون ذکر یک تاریخ دقیق خبر داد که ناو هواپیمابر تئودور روزولت جایگزین آن خواهد شد.

این رسانه آمریکایی نوشت که در جریان یک جلسه‌ پرتنش، خانواده‌های نظامیان مذکور دغدغه های خود را در مورد شرایط ناو هواپیمابر یو اس اس لینکلن از جمله سلامت روان، کمبود آذوقه و آلودگی آب با سرپرست نیروی دریایی در میان گذاشتند.

به گفته ۲ تن از حاضران در این جلسه حضوری در شهر سن دیگو، خانواده‌های خشمگین نظامیان، هونگ کائو، سرپرست نیروی دریایی را به دلیل شرایط دشوار در ناو هواپیمابر یو اس اس لینکلن به چالش کشیدند، زیرا ماموریت رزمی این شناور علیه ایران ادامه داشته و تاریخ مشخصی برای بازگشت آن به خانه تعیین نشده است.

تنش‌ها در جریان یک جلسه مجازی جداگانه در اواخر وقت همان شب بین فرماندهان نیروی دریایی و اعضای خانواده های ۵ هزار ملوان و تفنگدار دریایی مستقر در ناو لینکلن دوباره بالا گرفت.

در هر ۲ جلسه، خانواده های نظامیان نگرانی‌های خود را در مورد رفاه و ایمنی بستگانشان به صورت مستقیم به فرماندهان نیروی دریایی ابراز کردند.

از جمله نگرانی‌های مطرح شده در این جلسات بحث‌برانگیز می‌توان به سلامت روان ملوانان، ایمنی روی عرشه، کمبود غذا و آذوقه، آلودگی آب و اختلال در سیستم پستی اشاره کرد که موجب شده بسیاری از بسته‌های ارسال شده به کشتی نرسیده و مفقود شوند.

به گفته ۲ تن از حاضران، کائو در جلسه حضوری پرتنش در پایگاه هوایی نیروی دریایی جزیره شمالی در سن دیگو گفت که نیروی دریایی در حال آماده‌سازی اعزام یک گروه ضربت دیگر - ناو هواپیمابر یو اس اس تئودور روزولت - به خاورمیانه است تا جایگزین ناو لینکلن شود.

این ناو هواپیمابر تا دیروز ۲۵۹ روز مشغول خدمت بوده و در این مدت تنها ۲ بار در گوام و عمان لنگر انداخت که با این حساب خدمه آن به مدت ۲۰۸ روز متوالی در دریا حضور داشته اند. …





 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...

 وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.

 «فدوروف» علیه «زلنسکی»

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش

ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش

وزیر خارجه رژیم محمد جولانی در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور، تنها به ابراز نگرانی و بیان اینکه «حمله اسرائیل هیچ توجیهی نداشت» بسنده کرد.

 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.